הוא לא אפל! הוא ג'ינג'י.
S shoohy New member 1/8/05 #18 הוא ג'ינג'י אפל../images/Emo2.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif זה זן חדש..
M mirrra New member 1/8/05 #27 מזה?! פיי... אפלינג'י או ג'ינאפל? נראה לי שמעתי על זה איפשהו.. בכל מקרה רק ג'ינג'י זה זן טהור, שולט! דומיננטי! *פלאשבקים משיעורי ביולוגיה..עהעהעהעה *
מזה?! פיי... אפלינג'י או ג'ינאפל? נראה לי שמעתי על זה איפשהו.. בכל מקרה רק ג'ינג'י זה זן טהור, שולט! דומיננטי! *פלאשבקים משיעורי ביולוגיה..עהעהעהעה *
L l AdidAs l New member 1/8/05 #19 גיל../images/Emo24.gif התגעגעתי וכל זה ברוך שובך! ותאמת יש קצת מזל בזה שנסעת בזכות זה גיליתי שאתה לא כועס עליי [אל תשאלו ] נמנמ..כשיהיה לך כוח אלינו תגיב ותספר חוויות ונראה אותך במצלמה..נראה נראה כמה שחור חזרת
גיל../images/Emo24.gif התגעגעתי וכל זה ברוך שובך! ותאמת יש קצת מזל בזה שנסעת בזכות זה גיליתי שאתה לא כועס עליי [אל תשאלו ] נמנמ..כשיהיה לך כוח אלינו תגיב ותספר חוויות ונראה אותך במצלמה..נראה נראה כמה שחור חזרת
L l AdidAs l New member 1/8/05 #21 אה כן ו...../images/Emo11.gif *זהירות זהירות פרסומת סמויה * הוו אתה יודע שמירה פתחה ב"שרשור חוקר" כשלא היית? הוו אני לא זוכרת מי הנשאל...נמנמ.. הוו אולי כדי שתבדוק מי הוא ותשאל אותו שאלות
אה כן ו...../images/Emo11.gif *זהירות זהירות פרסומת סמויה * הוו אתה יודע שמירה פתחה ב"שרשור חוקר" כשלא היית? הוו אני לא זוכרת מי הנשאל...נמנמ.. הוו אולי כדי שתבדוק מי הוא ותשאל אותו שאלות
ל לינקנית New member 1/8/05 #22 מה מה מה?? ספרי לייייייייייי אהההההההההההה זאת את ???????????????. חח
E Edgar Davids New member 1/8/05 #25 וואי איזה כיף שרשור רק בשבילי קודם כל תודה רבה לכולכםםם היה כל כך כיף וכל כך מצחיק. כל כך הרבה סיפורים מי שרוצה סיפורים אז בפרטי. תודה לבטל שפתחה את השרשור קצת מוקדם כי חזרתי רק לפני שעה אבל לא נורא. אוהב את כולכם התגעגעתי אליכם ובכלל לאוירה הנורמטיבית שהייתה.
וואי איזה כיף שרשור רק בשבילי קודם כל תודה רבה לכולכםםם היה כל כך כיף וכל כך מצחיק. כל כך הרבה סיפורים מי שרוצה סיפורים אז בפרטי. תודה לבטל שפתחה את השרשור קצת מוקדם כי חזרתי רק לפני שעה אבל לא נורא. אוהב את כולכם התגעגעתי אליכם ובכלל לאוירה הנורמטיבית שהייתה.
S SPFAN New member 1/8/05 #29 הוו.. וולקאם ../images/Emo13.gif לא ממש מכיר אותך *שורק* אבל אני בנאדם נחמד אז הגבתי בעצם... רגע אני כן מכיר אותך לאאא משנה איך היה?
הוו.. וולקאם ../images/Emo13.gif לא ממש מכיר אותך *שורק* אבל אני בנאדם נחמד אז הגבתי בעצם... רגע אני כן מכיר אותך לאאא משנה איך היה?
S shoohy New member 1/8/05 #33 מנצל"שת../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif קומונה חדשה ללהקה אינמי...[הנסגדת*מאוהב*] מוזמנים...:] http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=11265
מנצל"שת../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif קומונה חדשה ללהקה אינמי...[הנסגדת*מאוהב*] מוזמנים...:] http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=11265