שרשור חזרה לגיל

בטלקאפ

New member
שרשור חזרה לגיל../images/Emo2.gif

למרות שבטח הוא עדיין לא חזר;[. אבל הבטחתי לא נו מה
. אני רוצה שכולם יגיבו פה!!!. אה כן,וקרן:את לא מוסיפה ת'הודעה הזו לאף הודעה אחרת[!!!1] גיל תיראה איך אני משקיעה, תיראה!. תיראה איך התגעגעתי אליך!!
. ובגלל שאני חסרת מוזה וכשרון
. ובגלל שגם טלי מאוד מאוד מאוד התגעגעה אליך [וכן! אתה חשוב! דיברנו עליך במסנ'!] הוספתי את טלי לשירשור ה*ברוך השב*[!!!!] שלי...ושל טלי:p. המ הייתי חסר בכלליות,טלי מוכשרת,אז היא פירטה במה. גיל. טוב שחזרת תשמע מה עשית לנו - היית חסר במפגש. וכל רגע מיותר חשבנו עליך - הצ'אט היה משעמם בלעדיך. ולא היה את דוגמן הבית שידגמן לנו [אתה, כאילו?!] - רצינו שיער כל הזמן - לא היה מי שידבר על קעקע, ועל כדורגל L - מי שישאר עד 10 [בבוקר, כן?] ער, ויתעורר רק ב5 [אחה"צ, כן?]. ואז ישוויץ בזה - שימי עיניים התגעגע אליך מאוד, רק שתדע! - שמוליק גם מאוד מאוד התגעגע [כן כן, אנחנו יודעים שמוליק. אל תכחיש!] - - אחרון חביב: לא היה למי לבת אל להציק [זה דווקא טוב]. אל תחזור! סתם J אחד לכל יום. 8 ימים בלעדיך. 8 דברים שגרמת לנו לסבול בגללם. GIL WE LOVE YOU המ כן טלי כבר לא בארץ,היא באנגליה והיא תחזור אלינו רק עוד מלאמלאמלאמלאמלא זמן [הלכתי לבכות בכרית!]. ואתה תעשה איתי גם שישור ענק על ה*וולקאם באק* שנעשה לטלי כי אנחנו אוהבים אותה:[. טוב זהו,עשיתי יותר ארוך מי מה שעשית לי[חוחוחו]

sapirush1

New member
../images/Emo6.gif

מתי הוא חוזר כבר? גיל באמת התגעגענו וכמו שטלי ובטאל רשמו באמת היית חסר במפגש ובצ'אט

לינקנית

New member
בטל חח אני עכשיו מתקשרת לגיל

ואומרת לו את כל ההודעה חחחחחחחחח חח ואת תיזהרי ממני חח אנלא בכלל לא היתגעגעתי כל השבוע דיברנו בטלפון ונהנו חח הוא היה בים ושחה עם דגים וכל מיני חח והישתכר והמסכן שלי לא מרגיש טוב מממ
אבל דיברתי איתו היום כבר ואתמול ושילשום במיוחד כל הלילה וכל השבוע ובמחנה קיץ גם היה מזה כיף ואתם רק היתגעגעתם

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo39.gifנ"ש=עיזרו לנו

שלום לכל חברי הפורום,אנחנו חברי פורום ווסטלייף בתפוז ובנטקינגס מבקשים ממך,גולש פורום יקר, לעזור לנו להביא את הלהקה האהובה עלינו"ווסטלייף" לארץ. גם אם אינך מעריץ את "ווסטלייף", עשה זאת למען אלו שכן מעריצים אותם . החתימה בעצומה מאוד פשוטה,ולא דורשת יותר מ-1 דקה של תשומת ליבך הייתה עצומה קודמת שכאן רובכם עזרתם לנו וחתמתם בה,אך למרבה הצער היא נמחקה, אז בבקשה עיזרו לנו שוב,כדי שהחלום שלנו יתגשם, הרי Dreams Come Ture אם אינכם מכירים את להקת "ווסטלייף" אתם מוזמנים להיכנס לאתר העברי שלהם
ווסטלאב, וללמוד עליהם קצת.תודה רבה,חברי פורום ווסטלייף. כניסה לעצומה ..

mirrra

New member
מי זה גיל?

חח איך בתאל מתלהבת מזה שיש לה את הטלפון שלו. וואו.

לינקנית

New member
וואי תודה שאמרתי לי בהחלט לא שמתי

חח הוא כזה חמוד בפלאפון
והוא כזה שקסי.. זהו עובדה בנים עם שער ארוך עושים לי את זה!!!!!!!!!!!!! חח בהתחלה זה היה המדריך שלי לקיטנה שניסיתי להתחיל איתו בsmsים חח ואחכ בוריס מכיתה מוזיקלית...חח הבלונדיני חח..... ואחכ על אח של בוריס ועכשיו גיללללללללללללללללללללללללללללללללל יאאאאאאאא ברוקינג גלאססססססססס
מצטערת זה היה חייב לצאת החוצא חח אני שומעת תשיר הזה של LP חח ההיתי חייבת פשוט לרשום את זה אבל לא נורא לא קשור..

mirrra

New member
../images/Emo4.gif

בדיוק, זה נורא לא קשור. ואם תשאלי אותי, גם לא מעניין.

DARk lies

New member
גיל../images/Emo23.gif;[

התגעגענו המוןהמון;[ היית חסר. באמת. למרות שבכלל אני לא הייתי פה חמישה ימים ולאף אחד לא היה איכפתO: אבל לא חשוב. העיקר שאתה חוזר אלינו.

בטלקאפ

New member
אבל אבל...

אני לא ידעתי;[ תהיתי לעצמי,היכן צ'אקי?!. הייתי עושה לך גם נו מה

SimplePlanGirl

New member
הו! גיל!! ^_^

ברוך שובך!!!! התגעגענו!!! טוב שחזרת =) הממ מקווה שנהנית שם וחזרת עם חוויות טובות!

למעלה