שרשור חזרה לגיל../images/Emo2.gif
למרות שבטח הוא עדיין לא חזר;[. אבל הבטחתי לא נו מה
. אני רוצה שכולם יגיבו פה!!!. אה כן,וקרן:את לא מוסיפה ת'הודעה הזו לאף הודעה אחרת[!!!1] גיל תיראה איך אני משקיעה, תיראה!. תיראה איך התגעגעתי אליך!!
. ובגלל שאני חסרת מוזה וכשרון
. ובגלל שגם טלי מאוד מאוד מאוד התגעגעה אליך [וכן! אתה חשוב! דיברנו עליך במסנ'!] הוספתי את טלי לשירשור ה*ברוך השב*[!!!!] שלי...ושל טלי
. המ הייתי חסר בכלליות,טלי מוכשרת,אז היא פירטה במה. גיל. טוב שחזרת תשמע מה עשית לנו - היית חסר במפגש. וכל רגע מיותר חשבנו עליך - הצ'אט היה משעמם בלעדיך. ולא היה את דוגמן הבית שידגמן לנו [אתה, כאילו?!] - רצינו שיער כל הזמן - לא היה מי שידבר על קעקע, ועל כדורגל L - מי שישאר עד 10 [בבוקר, כן?] ער, ויתעורר רק ב5 [אחה"צ, כן?]. ואז ישוויץ בזה - שימי עיניים התגעגע אליך מאוד, רק שתדע! - שמוליק גם מאוד מאוד התגעגע [כן כן, אנחנו יודעים שמוליק. אל תכחיש!] - - אחרון חביב: לא היה למי לבת אל להציק [זה דווקא טוב]. אל תחזור! סתם J אחד לכל יום. 8 ימים בלעדיך. 8 דברים שגרמת לנו לסבול בגללם. GIL WE LOVE YOU המ כן טלי כבר לא בארץ,היא באנגליה והיא תחזור אלינו רק עוד מלאמלאמלאמלאמלא זמן [הלכתי לבכות בכרית!]. ואתה תעשה איתי גם שישור ענק על ה*וולקאם באק* שנעשה לטלי כי אנחנו אוהבים אותה:[. טוב זהו,עשיתי יותר ארוך מי מה שעשית לי[חוחוחו]
למרות שבטח הוא עדיין לא חזר;[. אבל הבטחתי לא נו מה