שרשור חזרה לארץ ...

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור חזרה לארץ ... חברים!!!
חזרתי לארץ ולפורום , התגעגעתי אליכם כ"כ!!!!!!
הייתה חופשה נחמדה מאוד , אומנם הרבה עצבים בדרך אבל מאוד נחמדה. זו הייתה חחופשה של כל הצד של אבא שלי כלומר סבא וסבתא , ילדיהם (3) בנני זוגם והנכדים..
יוסי מאוד נפגעתי ממך , אתה לא מאמין בי? אני אומנם במועדון המעריצים של ליטמן אבל זו לא סיבה לא להאמין שאני לא אקרא את גאליוסי . קראתי ועוד איך , היה סיפור סביב זה ..
אני אגיב לפרקים , כפולה , כדברא ואילת ברשור הזה מחר .. אחרי שאישן ...
לילה טוב או בוקר טוב.. .

זו ל א סיבה ל א להאמין שאני ל א אקרא את גאליוסי
שלילה מ... משולששת?
&nbsp
זאת סיבה להאמין שלא תקרא גאליוסי?
&nbsp
סתם, טוב שחזרת. היה סיפור? מגניב. מה כדברא ואילת? אה, על הדמויות, העלילות והליהוקים החדשים...
&nbsp
ואם תגיב, תקבל פרק גם מחר! וואו, אני ממש כתבתי הרבה כשלא היית.

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליוסי
טוב אז קראתי את כל הפרקים שהעלית יוסי , והפה שלי הייה כככה פתוח .. מחלק מהדברים לא מהכל ..
1. דני והחזרה בזמן - רעיון לא הכי מקורי , אבל נחמד שאתה עושה את זה כדרך למשימה הגדולה.. אגב . אתה מתכנן למרוח אתת זה על כל העונה?
2. ליעם הזומבי - מהה קורה פה לעזאל? למה ליעם הנשמה הטהורה , החלטת להפוך אותו עד הסוף לגרומל ולזה שרווצח אנשים בשמו של יונתן? משהו מסתתר מאוחרי זה , או שמלפיק הפנט אותו?
סצינות יונתן ויולי - לא היתה בינהם אינטרקאציה בכלל במקר , למעט תמונת הקאסט הפרטיות עם דני וליעם שהתרבו החל מהעונה הרביעית .. יופי שאתה מטפל בזה , רק אל תחזור יותר מדי על עורך דין ליולי .. מ ה יולי יודעת באמת?
3. נטלי ויוני - חמודים לאללה , אהבתי את הקטעים ל יוני מנסה להשיג אמפתיה ורומנטיקה מנטלי ... רק למה יוני נלחץ מתהל ?
4. אבא של נינה - נקווה רק שזה לא סיפור פסיכי כמו שיש לנו בימים אלו , יש לי השערה שזה העורך דין שהשפיל אותה בהפגנה ..
5. סיפורי המחנה - יובל בעיקר מסתובבת עם אליה והרגע שהיא אמרה לה ללכת היה שהיא רצתה פרטיות עם דורי , יש קשר בין זה שהיא בכתה אח"כ , לבין הרגע האינטמי של דורי ואליה ? , תהל - מעצבנת אותתי מאוד , לא רק את יוני , גם לי יצא לעמוד מול סמכויות של מורים ואחראים שלא נתנו לי את ההרגשה שאי יכול לעשות מה שאני רוצה , כלומר יד חופשית ו אוזן קשבת מתי שאצטרך ... .. רובים היו דתיים ,.
דפני ואדם - באמת שניהם במקור לאא סיימו מבחינה רומנטיץ הכי בטוב , יאללה שיהיו ביחד ויסגרו מעגל ..
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ביקורת ארוכה!!!!!!!!!!!!!!!
ובכן-
&nbsp
1) לא. זה לא ימרח על כל העונה אבל אני רק יכול להבטיח שהמשימה הגדולה תהיה הרבה יותר טובה, וגם שלדני יהיו הרבה מכשולים בדרך...
&nbsp
2) כן, ליעם רוצח. אבל עוד פעם, אנשים רעים. מבחינתו יש צדק במה שהוא עושה, ואם אני לא טועה, בפרק הבא ליעם ויונתן נפגשים? אז נשמע מה ליעם עושה בכלל. הוא עדיין נשמה.
&nbsp
3) יוני נלחץ מתהל כי הוא שונא מדריכים!!!!!!!!!!!! שונא!!!!!!!!!! ומטומטם!!!!!!!!!!!!
&nbsp
4) "בימים אלו"- לא, אתה לא יודע שזה ארי רק לא ארי, כי ארי מת אחרי שסיימון דחף אותו והתעודה שלו הוחלפה עם אבא של נינה ששכב שם ועשו לו ניתוח פלסטי? אגב, לא דיברת על הספקטורים שחוזרים... חוזרים? טוב... מצפה הפתעה...
&nbsp
5) הכול יתגלה, אני רק אגיד שתהל יותר עמוקה ממה שהיא נראית... ואני מניח שבסוף תשנה את דעתך עליה. מה שכן, לא דיברת על החצי השני, אנאהי...

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא 3
אני בתור אחד שלא צופה בתוכנית המוזיקה ,לא מכיר את בר גרוצקי או נופר סלמיאן ... המכרים לי יובל ויעל , ברוכים הבאים!!! אז הבנתי שההקראה התקיימה כבר , צילומים אוטוטו , אבל מיכל אמרה לי שהצילומים באוקטובר , כנראה ליטמן הקדים אותם..
ואם כבר ליטמן : מה אמרתי לך יוסי? מה? לילוק ממשיכים לעונה לוהטת בה הם יפרדו , יבינו שהם לא יכולים אחד בלי השניה ויחזרו בסופה ..

יפרדו, כי אין צורך בהם יותר
ואז לילה תבוא אליי!
&nbsp
מה שאמרת תקף לאוביגייל ולא לליטמן.

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת
מעצבן אותי שלא נותנים לנו יותר פרורים על הסדרה , אבלל כנראה שככה זה שהוט מקדמים לבד סדרה חדשה ודרמה ראשונה מאז חצויה ..
&nbsp
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה
צפיתי בפרקים 41 -42 בינתיים .. פרקים מאוד נחמדים ומותחים ..
רוברט ה\זוי לגמרי . וגם הבת שלו לא הכי בסדר , מוריה מלכה ורף מ=ושלמת אבל ירדן קצת קוקו..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
דוד אתגר , אז זה מה שעשית כל הטיול ?
המצאת את הזודינאק סבתא שלי נורא דאגה ל!! אכלת לפחות את הקציצות והסלט כרוב שהשארנו לך?

Roei152

Well-known member
מנהל
ויש עלילת רועי במשפחה- יוסי זה קשור אליך ...
באחד הערבים שיחקנו משחק ,, בו שניים היו צריכים לנהל דיאלוג על נושא מסויים המשפטים חייבים להתנהל לפי הא-ב כלומר מישהו אמר משפט שמתחיל בא , השני היה חייב להגיב לו במשפט שמתחיל בב , וכך הלאה ..
בן דוד ודודה שלי שיחקו מורה ותלמידה המורה שולחת את התלמידה למנהל והן רבות על כךך.. שהבן דוד שלי משחק את המורה , והוא אמרר ככה "בואו נארגן מחאה" ,, מיד הזכיר לי את סתווית משכונה , למרות שהוא מלא כריזמה לא כמו סתווית..
שאני שיחקתי עם בת דודה שלי, החליטו שהנושא יהיה שהיא כתבה סדרה ישראלית הכי טובה בעולם ואני מנסה להגן על הסדרות הישראליות . תנחש איך הם החליטו לקרוא לסדרה ? (רמז הם אפילו לא ניסו להיות מקוריים בכלל..) .

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליוסי בדיוק כמו המקור ..
היא פשוט התלבטה , ובן דוד שלי שראה אותי קורא את הסיפור שלך , אמר לה מהר גאליוסי גאליוסי , אותי זה הרגיז... יש בדיחות שרק אני יכול להבין ..
&nbsp

בושה. תביעת פלגיאט בדרך אליה
והבן דוד שלך עידו (אם מדובר בעידו!) הוא חתיכת שונא, אני שוקל להכניס דמות בשם עידו לסיפור ולרצוח אותה. ליעם ירצח עידו אחד.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא זוכר כבר אם מדובר בעידו או באורי ..
מי אמר לנועה להגיד גאליוסי
&nbsp

שיר m

Well-known member

חסרת לנו מאוד!
&nbsp
תשמע, נראה לי ממש כיף אצלך במשפחה

&nbsp
תהנה מהפרקים...

Roei152

Well-known member
מנהל
שירוש\!!!! !
מה נשמע ?
כיף אצלי במשפחה מאוד , אנחנו מהמשפחות שדבוקות אחד לשני ..
השלמתי כבר 3 פרקים מחר אשלים עוד...
&nbsp

למעלה