שרשור חוקר- הקפצתי

Galadriel 3000

New member
שרשור חוקר- הקפצתי

סורי שלא עניתי... לא הייתי בבית הרבה זמן ולא היתה לי שהות לבדוק מה קורה פה. עכשיו אני אהיה פה יותר. מיכלע. 1. מה נשמע? חצי חצי 2.נכון שאת אוהבת שאלונים? חולה עליהם אבל לא שצריך לענות עליהם בטיל 3.איך השיר החמודי ששלחתי לך אתמול? הממ תזכירי לי... 4.ממה את הכי מבואסת עכשיו? שחבר שלי התגייס היום :\ 5.איך מתקדם הפסיכומטרי? אחוזים טובים, זמן אפס. 6.מה הדבר האחרון שהתחדשת בו? אממממ שאלה טובה. חבילת מסטיקים? ארוחת מקדונלדס? שתי חולצות שחורות? 7. את יודעת על מה צמים מחר? ט' באב... חורבן ביה"מ 8.איפה הסימפונות שלך? חחחחחחחחחחחחח נראה לי שבמקום הרגיל 9.את באמת מאמינה שקולד יבואו לארץ? למה לא... יום אחד 10. מ1 עד 10 כמה התבאסת שפלסיבו לא הגיעו לארץ? 7 :\ 11.את מי את הכי אוהבת בפורום? יש כמה... יש את הדר (ששאלה אותי את השאלות), גית (ואני לא סתם מתחנפת אליה כי היא מנהלת) רועי (שהעביר לי את השרשור) וקולדפלייאיסט (יונתן שלא עונה במסנג'ר)

MushrooMush

New member
מההה איך את מדברת ככה..!??!

אני ינסה {סורי זה רק ניסיון לא אופר אני לא ידועתת ליכתוב שאאלות XX} מה קורה?! מאמינה באסטרולוגיה?! מה המזל שלך?!{אם נולדת החודש אז מזל טוב } תגידי מכירה את זה שמשעמם לך אז את עושה סיבוב בארונות מיטבח {אולי יש משהו לאכול??!?!} ואז אחרי שעברת את כל המיטבח את קוטלת שאין כלום חוץ מקופסא שאמא שלך שמה בה עודיות ואז אחרי 5 דקות את חוזרת ליבדוק אולי שחכת משהו ?! עשית פעם אפצ'י וגרמת לעוד 20 ילדים לעשות גם?! נכון זה כיף??! איזה מוזיקה את הכי אוהבת?! מה את חושבת על ידים ששומעים עידן יניב?! {גם אני שונאת אותם זה בסדר} עובדת?! איפה?! אז תבקשי העלה זה לא הולך ככה.... לפחות קידום איך החופש?! יש חבר?! חתיך?! כיף לך... מה הוא שומע?! תגידי כדי לי לילמוד אלקטורניקה או ביולוגיה או כימיה?! מה את למדת?! הצלחת?! טוב זהוו חפרתי..{?!} חחח מקוהה שהשאלות לא כאלה גרועות.... ביי

Galadriel 3000

New member
ייאי!!! אחלה שאלות

מה קורה?! דיי לא משהו כי יש פסיכומטרי וקודם פספסתי טלפון מחבר שלי :-\ מאמינה באסטרולוגיה?! חלילה מה המזל שלך?!{אם נולדת החודש אז מזל טוב } תאומים. גידי מכירה את זה שמשעמם לך אז את עושה סיבוב בארונות מיטבח {אולי יש משהו לאכול??!?!} ואז אחרי שעברת את כל המיטבח את קוטלת שאין כלום חוץ מקופסא שאמא שלך שמה בה עודיות ואז אחרי 5 דקות את חוזרת ליבדוק אולי שחכת משהו ?! יאפ, מכירה עשית פעם אפצ'י וגרמת לעוד 20 ילדים לעשות גם?! לא
נכון זה כיף??! כשיהיה לי נסיון אני אחזור אלייך איזה מוזיקה את הכי אוהבת?! בריטרוק ולאחרונה גיליתי שפולק מטאל הוא אחד הסגנונות האהובים עליי
מה את חושבת על ידים ששומעים עידן יניב?! אני גם לא מכבדת מבוגרים ששומעים אותו. מי זה? {גם אני שונאת אותם זה בסדר} עובדת?! נופ איפה?! נופ אז תבקשי העלה זה לא הולך ככה.... לפחות קידום אני לומדת בקידום אם זה נחשב. איך החופש?! בסדר סו פאר. יש חבר?! כן חתיך?! כוסון על בלי עין הרע כיף לך... מה הוא שומע?! בעיקר פאנק ומטאל תגידי כדי לי לילמוד אלקטורניקה או ביולוגיה או כימיה?! למדתי ביולוגיה... האחרים נראים לי משעממים מה את למדת?! למדתי ביולוגיה ותקשורת הצלחת?! בערך טוב זהוו חפרתי..{?!} ביקשת גם תמונה אז אני אשים אחת עם החבר שדיברנו עליו קודם (היא הכי חדשה שלי נראלי) אני משמאל עם בגד ים ורוד... דע.

למעלה