שרשור חולים

השוודית חולה ../images/Emo10.gif

היינו אצל הרופא היום כי היא מתלוננת שכואבת לה האוזן, היא לא ישנה שלשום בלילה, הפסיקה לאכול לגמרי אתמול והיה לה חום. אכן, דלקת אזניים. ועל הדרך, הוחלט שהיא צריכה גם אינהלציות. אוף. (נכון שהיו פה מחלות יותר גרועות, אבל איכשהוא חשבתי, שהיא כבר נדבקה ברוב הצרות מהאחיות והאח שלה, אבל כנראה בגן בכל זאת יש דברים חדשים
)

down under1

New member
אוייץ' אזניים! ../images/Emo10.gif

החלמה מהירה! מקווה שהיא כבר מרגישה יותר טוב.

../images/Emo51.gif לכולן. היא יותר טוב היום, עשיתי לה

אינהלציה אתמול ומהר מאוד היא הבינה את הפטנט והסתובבה חצי בוקר עם יד על הפה כל פעם שהיה נדמה לה שמוזכרת מילה שדומה לאינהלציה
(אנחנו נוסעים לחו"ל שבוע הבא, אני מוכנה לספוג השבוע מה שצריך, רק שתהיה לי בריאה כשאנחנו לא בארץ...)

אפרתי פ

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מכווץ את העיניים ../images/Emo11.gif

[מקווה שלא שייך לשרשור "חולים", אבל משרשרת לכאן בכל זאת] בן שנתיים ורבע, בשבוע האחרון התחיל לכווץ את העיניים ובעצם את כל הפרצוף - זה פרצוף כזה שמעקם את האף וגם את הפה. מאד מכער את הילד היפה שלי
חשבתי שאולי זה משהו בעיניים, כי אני רואה את זה בעיקר מול הטלוויזיה, אבל זה קורה גם כשהוא יושב יחסית קרוב. אם זה לא יעבור בימים הקרובים אני אקח אותו לרופא עיניים לבדיקת ראייה. אבל אולי מישהי מכירה תופעה כזו? רעיונות נוספים למה זה יכול להיות?

נשמע לי כמו בעיית ראיה שמצריכה בדיקת עיניים

אולי הוא צריך להרכיב משקפיים...נסי לשאול אולי גם את הגננת בגן אם גם היא שמה לב לזה. אם זה בעיקר מול הטלויזיה, נראה לי שבדיקת ראיה תבחן את הדברים ותראי אם יש צורך במשקפיים.

mitsi miaoo

New member
הורים חולים גם נחשב?

דבר ראשון החלמה מהירה לכל החולים. למזלי הקטן שלי בסדר, אבל בעלי ואני שנינו לא משהו. אני כבר שבוע עם כאבי בטן, כאבי שרירים ונעה בין יציאות רכות מאוד לבלי יציאות בכלל. ובעלי עכשיו גם התחיל עם כאבי שרירים וכאבי בטן. ומסכן הקטנטן הוא רוצה שירוצו אחריו וישחקו איתו ושנינו שפוכים. מקפידה לשתות הרבה (בכל זאת אני גם בהריון אז ממש אסור לי להתייבש) והכנתי מרק עוף ענק, נראה אם זה יעזור.

למעלה