שרשור חוויות

ziv4ever

New member
שרשור חוויות

שלום! אני חדש בפורום הזה, אני מתעתד להצטרף לצוות פיתוח של תוכניות ריאלטי באחת מחברות הפקה הישראליות. לדעתי קבלת פידבקים על תוכניות קיימות, מעט חובבי הז'אנר, תתן לי איזהשהוא פור על הקולגות. אז קדימה, חבר'ה, שתפו: מה דעתכם על הרומנטיות של קחי אותי שרון, על המשימות של המבצר ועל התחמנות בחפרפרת... ועוד כל מה שיש לכם לבקר את מה שקורה בז'אנר ומה הייתם רוצים לראות.

Boran

New member
לפי דעתי

אני פחות אוהב ריאליטי רומנטי כמו "קחי אותי...", אבל זו דעתי האישית. "החפרפרת" לדעתי היתה תכנית גאונית בזמנה, עם הפקה שלא תבייש את ההפקות הטובות בעולם לפורמט, אבל הקדימה את זמנה. לפי דעתי עונה נוספת ל"חפרפרת" היום תהיה סוחפת. "המבצר" זה שעשועון, לא ריאליטי לפי דעתי. גירסה ישראלית ל"ביג בראדר" יכולה להיות נהדרת. וברגע ש"כוכב נולד 2" יגמר, הפקה ישראלית בפורמט המקורי של "אמריקן איידול" תהיה מבורכת ביותר.

Boran

New member
ואגב...

ברוך הבא לפורום
תמיד סבבה שיש איש עם השפעה בפורום.

בוביץ

New member
בספק רב

אןם מישהו יעשה בסגנון הפורמט של אמריקן איידול. אנישם יגיוד חיקוי לכוכב נולד .

Aviad1987

New member
נצל"ש - yes real כמעט כאן ../images/Emo9.gif

היום עלה הפרומו הראשון בערוצים של יס. פרומו ענק. מחכה בקוצר רוח לעליית הערוץ... אגב אני מקווה שאיתו יעלה גם אתר אינטרנט חדש .

LOVEtheMcMAHONS

New member
קצת פידבקים

נתעלם שניה מקחי אותי שלא קולע לטעם האישי שלי, ונתמקד יותר מפורמט החפרפרת שהוא בין החביבים עלי. בשביל שפורמט יהיה מוצלח לא צריך הרבה - צריך שהיה רעיון פשוט, אך טיפה מתוחכם. שיהיה מה שנקרא טוויסט אחד טוב ולא מוגזם מדי, והכי הכי הכי חשוב - בחירת הקאסט והמנחה. בחירה נכונה של המנחה והקאסט יכולים להפוך תכנית עם רעיון פשוט אך מבוצע כהלכה לקלאסיקה טלוויזיונית. אני אישית מאוד אוהב את רעיון החפרפרת - זה מאוד קוסם שיש את האלמנט של עבודה כקבוצה ובמקביל יש את הצד של כל אחד לעצמו בקטע של להתקדם כמה שיותר במשחק, ובמקביל דמות החפרפרת. לגבי המבצר , בשביל מה שהיא הייתה היא הייתה סבירה. יכול להיות שהייתי בוחר אנשים פחות מאוסים מבחינתי שפחות לוקחים את עצמם ברצינות כמו אקי אבנו בתור מנחים, אבל בסך הכל מדובר בפורמט מצליח שהולך בדי הרבה מדינות בעולם. אם הייתי מנסה לאמץ פורמט שיכול ללכת טוב מאוד בארץ זה ביג בראדר. וכמו שאני מכיר את התחכום הישראלי כבר תמצאו איך לעשות את זה כך שלא תצטרכו לשלם שקל לבעלי הזכיון.

SHTRUDIDI

New member
הריאליטי במדינתנו

טוב,אז ל"קחי אותי שרון" הייתי מכורה קלות.אני אישית אוהבת תוכניות בסגנון הרומנטי וחיכיתי גם לראות את הסדרה בפורמט הגברי למרות שאני בספק אם היום היא הייתה מצליחה כמו אז.הכל תלוי במועמדים וגם קצת בהנחיה בתוכנית הספציפית הזאת. את המבצר אני זוכרת כתוכנית שמאוד עניינה אותי,תוכנית טובה שאהבתי את המשימות בה. החפרפרת-בהתחלה לא ראיתי אבל מצאתי את עצמי בוהה בשידורים החוזרים.תוכנית עם רעיון טוב ומעניין,אפשר לעשות את הפורמט שוב,זה פשוט רעיון טוב. עוד אהבתי את "האקדמיה לצחוק"-זה לא היה מה שעשו מזה,אבל זאת הייתה תוכנית מעניינת רק היו חסרות עוד קצת בדיחות לטעמי,היה צריך להשקיע בעוד מופע כדי שלא נצטרך להתעניין רק בקשר של פורמן וטלי או בבעיות של יוסי וטירן. אמריקן איידול-את זה דחוף צריך לקנות פה-ולהבין שכל היופי בתחרות זה שהיא הוגנת ולא שההפקה מסדרת את השלישיות כאוות נפשה.הפורמט של אמריקן איידול הרבה יותר מוצלח לדעתי שכל שבוע הולך אחד,ככה גם כל אחד נהנה מהפייבוריט שלו הרבה יותר והמתחרים מוכיחים את עצמם ביותר הופעות ושירים וצוברים יותר ניסיון.

למעלה