אז אני אתחיל ../images/Emo9.gif
אממממ אז אני ניקיתי אתמול את כל הבית כי היה ממש מלוכלך
ואז נפלתי למיטה כי הייתי כ"כ עייפה וישנתי איזה 3 שעות ואז אמא העירה אותי בערך ב-6 או 7 אני אפילו לא יודעת
ואז אחרי איזה שעה בערך הם הגיעו... הם זה: דודה ודודה שלי מחיפה, הילדה שלהם, בעלה, הילד שלהם ואמא של בעלה מחיפה והבן שלהם אשתו והבת שלהם גם מחיפה. יחד היינו 14 איש (אנחנו 5 וחברה של אח שלי
) ההורים שלי הכינו כמויות מטורפות של אוכל מעולה והשולחן היה ממש יפה (השולחן שאכלנו עליו היה השולחן פינג פונג שלנו
ולמה?
כי הוא הכי גדול!)בקיצור לפני שהתחלנו לאכול הבת של בן דוד שלי (תינוקת בת כמה חודשים) התחילה לצרוח כמו משוגעת לא ברור למה ואז אני הייתי צריכה ללכת לכל השכנים הדוסים שלנו לבושה בגופיית קשירה כשכל הגב שלי חשוף לבקש אקמולי כי לנו לא היה ולהם אמור להיות כי יש להם ילדים קטנים. בקיצור עד שמצאנו ועד שנתנו לה ועד שהיא שתקה... בסוף ישבנו לאכול ב-8
התחלנו טיפה ברכות ואז מנה ראשונה שהייתה מרק ואח"כ חביתות ירק כאלה שאמא הכינה... (היה טעים
) ואז ביקשו הפסקה (בעיקר לעשן
) ואז אח שלי הלך לעשות כלים ואני עזרתי לו והפעלנו את המדיח כדי שנוכל אח"כ לשטוף שוב ולהפעיל
כשסיימנו כולם חזרו לשולחן כדי לאכול מנה עיקרית. במנה העיקרית היה: בשר מאודדדדדדד טעים, עוף על מצע של תפו"א וירקות אחרים מאודדדדדדדדדד טעים, קציצות בשר כאלה, אורז, שעועית ירוקה ובמיה (למי שמכיר
) כמו שאתם מבינים, אוכל לא היה חסר
אחרי שכולם סיימו לאכול אני הלכתי לעשות כלים ומכיוון שהמדיח עדיין עבד ביקשתי מאח שלי שיבוא לעזור לי כדי לסדר את הכלים בערמות שיהיה קל אח"כ להכניס למדיח. נראה לי ששטפתי כלים שעה כי היו כ"כ הרבה... כשסיימתי (עם כאב גב נוראי אני חייבת לציין) הביאו לי קינוח
- גלידה וניל ברוטב של טחינה גולמית- נשמע דוחה אבל יש לזה בדיוק טעם של חלבה כי חלבה מכינים מטחינה גולמית
ו.... עוגת גלידה משוקולד נוטלה
כסיימתי לאכול קינוח יצאתי לשבת במרפסת לשוחח עם בני המשפחה וב-12 בערך הם הלכו... ואז גיליתי שיש פרפר לילה בבית (למי שלא ידע- עדי פוחדת מוות מפרפרים ומפרפרי לילה במיוחד) ואז הכרחתי את אבא שלי לרדוף אחריו איזה 15 דק' ולהוציא אותו החוצה או להרוג אותו, מה שבא קודם
בסוף הוא יצא לבד
ואז הלכנו לישון
וזהו
עכשיו תורכם...