שרשור חודש אוגוסט

שרשור חודש אוגוסט

הצתרפו כמה חדשים אני חושב... טוב חפיף: שם: ICQ: msn מסנג'ר: שיר השבוע: אלבום השבוע: ווידאו ביו טיוב השבוע (אם יש): שבוע טוב!

אוף נו עוד פעם זה! נמאס ממך גיא!

חח סתם:) שם: גיא פורטוגלי ICQ: 234800048 msn מסנג'ר: [email protected] שיר השבוע: imagine של ג'ון לנון אלבום השבוע: א נייט את דה אופרה ווידאו ביו טיוב השבוע (אם יש): מה ששיר קווין העלתה כמה שרשורים לפני, זה קרע אותי!!! שבוע טוב!

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif אוגוסט.

שם: שרית. ICQ: 197132307 msn מסנג'ר: [email protected] שיר השבוע: Rock it (Prime jive) השיר הזה מקפיץ אותי ברמות מטורפות D: אלבום השבוע: ממ. דה גיים. ווידאו ביו טיוב השבוע (אם יש): http://youtube.com/watch?v=1GPa7ybW6V4 פרדי פה כל כך.. כל כך..

הקליפ הזה מעצבן אותי. לא'יודעת למה :||.

ז"א, בשלב הזה של חייב [שער קצר, שפם, שנות ה-80] פרדי לא היה גיי ?! זה לא היה אחרי שהוא נפרד ממארי ונסגר על עצמו ?! ו..זאת לא אישה ההיא מהקליפ...? ז"א, איך הוא מנשק אותה ?! מוזר :||. חוץ מזה, פרדי לא רודף אחרי נשים, נשים רודפות אחרי פרדי
. אבל הוא באמת מאד חמוד שם, רק חבל שהאישה הזו הרסה לו את כל הקליפ..היא נראית כמו מוסממת\מופרעת קשות..
.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif אני לא רואה בזה שום דבר מוזר.

קודם כל, פרדי היה בי סקסואל ולא גיי. וחוצמזה זה רק קליפ, הוא התנשק איתה אך ורק במסגרת הקליפ, אז זה נראה לי בסדר גמור.. זה כמו ששחקנים מתנשקים אבל הם לא באמת אוהבים.

y o u a n d i

New member
יאללה,

שם:יואב ICQ: MASNGER: שיר השבוע: Breakfast In Amrica-Super Tramp. אלבום השבוע: Pink Floyd- Wish You Were Here. ווידאו גם מה "ששיר קווין" העלתה.

shaharrr53

New member
עונה.

שם:שחר ICQ:מחקתי |: msn מסנג'ר:[email protected] שיר השבוע:וירג'יניטי של סיסטם אלבום השבוע:קליפורניקיישן ווידאו ביו טיוב השבוע (אם יש):אין שבוע טוב!גם לך

BQL

New member
ד"א הצתרפו =הצטרפו

שם: אוי שכחתי.......אה כן , לוטם. ICQ: - msn מסנג'ר:[email protected] שיר השבוע: In The Lap Of The Gods (הראשון|) אלבום השבוע: הפסקול של Hair ווידאו ביו טיוב השבוע (אם יש): http://www.youtube.com/watch?v=xo4OiARGb_w פשוט עושה מצב רוח טוב...אופטימי כזה, נו, הגשם חייב לרדת, אין מה לעשות.

השם שלי זה שיר..לא שיר קווין :] ועונה...:::

שם: שיר ICQ: 322964976 מסנג'ר: --- שיר השבוע: Living On My Own אלבום השבוע: נממ..גרייטס היטס 2. וידאו ביו טיוב השבוע (אם יש): האיש ההוא שעושה 5345 אמנים [בערך
] בבוהמיאן ראפסודי. ו..זהו:]

אני :]

שם:רינת ICQ: 224787036 msn מסנג'ר: שיר השבוע:white queen אלבום השבוע: שמעתי קווין בנסיעה לצפון אז כולם...אם אפשר :] ווידאו ביו טיוב השבוע (אם יש):--אין--- שבוע טוב!

Great Pretender

New member
להלהלה

שם: אלינור ICQ: - msn מסנג'ר: - שיר השבוע: Lithium / Nirvana אלבום השבוע: Nevermind / Nirvana ווידאו ביו טיוב השבוע (אם יש): - שבוע טוב! חה ! מה אם תמונת השבוע ? O:

stupid F R O G

New member
אתה באמת בן 12?../images/Emo105.gif

לפי התגובות שלך, אתה מחזיק מעצמך בנאדם בן 40 לפחות שם: כרמל ICQ: 311359662 msn מסנג'ר: [email protected] שיר השבוע: imagine - john lenon אלבום השבוע: לא יודעת ווידאו ביו טיוב השבוע (אם יש): אין לי כוח שבוע טוב! גם לכם

מותק1212

New member
היי, אני חדשה ../images/Emo13.gif

שם: גל. ICQ: 327158292 msn מסנג'ר: [email protected] שיר השבוע: Another One Bites The Dust אלבום השבוע: Guns N Roses-Appetite For Destruction ווידאו ביו טיוב השבוע (אם יש):

למעלה