שרשור חדש! אני פותחת שרשור חדש- דוליות ביצפר!! אז הנה הדולי שלי- הראשונה!
M mgirl New member 7/4/02 #1 שרשור חדש! אני פותחת שרשור חדש- דוליות ביצפר!! אז הנה הדולי שלי- הראשונה!
ש שלומית למפרט האמיתית New member 7/4/02 #5 ../images/Emo95.gifהנה שלי! אבל לא הצלחתי לצייר לה תיק.... מישהיא יכולה בשבילי לנסות?
V victorya New member 7/4/02 #12 שמחה שאהבת! והשם הוא שירה, או איזה כינוי שמישהי הדביקה לי (ואהבתי) ויקי!
B Black Cat15 New member 7/4/02 #7 היא מהממת!! ../images/Emo41.gif ואם אני אנסה לצייר תיק, אני אהרוס את כל הבובה, אז עדיף שאני לא אנסה...
היא מהממת!! ../images/Emo41.gif ואם אני אנסה לצייר תיק, אני אהרוס את כל הבובה, אז עדיף שאני לא אנסה...
K kimberli New member 7/4/02 #10 אולי זאת לא דולי בית ספר... אבל שלא יתעצבנו סתם...הינה לכם דולי שאת הבגד שלה עיצבתי על נייר עם עיפרון וניסית להלביש בו את האמו קיס המקסימה הזאת
אולי זאת לא דולי בית ספר... אבל שלא יתעצבנו סתם...הינה לכם דולי שאת הבגד שלה עיצבתי על נייר עם עיפרון וניסית להלביש בו את האמו קיס המקסימה הזאת
ש שירין החמודה New member 8/4/02 #13 תגובה למה שילדה בשם KIMBERLI כתבה האיפור שעשית לה מקסים את יכולה לישלוח לי בייס רק של האיפור על הבובה??
תגובה למה שילדה בשם KIMBERLI כתבה האיפור שעשית לה מקסים את יכולה לישלוח לי בייס רק של האיפור על הבובה??
H HaMsTeR New member 8/4/02 #15 הנה שלי- דיווה גדולה... היא לא הייתה אמורה להיות דוליז בית ספר. הבגדים שלה פשוט נראים כמו תלבושת אחידה ואני יודעת שהיא נראית נורא.
הנה שלי- דיווה גדולה... היא לא הייתה אמורה להיות דוליז בית ספר. הבגדים שלה פשוט נראים כמו תלבושת אחידה ואני יודעת שהיא נראית נורא.
B BliNky New member 9/4/02 #17 ../images/Emo20.gifהנה שלי!!!../images/Emo20.gif האמת אני לא מכירה אף אחת/אחד שיש להם תשבושת אחידה בביצפר ובשביל רעיונות עשיתי בערך את התלבושת בביצפר בקטנטנות מיכל נ.ב. לא היה לי כח לעשות תיק אז לקחתי אותו מבובה שעשיתי מזמן...
../images/Emo20.gifהנה שלי!!!../images/Emo20.gif האמת אני לא מכירה אף אחת/אחד שיש להם תשבושת אחידה בביצפר ובשביל רעיונות עשיתי בערך את התלבושת בביצפר בקטנטנות מיכל נ.ב. לא היה לי כח לעשות תיק אז לקחתי אותו מבובה שעשיתי מזמן...