שרשור חדש!

jorno1

New member
עשינו אותו בבי"ח מאיר, אחרי טיפולים

יש שם רופאים מצויינים, גם לשאיבת ביציות וגם להחזרת העובר ...
היינו צריכים לעשות היפוך בשבוע 38 אבל אמרו לנו שיש מיעוט מי שפיר, אז באנו למחרת לניתוח קיסרי!!

MamaBee

New member
קצת מתביישת לספר...../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אז דניאלי שלי נוצר ב-22.9.04 ברכב 4X4 בחוף פולג לאור
! קצת השתובבנו באותו הערב והתוצאה מופלאה! את היציאה לבית חולים עשיתי מהבית שלי במונית ב- 23:00 ולמחורת ב- 17:00 הוא נולד בניתוח קיסרי.

22.9.04 זה הייתם אתם?? ../images/Emo6.gif

שהפרעתם לנו במכונית ממול חחחחחחח עשיתם הרבה רעש חחחחחח
סתם סתם צוחקים

עשינו אותו בפריז

וילדתי אותו בלונדון כי פה אנחנו גרים. כשירדו לי מים אז שלחו לנו אמבולנס וככה הגענו לבית חולים. לא היו לי צירים אז שלחו אותנו הביתה

sonik79

New member
עשינו את מיקי כנראה בטיול טבע

ברמת הנגיד. נסענו להורים שלי לצפון לחגוג את יום הולדת של בעלי. זה היה 3 שבועות לפני התל"מ ב 4 בבוקר ירדו לי המים ב 7 הערתי את בעלי ונסענו לבית חולים ב 14:00 מיקי נולד ובעלי קיבל מתנת יום הולדת לכל החיים

חממ ואנחנו כמו בימים הטובים

בלילה אחרי החתונה במלון..(נו מה ביצענו את הפרו ורבו)
וללדת יצאתי מהבית..כאשר היו לי צירים ובכלל לא היתי בטוחה שזה זה..היות והצירים מוקדמים הי לי כבר חודש..הלכנו ונשארנו ל 4 ימים באיכילוב ומשם יצאנו בידים מלאות של חום ואהבה לנסיכה

petit choux

New member
אם אני לא טועה

את הקטנה עשינו בבית אחרי 2 הפלות רצופות , יום כן יום לא . הלכתי לביקורת במרפאה לסיכון גבוהה (הפרעות קצב וקרישיות יתר, הרקתי כל ההריון) היה לי גם מיעוט מי שפיר וגם זרם דם בתבור לא משהו אז השאירו אותי לזירוז בלון סיוט אחד גדול אחרי 5 שעות של צירים כלום לא זז חשש לפתיחת תפרים מקיסרי קודם(עם הגדול ) ודופק איטי לנסיכה הורידו אותי לקיסרי דחוף בהרדמה מלאה (לפחות עם הגדול היה קיסרי חירום אבל היה זמן להרדמה חלקית)

ritush2002

New member
עשינו אותו בגואה, בהודו

והשנה הוא נוסע ל"טיול שורשים" :)

רולי27

New member
איזה סקר חמוד../images/Emo13.gif, עונה:

עשינו אותו בדירה שלנו לילה אחרי לילה הדלקנו נרות ומוסיקה רומנטית, נכנסתי להריון באותו חודש. יצאתי ללדת מהבית של ההורים של בעלי.

טובית 27

New member
סקר חמוד

את החברה שלי ( שלישייה) עשינו ( עשו לנו) באסותא. ההיתי מאושפזת משבוע 24 ועד שבוע 34 במחלקה להריון בסיכון גבוה.

תודה להתנתקות

עשינו אותו במבוא דותן בזמן ההתנתקות וילדנו אותו באיכילוב

מאיהאמא

New member
"עשינו" את היצירה בליל הכלולות

כן, לא הלכנו לספור את הכסף, אלא ישר לבית המלון לממש את הנישואין!!! לא יכולנו לצפות לליל כלולות מענג יותר, והתוצאה מדהימה!!!

לפי החישוב אנחנו עשינו אותו

על אוניית נופש בקריביים,(!!!),ויצאנו ללדת מהבית, אבל זה לא הסיפור המעניין- כשיצאנו מהבית זה היה ממש כמו בסרטים: הערתי את בעלי אחרי ששעה וחצי היו לי צירים כל 5 ד',(רציתי לוודא שאני לא מדמיינת...), וכשהערתי אותו הוא שאל אם הוא יכול לישון עוד קצת, כשחזרתי על מה שאמרתי שוב, כלומר, שיש לי צירים כבר שעה וחצי, הוא קפץ מהמיטה בטיל והתחיל להתרגש כמו ילד קטן, לא מצא את הידיים והרגליים! אח"כ עלינו על איילון ו...פנצ'ר בגלגל!אני מתהלכת בצירים על השוליים באיילון ובעלי מחליף גלגל ביום חם באמצע נובמבר! ואיזו הפתעה- בגלגל ספייר לא היה אוויר! אז נסענו לאט ובזהירות לתחנת דלק קרובה למלא אוויר, (כמובן שהיה שם מישהו שלקח את הזמן לפנינו עד שראה אותי עושה נשימות ומתהלכת עם בטן ענקית!) ואז בשעה טובה הגענו לביה"ח בסביבות 9 בבוקר ו ב16:45 הגיע המלאך שלנו! (סליחה על האורך, אבל הייתי חייבת לשתף!
)

EMAEMA

New member
עונה גם../images/Emo9.gif

עשינו אותו בבית הקודם שלנו בחיפה אחרי חישוים מדוייקים של יום ביוץ - החלטתי ללכת למקווה - במקווה התפללתי לה' שייתן לי בן והייתה לי תתחושה חזקה שזה יתגשם במיוחד שטבלתי אחרי אישה בהריון בחודש תשיעי ( בלי לתכנן את זה ) .... נקלטתי תשעה חודשים אחרי - ירידת מים באותו החדר בו עשינו אותו

למעלה