שרשור חדש!

always sunshine

New member
הבת שלנו היא נס חנוכה

אני לא יודעת בדיוק איפה עשינו אותה, כנראה איפשהו בבית... הדלקנו נרות חנוכה ועם כל הדלקת נרות ביקשנו מהיקום נס והיקום נענה לבקשותינו. יצאנו ללדת אותה ממחלקת היי ריסק אחרי שמירת הריון מכובדת... יצאה קטנטנה אבל בלי עין הרע, היום ,אחרי 10 חודשים היא שדה משחת...

שבוע לפני נסיעה להודו

ניסינו הרבה זמן ולא הלך לנו. כחודש לפני הנסיעה להודו החלטנו שאסור להמשיך. באחד הימים נסחפנו ואמרנו: מה כבר יהיה מפעם אחת
. לבית חולים באתי בשבוע 39 לבדיקה ראשונית בגלל הסכרת, והרופא נזף בי שלא עשיתי זירוז בשבוע 38, דרש שאתאשפז מיד. אבל היה עומס בחדרי הלידה ולא היה מקום לזירוז, חיקיתי בבית חולים 5 ימים.

עשינו אותה במלון גאולה בת'א../images/Emo9.gif

אבא של לירי עבד אז בהתנדבות בירושלים ואני הייתי בחיפה...וכל סופש הוא היה מגיע לחיפה להיות איתי...בסילבסטר הוא היה בתורנות ולכן לא יצא לנו להיפגש ולחגוג אז אמרנו שנפגש בת'א...ניקח חדר במלון נצא לבלות ונחזור למחרת ביחד לחיפה לסופש(היה יום חמישי)...נכנסתי להריון ב-1/1/04...גיליתי ב01/2/04...ילדתי ב-21/9/04...ללידה יצאתי מהבית של אמא שלי ללידה קיסרית...מאבא שלה כבר נפרדתי בחודש שביעי והוא כבר בכלל היה בברזיל

כמעט בטוח שעשינו אותה ../images/Emo6.gif

בים כן כן בים לא ניסתם? זה הזמן לא תשכחו את החוויה הזאת ואני לא מתכוונת על החוף .....
יצאנ מהבית בחולון לכפר סבא (מה שיתברר כטעות נוראית)

eti119

New member
איך אני שונאת את החרמנים בים!!!!!!

כאילו יש שם ילדים זקנים....ועוד כאלה שלא ממש בא להם לראות סרט כחול ואם נדמה לך שלא שמים לב את טועה......... -הכל מקינאה......אף פעם לא הצליח לנו עם הגלים המעצבנים האלו-

מה בלילה יש ילדים ומבוגרים?

מי עושה את זה באור יום במקום כזה צריך גם להינות אז מחכים לילה שאין הרבה אנשים כייף נוראי

את התאומות שלנו

עשינו באסף הרופא- הפרייה חוץ גופית ראשונה ומוצלחת. וללדת הלכתי לאחר הארכת משקל בשבוע 33+4 שבה ראו כי אחת הבנות לא מתפתחת ברחם ולכן ילדתי אותן בקיסרי דחוף. משקלים 1190 ו- 2005.

mevav1

New member
רק אני עשיתי בבית???../images/Emo8.gifאת שלושת

הנסיכים שלי עשינו בבית
את הגדולים יצאתי גם מהבית ללדת אותם ואת מיתר יצאתי מביה"ח וולפסון ללדת אחרי שביקשת זירוז כך שהיתי מאושפזת במח' נשים וירדתי למטה ליולדות.

sweet pita

New member
עשינו אותו בברבדוס (איים הקרביים)

ויצאנו ללידה מהבית בטורונטו, קנדה. בברבדוס היה חם ומדהים וביום שנסענו לבית החולים הייתה סופת שלג מטורפת בטורונטו.

oeroni

New member
את הנסיכה שלי עשינו בירח דבש

בקרואטיה, חודשיים לאחר החתונה. ללדת אותה כבר הגענו מאשפוז קצר כי כבר היתה בצקת מטורפת. את הריון הנוכחי עשינו בבית ואני מקווה מפה גם לצאת.

את אלמוג (האחרונה) עשינו בטיול

בארה"ב , לפי החישוב כמעט בטוח על הספינה אקסטזי, היינו בשיט חלומי בספינת אהבה ועשינו אותה בהחלט עם המון אהבה (_אין לכן מושג כמה תקרה ורצפה ראיתי באותם 4 ימים)
, ילדתי אותה אחרי אשפוז לצורך זירוז בשבוע 41+6 ממש לא רצתה לצאת מהבטן. ההפרש בינה לבין אחיה הקטן כמעט 8 שנים כך שאתן יכולות לתאר כמה שמח לנו עכשיו בבית ורק שימשיך כך

את העבודה עשינו בבי"ח אסף הרופא

יצאנו מהבית שלנו ללדת עם ירידת מים..........וילדנו באסף הרופא גם.

תוכי

New member
אז ככה

עשינו אותה בבית בחול המועד סוכות 2004 יצאנו מהבית לבית החולים ומעייני נולדה 30.6.05 יש לחופש הגדול

minerali1

New member
עשינו אותו על המקרר

ובדיוק שפתחתי את המקרר לקחת מילקי ירדו לי המים... ומכאן הסיפור ידוע. אולי בגלל זה הבן שלי כל הזמן פותח את המקרר ושופך את החלב על כל הריצפה? פעם הבאה נדאג לעשות ילד על מכונת האספרסו.

laimor

New member
יצרנו אותה בבית.. אבל דאגנו למצעים

מגניבים.... ויצאנו לבי"ח אחרי טיול בבזל של יום שישי.

את אסף עשינו באיטליה, תאריך ההתעברו

ההתעברות (המשוער) היה יום ההולדת שלי (היינו באיטליה לכבוד יום הולדתי). שבועיים לפני לידתו קיבלנו את המפתחות לדירה שלנו. את יואבי עשינו בבית שלנו. את 2 הילדים ילדתי בזירוז ולכן הייתי כמה ימים בבי"ח עד שהשפיע. לא ישנתי בבי"ח, אלא הגענו כל יום מהבית.

אז ככה

עשינו אותה בבית (אני חושבת). אחרי אישפוזים רבים עקב רעלת הריון הוחלט על זירוזים. הייתי אחרי 4 זירוזים ובאחרון ירדו מים ויצאנו ללדת מהמיטה בחדר צירים, בחדר לידה.

למעלה