שרשור חדש!

מיקיy

New member
שרשור חדש!

מה דעתכם על שרשור שכל אחת תכתוב איפה עשיתם את הילד ומאיפה יצאתם ללדת? למשל אני עשיתי את הנסיכה שלי בבית של ההורים ומשם יצאתי ללדת אותה. תודה על ההיענות ומחכה לתשובות מעניינות

עשינו אותה על החוף בסיני

הייתי אחרי הפלה ספונטנית, ודימום שנמשך חודש וחצי. נסענו לסיני כדי להירגע. בערב הראשון לא מצאנו את הקונדומים בחשכת החושה, ואמרנו: "מה כבר יקרה מפעם אחת?!". מה שקרה לנו זו מיקה
ללידה יצאתי ממרפאתו של הגניקולוג. הלכתי לביקורת, והוא התבונן בי ושאל: "מה את עושה כאן ולא בחדר לידה? להזמין לך מונית?" אמרתי לו תודה, ויצאתי לרחוב לתפוס מונית לאיכילוב. כשאמי התקשרה, כדי לשאול מה היה בבדיקה, סיפרתי לה שאני בדרך לחדר לידה, ונהג המונית שמע את זה ונלחץ...

shanny23

New member
איזה שרשור מצחיק.. ואנחנו..

בערב ל"ג בעומר, היה מסריח בחוץ אז נשארנו בבית וגם אמרנו "מה יקרה אם פעם אחת לא נזהר??" ובכלל היה סופ"ש מטורף של סקס באותם ימים. הייתי מאושפזת בגלל רעלת הריון והכריחו אותי לעלות לחדר לידה

מיקיy

New member
ועוד משהו דומה

קרובת משפחה שלי היתה באירוע באולם שבו היא התחתנה ומשם היא יצאה ללדת . מעניין איפה הם עשו את הילד...

Tula1

New member
כמעט בטוח שעשינו אותה בלאס-וגאס

כמה שעות לפני שהתחתנו (ע"י התאומה הסיאמית של השופטת ג'ודי מתכנית הטלויזיה JUDGE JUDI....למי שזוכר...)

אוצה

New member
עשינו אותו בבית ויצאנו ללדת מהבית

כמה בנאלי... אבל עשינו את תמיר בערך בשבוע שלאחר החתונה (שבועות מוטרפים במיטה) והכל מתוך כוונה ענקית להיכנס להריון (לא מבינה למה חיכיתי להתחתן ולא התחלנו חמש שנים קודם לכן). ויצאנו ללדת מהבית שלנו. ירדו המים, התחילו צירים וכעבור שעה היינו בבית חולים. אחרי שעתיים וחצי תמיר נולד. בצ'יק.

עשינו אותו אצל

"הקוסם" שלנו במרפאת הפריון ויצא לנו קסם אמיתי הלכתי לבית חולים לבדיקה , ונשארתי שם 5 ימים ביום השישי ילדנו את המתוק שבמתוקים

זה מה שהיה אצלנו:

עשינו אותו או יותר נכון עשו לנו אותו ב"אסותא", בהפריה חוץ גופית אחת יחידה ומנצחת! ויצאני ללדת מהבית, ברגל, כי זה די ממול

וואלה לא יודעת איפה כי היא ספונטני

אחרי 9 הפריות חוץ גופיות שכשלו, ולא ידעתי בכלל שאני בהיריון.......אבל יכלנו לעשות אותה או על הספה, או במיטה.........שם זה המקום הקבוע.....או במקלחת...........חיחיחיח ויצאתי ללדת מהבית ............איפה שעשינו אותה.

פיצוש 1

New member
ואצלנו כנ"ל הבנאליות, בבית ומשם גם

יצאנו לביה"ח, מה שכן הייתי גם חודש אחרי הפלה ונסענו לסיני חשבנו שנצליח שם להיכנס להריון בסוף זה קרה חודש אחרי בבית.

ליאם5

New member
בבית באופן ספונטני ביותר

לא הספקתי לקבל מחזור בלי גלולות למניעת הריון לכן גם מאוד הופתעתי לגלות שאני אכן בהריון חשבתי שאני מאחרת בגלל שהפסקתי לקחת גלולות בכל אופן ללידה הגעתי גם מהבית התחילו צירים ירידת מיים וציק צק ליאלי שלנו נולדה!

Mika sheli

New member
בדיוק (כמעט) כמו אצלנו

ערבבו לנו אותה במעבדה בבית חולים פה בצפון דנמרק ויצאנו ללדת מביתנו החדש שאליו נכנסנו כחודשיים לפני הלידה...

GAL L1

New member
בבית שבועיים

לפני החתונה כנראה התחתנו ב-7/11 5 ימים אחרי החתונה גיליתי שהיא בדרך אלינו ב11/11 וב 11/07 היא הגיע, הייתי באישפוז בבלינסון בגלל הזירוז מ-10/11 עם פרוסטגלנדינים בגלל עובר גדול וצירים של שבועיים ב- 08:30 ירדו לי המים ב -13:15 נטע הייתה בחוץ ושלחנו הודעה לכל החברים ב SMS "שמחה להודיע לכם על הגעתי לעולם הזה בשעה 13:15 במשקל 3700 נטע לוי"

sael

New member
2 ילדינו נוצרו בביתנו בחדר השינה

ולשתי הלידות יצאתי מהבית שלנו.

ואצלנו זה היה כך:

היה הריון ספונטני לחלוטין -כי בעלי אמר ננסה וכשזה יתפס יתפס וזה תפס אחריי 3 חודש בערך כשגרנו אצל ההורים שלי. ויצאנו מהבית הפרטי שלנו באמצע הלילה הישר לבית החולים עם פתיחה של 5 וחיוכים עד השמיים. (אף אחד בביה"ח לא האמין שאני נכנסת ללדת עם פתחיה כזו וחיוכים וצחוקים כבר הסבירו לי שעדיף לי לחזור כמה שיותר מוקדם הביתה לפני הפקקים)

Kמיקמי

New member
בבית במיטה שלנו בדיוק בחודש

שהחלטנו שמתחילים לנסות ואחרי שהייתי 10 חודשים בלי גלולות ונזהרנו אלו היו שבועיים של יום כן יום לא ובסופם אחרי הרבה ציפיה ראיתי 2 פסים בערכת היריון
וגם יצאנו מהבית ללדת אותו

בבית של חבר שלי לשעבר

(אני אם חד הורית) ההריון היה מתוחנן למרות שהלכנו לרבנות החבר שלי בן 39 היתחרת ואמר אני רוצה חתונה בלי ילדים וביכלל לא רוצה ילדים אז שלחתי אותו ל.............ל הלכתי ללדת מהבית של ההורים שלי בשבוע 38 כי יומיים לפניי נתנו לי מקה אם עגלת קניות בהתכלה לא הרגשתי כאב אבל אחרי יומיים ניו לי צירים ממש כועבים

למעלה