שרשור חדש..

מישהי 111

New member
שרשור חדש..

ממשיכה עם השירים... בואו נחשוב על שיר... "Mixed up, fucked up Calculated That's the way So they say" לא יודעת עד כמה קשה זה בשבליכם.. מקווה שזה קשה.. שיהיה מאתגר.. אווףף.. תמיד אצלי עולים על שירים מהר מאד... קיצר שיהיה לכם בהצלחה!

מישהי 111

New member
תגיד לי...

יש שיר שלה שאתה לא מכיר? אווףף איתך:) יאללה תביא אותה בשיר...

adii1201

New member
../images/Emo46.gif

סתם אני לא כועסת הכל ברוח קלילה
(וזה בהחלט היה משפט של המורות שלי...) יאללה תורך

מישהי 111

New member
אוף איתכם!

השיר הכי אהוב עליי בעולם וגנבתם;) יאללה מתישהו תכתבו אותו שוב משורות אחרות.. אני רוצה להגיד אותו:))) יאללה, ליהי.. יור טורן.. תביאי אותה בקליל!

FreakOfNature

New member
הנה:

אני שם עכשיו משהו קשה רצח... קבלו: I just wanna celebrate another day with you We were meant to be together, don’t you know it’s true?

מישהי 111

New member
אתה מודע לזה שזה בולשיט?

אתה יכול גם בדקה כמה פעמים, רק לפעמיים זה מקבל ולפעמיים לא.. תנסה כמה שיותר קיצר.

ממש לא!

זה ממש לא בולשיט! אפשר להצביע רק כל 15 דק', אם את מצביעה יותר, זה מראה לך עדיין כאילו הצבעת אבל זה לא עושה כלום...זה אנשים אחרים פשוט מצביעים בטונות! אם כבר מדברים על זה... סטסי מובילה על ג'ניפר אניסטון ביותר ממאתיים בערך!

מישהי 111

New member
You baptize my soul

חחחח... השיר הראשון שחיפשתי.. לא מכירה אותו בכלל. אבל שיהיה.. איך הוא? שווה הורדה<?

מישהי 111

New member
סליחה...

בלי ה- YOU בתחילת המשפט... ומייד פור לובין יו.. הוא לא מושקע..ץ אבל היא פגז.. וזה שיר שלא 5אהבתי בכלל בהתחלה אבל היעום אני ממש אוהבת אותו.. חחח.. מופעי חימום, הא? היום הוא יכול להיות מופע חימום שלה...

FreakOfNature

New member
צודקת לגבי BMS, וגם לגבי

מופעי החימום. ולגבי ההצבעות - אנסטסיה מקום ראשון שוב

בזכותי..!=]

אמא שלי שלחה את זה לכל העבודה שלה ואני עשיתי לזה כתובת מקוצרת ושלחתי בצ'טים!!:) חחחח..מה אני אעשה שאני חולה עליה ואני אעשה כלללל בשביל שהיא תזכה!

למעלה