שרשור חדש

שרשור חדש

אני מנסה להנהיג בפורום מנהג חדש שבו פעם בכמה ימים יפתח שרשור |יומטוף| שבו חברי הפורום וגם החברים החדשים מוזמנים לכתוב את ברכות הבוקרטוף שלהם ולסכם את היום הקודם שעבר עליהם... אז ראו את זה רמז- כי זהו שרשור היומטוף
הראשון- קדימה לשרשר!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifיומטוף../images/Emo42.gif

מיאו. הממ.. אתמול? אתמול לא עשיתי כלום הממ.. חוץ מלסיים מוקדם את הבוחן בהיסטריה ואז לשבת ליד הדשא של הביצפר ולעשות מיני קומזיץ לנמלים... שלשום לעמות זאת היה יותר מעניין.. הממ. העברתי פעולת אקטואלי לחניכי, ובזמן שאחד מהם הסביר משו.. שמעתי חניך שעומד ליידי מסתכל על מדבקה שהחזיק ביד ואומר איזה כוסון אני- מה? תראי ,אני אוסף אותו -הממ?למה? כי הוא כוסון.. אהה.

קומזיץ לנמלים זה כש

את מבעירה מדורה קטנה והנמלים באות לשבת מסביב, לצלות מרשמלו וקרטושקעס ולספר צ´יזבטים? או שהתכוונת לקומזיץ מנמלים?

fayd הפשוש

New member
הבוקר שלי......

קמתי היום בבוקר בבית של ידידה שלי כשלצידי שוכבים כל באי המסיבה עירומים כביום היולדם קונדומים פזורים סביב לצידי שוכב החמוד של השיכבה, אני כמובן מיד חושב: "נו לפחות זכרנו לשים קונדומים" בקיצור אחרי כל האלכוהול והסמים והיהודים, אני יכול לקבוע בבודאות שיום אתמול לא היה משהו! חזרתי הביתה הלכתי לישון, קמתי אחרי חצי שעה בצרחות איומות של האחין שלי שלא מרגיש טוב, עכשיו לקחו אותו לבית חולים, אתמול בערב לפני המסיבה היתה לנו תאונת דרכים (יצאתי שלם9 בקיצור..... חרא של יומיים!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifלא דווקא...קומזיץ ל-נמלים

כלומר קטןם שמתאחים לנמלים שיבואו ישבו מסביב וישירו שירים.. אבל הן לא באו. אז אני ועוד כמה ישבנו מסביב.. עד שאחת הוציאה סיגריה.. ולא רצינו להסריח אז הלכנו משם..

אחת הנמלים הוציאה סיגריה?

מזכיר לי את אחד הל"ג בעומרים הראשונים שלי כשמישהו טען שאכילת מלפפונים חמוצים מונעת צריבה בעיניים מהעשן.. מישהו יודע איך זה עובד? בנודע לנמלים: תנסי בפעם הבאה להביא כיבוד, מזרונים ושמיכות. גם גיטרה יכולה לתרום. ג"צ למען הנמלים!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifלא..אחת הבנות...

אמרתי לך שהנמלים סרבו להגיעה ! הממ.. לא נראה לי שזה עוזר..
ו.. כן.. נראה אותך מארגן מזרנים וכיבוד לנמלים, ועוד

sarah

New member
זה מזכיר לי ../images/Emo77.gif

שבקיץ יום אחד היה לי משעמם אז יצאתי לגינה והתחלתי לבנות כל מיני דברים על העץ (עם סלוטייפ וכו´) כדי לגרום לכל הנמלים המטפסות עליו ללכת במסלול אחד (ז"א...ניסיתי לחסום להן נתיבים אחרים ולעשות להן דרך אחת קלה וכל השאר שיהיו מסובכות נורא ומעצבנות) אז במשך שעה וחצי ישבתי ליד עץ האפרסק המרושע הזה והדבקתי עליו מלא סלוטייפ ועוד דברים מעין אלה... ובטעות הכנתי משהו עם הצד הדביק של הסלוטייפ חשוף והמון המון נמלים נדבקו אליו
ואז היה לי סלוטייפ-נמלים
ובכיתה ב´ אמא שלי בישלה משהו ואיכשהו נכנסו לשם המון נמלים
המון נמלים
הצילו!!!!!!! אז אבא שלי ואני:איכססססססס ואמא שלי נראה לי נעלבה ואמרה לנו שנמלים הם בכלל כשרים ואפשר לאכול אותם הנה תראו!
והיא אכלה את התבשיל-נמלים מגעיל הזה
ואחר כך כאב לה הבטן
חחחחח
יש לי משפחה חולנית
באעבה, שרה

Ophel McNeil

New member
בתור חברה וונאבי חדשה, ../images/Emo117.gif

רק רציתי להגיד - היה לי יום טוף פלוס, למרות שגיליתי כמה המחשב שלי חרא.
ושאלה לעולם - האם זה רק המחשב שלי ששונא אותי, או שכל הקופסאות האפורות התאגדו יחדו לאמלל את אנשי העולם?

Sonata Of Tears

New member
היה לי יוםטוף

הממ..כפי שכתבתי קודם..סיפרתי לידידה שלי שאני בי סקסואל פעם ראשונה..היה טוף..הייתי במסיבה שחברים שלי נגנו פאנק יידיש..זה היה שולט עשינו פוגו לצלילי השיר "פני זונה" פני היא מורה בבצפר שלנו חח.. היום הייתי בפעולה גדולה של נוער מרצ בשפעים ..היה ממש סבבה.. איזה אחד קרה לי הומו מסריח( אבל אני לא הומו אני בי.זה שונה!!) אבל לא נורא הוא אמר את זה רק ביגלל שאני במרצ...לפחות הוא לא אמר שאני מזיין עצים..חח..הממ...אה ואני שמח שלא נגעתי אתמול באלכוהול! אני גאה בעצמי.. אני נגמל :) וקומזיץ עם נמלים? תנסה חגבים..או חרגולים שמעתי שאוכלים את זה באפריקה חח..

שׁזִיף

New member
בוקר טופ../images/Emo70.gif

אני גרועה בברכות... אבל שיהיה לכם בוקר נפלא ושבוע טופ לכולנו

שׁזִיף

New member
שכחתי את סיכום היום ../images/Emo122.gif

את מי שאולי זה יעניין.. היה שבוע סתלבט
לא למדנו בכלל כל יום שעתיים והבתיה, ואפילו היום אני בחופש כמה כייף
אבל זה הולך להגמר כל הסתלבט הזה
השבוע עבר מאוד מאוד מהר (נהנתי
אולי