שרשור חדש!!!!!!

שרשור חדש!!!!!!

יש לי רעיון שאני דיי בטוחה שעשו אותו קודם אבל בגלל שהיצתרפו מלא חדשים (ואני בתוכם
) אז זה נראה לי רעיון טוב
אז ככה כל אחד רושם איפה הוא גר לפחות את הארץ ואם זה ארה"ב אז תכתבו באיזה ארץ בארה"ב (כי היא ענקית...) טוב וזה בערך יום טוב שיהיה לכם ואני מקווה שזה יצליח (כי זה באמת מעניין)

sivani

New member
חחח אני...

(נמאס לי לכתוב שיש מאמר נציגים,אז יאללה! שיהיה
עוד שרשור טוף לא מזיק) אני סיון מוונקובר,קנדה שזאת העיר השלישית בגודלה בקנדה

coconut56

New member
נכון עיראקית צודקת..

הייתי ברוב בלגיה והיא מדינה משעממת!!!! ,, אין מה לעשות שם אפילו האוכל מגעיל.. אנשים לא יוצאים שם ביום שישי כולם אנשים כאלה מעצבנים וביקורתיים.... חוץ מצפון בלגיה ששם ממש יפה הכל משעמם!

ברוז´ יפה אבל השאר מעפן

כל בלגיה מסרוחה סתם חרטה!!! ובאמת ברוז´ יפה הבתים שמה בנויים כמו לגו, לא ד´עת איך להסביר קיצר ברוז´ יפה מאוד! ורסמי אין פה מה לעשות הם לא יוצאים ביום שישי כי יש פה מלאאאאאאאאא ערבים הם בכמויות פה הבני כלבים וגם בקושי הולכים לחבר/ה פה אולי פעם ב...... וכולם פה מפגרים מי יצא איתם בכלל הם בקושי מבינים עברית... כל אחד גר רחוק מהשני אבל ממש רחוק... אוקצור... בלגיה מסרוחה חוץ מהשוקולדים שיש פה
!!!!!!!!! וזהו.. הכל חרטה...

אנייייייייייייייייייייייייייי

מגלזגו שבסקוטלנד השולטת!!! יאפ יאפ יאפ!!! גלזגו רולזזזזז!!! וקוראים לי (דהההה) שירן! ואני בת 15 דההה.....פחחחעעע

coconut56

New member
תנו תגובות לשירשור החדש שלי

בקשר לשרשור עולמי! שתפו פעולה..

MissUnKnown

New member
ok

אני עדן ... אני גרה באוקלנד...לא בארצות הברית בניו זילנד...וזה ליד אוסטרליה...לא ליד אנגליה...איפה שצילמו את שר הטבעות. סיון, איפה בוריס?? לאן הוא נעלם??

EROTOMANIA

New member
.......

קים... אורלינס, מסצ´וסטס.. ארה"ב.. אורלנס זה בעצם בקייפקוד..יותר מוכר... לא יודעת מה להגיד כבר

למעלה