שרשור חדש...:)

sivani

New member
הפה הפה,אני רצינית!

את מסכנת את מערכת היחסים מבוססת התותים והשוקולד העדינה שלי שלי עם הנ"ל

באמת למה אתה נכנע?

חחחחח.... אני מצטערת שאני מהווה איום... ביי קשקשנים... וואי רעיון לחתימה חדשה.... ביי לכם! תיכף תראו את החתימה החדשה שלי....

בלאט למי אתה מדבר?

תרשום את השם של זאת שאתה מדבר אליה... למרות שנראה לי שזאת סיוני... למה אתה לא מחובר באייסי????

sivani

New member
ברור שזאת אני ../images/Emo99.gif

רגגגגגגגגגע עכשיו את מתחילה איתו באייסיקיו,כדי שאני לא אדע מזה?!?!
לאאאאא! דיייייייייי!

חחח סיון קרעת אותי עכשיו!!!

פחחחחחחחחחח... מתחילה איתו באייסיקיו... הוא בכלל הגיע אליי לא אני אליו... חחחחחחחח..... איזה קטעים.... אני מרגישה כמו בלחיי האהבה או משהו... "דורון אתה לא אוהב אותי יותר! אני מרגישה את זה... אתה בטח אוהב את הכבשה הזאתי... רונה!!! (אני ה"כבשה" כי לי יש תלתלים.... חחחחחחחח)

sivani

New member
אז בעצם הוא התחיל איתך?!

דייייייייייי גם ככה נאלצתי לזרוק את כל הבעלים שלי חוץ מאחד בגללו ובגלל אורן
וככה הוא בוגד בי?! אין יותר תותים!!

חחחחחחחחח לא...

וואו ילדה תירגעי... הוא שלך.. אין ויכוח.... טוב?? חחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

sivani

New member
חחחחחחחחחחחחחחח יופי

שמחה שהבהרנו את זה, מה לעשות, אני רכושנית
משוחררת..

CosmikDebris

New member
אצלנו זה גר לעוד כמה ימים משעשעים

כמו CRAZY HAT DAY, TIE DAY ועוד כמה שאני לא זוכר

eb182

New member
היי!

לנו היה school spirit week יום אחד היה יום פיג´מה וזה היום שהכי הרבה שיתפו פעולה. אצלנו בבי"ס יש הרבה בנים(וקצת בנות) עם חולצות פלנל משובצות זה הדבר הכי מעניין שראיתי זה כמו בתחילת(וקצת אמצע) שנות ה-90 חוץ מאלה יש את אלה שמתלבשים כמו ראפרים ויש להם את הבד המוזר הזה על הראש(לא יודעת אם מישהו מבין למה אני מתכוונת) והבנות נראות בערך כמו בארץ(עם ג´ינסים צמודים מתרחבים שמשופשפים בצורה מלאכותית
וסתם חולצות כאלה מהסוג שאני שונאת מכל מיני בדים מוזרים. אוקיי אני מקבלת כאב ראש מלחשוב על בגדים

Doctor Evil

New member
גם אצלנו יש כזה דבר בבית ספר

יש spirit points וכאילו אתה נרשם לקבל נקודות בשביל השכבה שלך. ובסוף השכבה שמנצחת מחזיקה איזה דגל מכוער או משהו... גם אצלנו היה יום פיג´מה והמערב הפרוע וכל מיני כאלה....

למעלה