שרשור חדש...:)

שרשור חדש...:)

בעקבות ההודעה של שירנושקה
מה האופנה אצלכם???

אצלנו בבית ספר לפחות...

יש את הבנות מכיתה ח´...שהן באות עם חצאית מיני,נעלי באפלו הענקיים האלו..מכירים? וגרבים צבעוניות עד הברך. ואני חייבת להגיד שזה מזעזע..למרותש אני אוהבת את הסיגנון הזה. זה כבר על כל ילדה עלובה,והן סתם מכערות את האופנה!! במיוחד עם הנעלים :( אבל יש אחת כיתה ח´..ילדה שאני באמת אוהבת את הלבוש שלה..בעצם שלי ושלה זה אותו דבר :) אבל אצלנו כעיקרון..,זה חולצות פתוחות כאלו בחזה,ומכנס מתרחב או משהו. לכל אחד יש את הסגנון שלו...אין משהו ספציפי..

אני מצטערת

אני באמת מתנצלת מראש על ההודעה שלי, אל תקחי את זה אישית ואל תעלבי אבל ג´יזס, למה כל הודעה שלך קשורה כל כך שיטחית? אופנה, פריקים ערסים פרחות אה?!?!

אמממ לא רוצה להסתכסך עם אף אחד..

אבל זה לא יפה מה שאת\ה אמרת עכשיו... היא ממש לא שטחית ככה לפחות אני חושבת... מה לעשות שעדיין יש את הדבר הזה? את הסטיגמות והסטריאוטיפים? זה לא שהיא המציאה אותם! ככה זה! פרחות ערסים פריקים חנונים ונגררים! ככה זה... אז לפני שאת\ה אומר\ת עליה שהיא שטחית... תחשוב\תחשבי שזה יכול לפגוע בה כי היא ממש לא... וזה רק יגרור למריבה... אז חבל... אז פרה שרוטה מאמי- אל תגיבי... פשוט תמשיכי עם השרשור... אז ככה לאלה שלא ראו מה רשמתי... אצלנו זה סגנון הסמרטוטים של אטומיק קיטן (שחלקם יפים...) והכובעים הצרפתיים האלה וג´ינסים (דההה) וכל החולצות האי סימטריות והשיפון (שקופות כאלה...) בשרוול אחד... קיצור... אטומיק קיטן! אבל ככה.. האופנה חמודה מאוד... גם ראיתי פה הרבה פריקים (מצטערת שאני "שטחית" ומצטערת על הסטיגמה) בתור למועדון של רוק (אני הלכתי לשופינג עם חברה) וכולם לבשו מין חצאיות סקוטיות (גם הבנים! יאקקק) והבנות עם גרבוני רשת שחורות ופווווול איפור וחזיה ורודה וחולצה שחורה רשת... זה דיי מזעזע לדעתי... עזבו את האופנה אני מדברת על לראות אותם נהיים כחולים מרוב קור כשהם עומדים חצי עירומים ברחוב... פשוט מזעזע! אבל ככה... אני מתלבשת רגיל... ג´ינס וסריג ומתאימה איזו חגורה חמודה ומגפיים, או סתם ג´ינס וחולצה... מה שאני הכי אוהבת זה איפור! חחחחח... אני מתלבשת כזה קליל.. אני לא מהנסחפות ביותר שרצות לקנות כל פריט חדש גם אם הן לא ממש אוהבות וזה רק כדי להיות באופנה... אני הולכת עם מה שאני אוהבת... ומה שהכי נוח לי גם אם זה טרנינג... אה כן! גם זה האופנה פה!! חבל"זזזזזז פה ובלונדון!! בעצם נראה לי שבכל בריטניה זה הטרנינגים בסטייל של מיס דינאמיט! זה דיי חמוד ללכת עם זה ברחוב וכאלה אבל אשכרה לצאת עם זה למועדונים זה פאדיחות!!! הרי מה הם לובשים? ג´ינס, חגורה ורודה (זה הצבע השולט פה עכשיו... ורוד ברבי...) עם איזו סתם חולצה מלמטה ועל זה ג´אמפר(טרנינג.... החלק העליון רצוי עם מספר עליו כמו 67 וכאלה...) ועל זה מעיל ג´ינס... אתם קולטים ת´פחד? כאילו לפעמים זה יפה אם הטרנינג דק ולא משמין... בקיצור זה אשכרה מעורבב...

הבנת הנקרא

1)באמת שלא ניסיתי לפגוע בה, ואפילו כתבתי את זה בהודעה הראשונה. 2) לא אמרתי שהיא שטחית, אמרתי שהנושאים שהיא מעלה פה נורא שטחיים. אני לא מכירה אותה ואין לי שום דבר נגדה אבל שאלות כמו "יש בבית ספר שלכם פריקים וערסים" הן לא שאלות ממש היכרחיות לדעתי ויותר נוטות לכיוון הגזענות.. אני לא טוענת שהיא המציאה את זה, אני די מודעת לעובדה שזה קיים אבל אני פשוט לא סובלת שאלות בסגנון הזה.... ושוב, כדי שלא ייתפתח ריב ונעשה לסיון בלגאן בפורום (-)) באמת שזה לא בשביל להעליב, סתם לא אוהבת כאלה שאלות...

סבבה רק כתבתי את זה כדי שתביני שהיא

עלולה להיעלב... ובאמת שאל תתחילי איתי עם ויכוחים על הבנת הנקרא... זה ממש לא רלוונטי... אני לא מפגרת. הבנתי... אבל כשאת אומרת שכל ההודעות שלה שטחיות זה כאילו אמרת שהיא שטחית ככה לפחות אני הבנתי... סבבה שלא ניסית להעליב אבל פשוט קצת הרגשתי לא נוח בשבילה זה הכל. אני גם לא רוצה לריב איתך... פשוט צפיתי את התגובה שלה... וזה סתם ייגרר לריב וחבל... אז זהו בואו נסגור עניין ולא נהרוס לגלי את השרשור... אז קחי
ביי מאמי מואהההההההההההההה
ואם את יכולה תשרשרי מה הלבוש אצלכם... ואיך האופנה...

CosmikDebris

New member
יום אחד קבעתי עם חבר...

שכל השכבה תבוא אם פיג´מות לבית ספר (הבנים).. השנה... היה מצחיק

מאמי...כנס שניה

חחחחחחח... דרך אגב... לא הבנתי את החתימה שלך אבל לא משנה... ועדיין נעלבתי...

sivani

New member
היי היי את!! back off!

זה המאהב ש-ל-י!! ורק שלי! נכון?

הבנתי הכל...

סיון אל תדאגי אני לא גונבת מאהבים... חחחחח.... איזה רעים שהרסנו לגלי את השרשור... תמשיכו עם זה... ספרו מה האופנה אצלכם?

sivani

New member
ככה אתה זורק אותי?

מנסה לפתות את שירן עם מוטיבציה שאולי היא תצליח לגנוב אותך?? טוב!! לך אליה

CosmikDebris

New member
בלי מוטיווציה

תמיד שלך :) סתם זה כיף! ותשלחי לי הודעה באיי סי קיו מתי שאת מחוברת!

חחחחחחחח....

איזה קטעים איתכם... עאלק גונבת חברים.... חחחחח.... לפתות אותי לגנוב אותו? פחחחחחחחח די די! חחחחחח.... סיוני אני חייבת לדבר איתך אני אשלח לך מסר כי זה דיי דחוף... אמרת לי באייסיקיו שאת יוצאת לביצפר... בכל מקרה אני אשלח לך גם הודעה באייסי ביי בייבים שלי (תינוקות דה...חחחח
|בעיטה| חחחחחחחחחחח ביי

למעלה