שרשור חדש

• פותח הנושא netaK
  • פורסם בתאריך

netaK

New member
שרשור חדש

שאלה חדשה אחרי שג´סטין הודיע בבאבילון שהוא פרש מלימודי האומנות לאן הוא הלך? ומה רצו ממנו שם? (נשמע מוזר....אני יודעת)

meirav1

New member
אני לא בטוחה

אבל הוא הלך לאיזה בר וכל הגברים שם קנו לו לשתות ורצו לשכב איתו אבל הוא לא שכב ( נראה לי שהוא אמר את זה לברייאן ) אני חושבת שזאת התשובה, יכול להיות שהתבלבתי

netaK

New member
את צודקת

אבל את לא זוכרת את השם של הבאר...??? יש רק אחד מוזכר......

meirav1

New member
זה הבאר

שברייאן תמיד מסתובב בו יואו שכחתי תשם .... תגידו מישהו יודע אם יום שבת הזה יש פרק , שלא שוב לא יהיה הפעם בגלל תירוץ שזה יום לפני יום כיפור?

רינת4

New member
וואי,כבר נגמרו לי השאלות...

אמממממ... טוב,יש לי! בפרק השלישי של העונה(עם התוכנית ה"אמיתית" על הומואים ולסביות,כשמייקל מחכה לבריאן בחנות הקומיקס: מדוע לא הגיע בריאן לפגישה,ומהן מילות השיר העיקריות שנוגנו(רמז:3 מילים).

netaK

New member
אני יודעת למה הוא לא בא

אבל לא יודעת את מילות השיר (לא ממש הקשבתי כי הפסקתי לנשום...!!!)

רינת4

New member
אההה...

אבל זאת כל החוכמה! רמז:3 מילים,שמבטאות בדיוק מה שחביבינו בריאן קיני הרגיש באותו הרגע(או יותר נכון-לא הרגיש) וזה כבר רמז עבה מאוד! בנוסף-זה שיר די קליט,אותו אני מזמזמת מדי פעם כשאני נזכרת בגייל...

רינת4

New member
לא! אני רוצה את

המילים עצמן. נו,חברה,זה לא כל כך קשה. תחשבו קמת. שם השיר לא קשה לזכור,אפשר להסתכל ברשימות. אני רוצה מילים!

maayan15

New member
יכול להיות שאני יודעת אבל כנראה...

שאני לגמריי טועה! רשמת עונה 2 הזיכרון שלי מעונה (נדמה לי!) אחת...אבל אמרת קומיקס ובריאן וזה מספיק טוב בשבילי בשביל לקפוץ למסקנות לא הגיונית וסתם בשביל לרשום את השיר שאני מרבה לחשוב עליו.... הוא לא בא כי הוא היה עסוק בלהיות עסוק (בקיצור- הוא הזדיין עם מישהו... ההוא מהחנות קומיקס...) והשיר זה סקסי בוי....AO.....SEXY BOY....

maayan15

New member
טוב...

אני חולה אז אני הולכת לישון מוקדם...לילה טוב לכולם! למקרה שצדקתי - מה שלא קרה אבל בכל זאת....אני חוזרת מבי"ס באחת או שתיים (מערכת חדשה ואני לא זוכרת....).... אם נוורא דחוף למישהו לכתוב שאלה הוא מוזמן לעשות כך...לי לא מפריע.

רינת4

New member
רוצים שאני

אכתוב את התשובה וזהו? אני רואה שזה ממש קשה לכם...

maayan15

New member
תודה

מבחינתי את יכולה לרשום את התשובה או לאפש שמיעה/צפייה בפרק...כדיי שבכ"ז נענה על השאלה.... אבל מבחינתי אפשר פשוט לענות עלייה כי אם נראה את הפרק זה פשוט תחרות של מי רואה אותו יותר מהר וכבר לא של יידע...אבל איך שאתם רוצים....

רינת4

New member
טוב,אז אני מגלה את התשובה:

והתשובה היא.......... *תופים* "I don´t care" זה הכל... אה, והוא לא זיין אף אחד מהחנות קומיקס, אלא הוא "אסף" שוטר אחד נחמד שהוא פגש בדרך... והנה ציטוט(כמעט מדוייק) של מה שהוא מסביר למייקי: ...I was tide down" .exially-he was "you see,i picked up that cop ותסלחו לי אם יש לי שגיאות כתיב... אז מה? לשאול עוד שאלה?

למעלה