שרשור חדש

france

New member
שרשור חדש

בשרשור הזה שימו בובות שאתן אוהבות ולא כל כך הגיבו לכן עליהן. יש שני תנאים לשים בובה בשרשור הזה: 1. חייבים להגיב לבובה מעלייך אחרת זה לא שווה. אם לא מגיבים-נא לא להשאיר הודעה או בובה. 2. כדי למנוע בלאגן בבקשה תגיבו רק דרך ההודעה הזאת, כלומר, כדי למנוע אלכנסונים ונחשים מעצבנים בתגובות כשאתן רוצות להגיב למישהי תגיבו דרך הוסף הודעה של ההודעה שכרגע אתן קוראות. הבנתם? לא? יופי! יאללה לעבודה!

r o n i1

New member
נחמד השער בסוף שלו

ישר מידי וגם החצאית למטה ישרה מידי חוץ מזה אהבתי!!!!!!!!!!

france

New member
טודע!

יפה מאוד אבל בצד שמאל (שלי) בראש של הבובה אין שיער שמכסה את הראש. כדי לך להצלליל את החצאית בשיטת הפחית. אני מנצלת ומוסיפה בובה שהגיבו לי עליה טיפה ורק שתדעי- תגובות באות יותר מפורטות!

totsade

New member
יפה!

אני אוהבת מאוד את השיער, וההצללה יפה אוד, היא לא מושלמת, אבל אין לי מה להגיד לך בשביל לשפר אותה, היא נראית ממש אמיתי. אבל האם מה שאני חושבת זה נכון? היא מדולימייקר???

היא יפה

שרירי בטן אמורים לצאת ולא להכנס פנימה... זה נראה מוזר אבל בכלליות היא ממש מאגניבהההה

יש לי שניים כאלה..

אני אשרש לפה שניים שלא ממש הגיבו לי עליהן...

והנה השנייה שלא הגיבו עלייה ממש

אני מאוד אהבתי אותה והיא לדעתי יצא טוב.... לשיפוטכם

totally L

New member
הנה אחת שהכנתי הרגע

זה מהבייס שממנו עשיתי את הרקדנית הולה שלי ^_^ הדוליז של הראשונה, שפתחה את השרשור יפות מאוד!! הברק בשיער שלהם מזכיר לי את סגנון הציור של סרטי מאנגה (למנשל פוקימון). אהבתי מאוד. הדולי שאחריה יפה מאוד, והכושית מוזרה אבל חמודה!! ^_^ איך שלי?

AnG£L Fi®e

New member
טוב אז...

אני לא משרשרת את אחרי הבובות שלך בגלל סיבה כלשהי לא חשוב הבובות יפות.. אבל השיער נראה כמו פלטה וההצלה לא מתאימה כל כך והנה בובה חדשה שלי

totsade

New member
תגובה לדולי של אנג´ל פיירי

טוב, יש בדולי הזאת הרבה בעיות נפוצות, אבל בכלליות היא יפה. השיער יפה, אהבתי המכנסיים, יש לי בעיה איתם, הם מתחילים מתחת ל*** והם יותר מידי ישרים, אני לא ממש יודעת איך להסביר. צריך לראות יותר נעליים, עשית את החור ממש קטן וזה לא נראה מציאותי. עכשיו בקשר לחולצה, אני לא רוצה להעליב, אני באמת שלא, אבל לא אהבתי, סורי, זה נראה כאילו עבדת עליה שניה, הציצים נראים שטוחים לגמרי, מה שהופך את זה לבעיה כי רואים מעל החולצה אותם "נורמלים" ופתאום בחולצה הם נהיים שטוחים. הנקודות בחולצה מיותרים לגמרי! הם הורסות, את צריכה לעבוד קצת על ההצללה, בינתיים אני יתן לך משהו שילדה מהפורום עשתה, סורי אני לא זוכרת מי וזה ממש עוזר ללמוד איך לעשות הצללה לציצים, ככה את צריכה רק לגזור ולצבוע באיזור של החזה ואז לאט לאט תלמדי איך להצליל שם.

france

New member
ניצולישן קטן

קלעת בול! אלה אכן מאנגות....אני שמה כאן את ההודעה המקורית של הבובות: מישהי אולי מכירה את הסדרה "ת´א ויז´יוןאוף אפסקוליון"?(אין לי מושג איך לכתוב אפסקוליון באנגלית) נדמה לי שככה קוראים לסדרה ונדמה שזאת הסדרה של סיילור מון מרקיורי ושות´, אז בקיצור שהייתי בהונגריה ראיתי באם טי וי בגרמנית או באיזה שהיא שפה שלוש שעות את הסדרה הזאת(מדובבת לשפה המוזרה) ואני מחרבשת לכם את השכל רק כדי להגיד לכם שבהשראת הסדרה עשיתי שלוש בובות ואני הולכת לכתוב להן פאנפיק (דיון שלי עם עצמי עצמי: אפשר לכתוב פאנפיק לדמויות שאין להן סדרה, ספר או סרט ואנחנו בעצם המצאנו אותן? אני: לא נראה עצמי: וואלה אנחנו באמת לא יכולות אני: שיט) טוב הלך הפאנפיק... אבל עדיין תגיבו לי כי בהצללה של בבובות ניסיתי משהו חדש אז תתחשבו !

Jelly Beans

New member
מגיבה! ../images/Emo60.gif

אמ.. החולצה יפה, והמכנסיים, והשיער.. למה אני לא מצליחה לעשות כאלה??? למה??????????? טוב.. אז שלי דיי.. אמ.. קירחת! וזאת מהסיבה הפשוטה שאני לא מצליחה לעשות שיער.. פשוט לא יוצא!
אמ.. אם מישהו מוכן לעשות לי שיער אני אשמח!
יום טוב שיר

למעלה