שרשור חדש

CrazyBitch

New member
שרשור חדש

ישבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שהשרשורים כאן ארוכיייייים מאוד, כנראה לכולן (כמעט) יש זמן פנוי עכשיו כשהתחיל החופש הגדול... בכל אופן, המשכתי לחשוב והגעתי למסקנה שיש צורך בשרשור חדש, רק כדי להוריד קצת מהעומס של שרשורים אחרים. אתן מומזנות לשרשר כאן דוליות חדשות! והנה אחת שלי, בהשראת החווווום אני יודעת שבטח נמאס לכולן מההודעות החדשות, אבל באמת שנהיה כאן קצת צפוף מבחינת הודעות...

החצאית ממש ממש יפה../images/Emo45.gif

אבל את השאר לא אהבתי.

BliNky

New member
טל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ממתי את מנהלת
מה קרה למיכל

Me 4eVer

New member
מה מה מה מה מה מה???..

מי מת והשאיר אותך להיות מנהלת???
אררר.. צריך להגיד מזל"ט?
או שאני סנובית מידי בשביל זה?

missT

New member
אהבתי הכל בדולי חוץ מ..

.. את הצמידים הכחולים ואת האיזור של הראש, שזה אומר- האיפור, השיער, וזהו נראה לי. אבל החצאית והחולצה והדברים הבלתי מזוהים השחורים- ממש יפים. ו- אני לא זוכרת באיזה שרשור אני נמצאת עכשיו <<סנילית>> אבל נראה לי שזה שרשור של דוליז חדשות. אז אני לא מנצלת, אני שמה שלי, מהבייס היפה של סיגל. נ.ב: טל, זה מוקדש לך:

וואו! אני משוגעת על המכנסיים!

תגידי, המכנסיים אמורים להיות דגם של מכנסיים אמיתיות, כי אם כן , אז אולי אני אקנה כזה זוג. אבל יצאה לך דולי ממש חמודה, המכנסיים הכי-הכי! גם החולצה אחושלינג!

יפה

כאילו ברצינות ממש יפה לפי דעתי, הבגדים נחמדים והשיער נסבל, אבל האיפור...
והנה בייס שאני עשיתי, ולא אכפת לי מזכויות יוצרים.

CrazyBitch

New member
תודה על התגובות!

אני לא מבינה שומדבר באיפור בכלל בכלל, אז אם מישהי רוצה לתקן את האיפור היא מוזמנת. ואני יודעת שיש גם בעיה עם השיער כי היא נראית קצת קרחת, לא משנה. והדברים השחורים אמורים להיות קעקועים... חח. בקשר לבייס... משהו מוזר בו, הכתפיים גבוהות מדי, כאילו של בנים או משהו, והברכיים נמצאות יותר מדי למטה... הממ... לא משנה.

שמוצה

New member
אם...

זה שירשור של דוליז חדשות, אז הנה החדשה החמודה שלי. ובבקשה תכתבות תגובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה