שרשור חדש...

Space Dementia

New member
שרשור חדש...

אני חושבת שזאת הפעם השניה שאני פותחת שרשור חדש בפורום הזה.. מממ לא משנה...הנה שתי דוליות שעשיתי עכשיו--> איך הם? את השיער של הלא גות´ית אז לא ממש העתקתי פשוט אני זוכרת שמישהי שמה פעם משהו דומה ויצא לי די דומה...מממ ולדעתי השיער של הגות´ית יצא ממש יפה לא? תשרשרו פה את כל הבובות החדשות שלכן..:)

את יכולה לעשות לי טובה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אין לי כוח לעשות שיער את יכולה לעשות לי בבקשה

Space Dementia

New member
עשיתי שיער!..

ממ יצא דווקא לא רע--> ואת יכולה לשנות תצבעים לשנות תצורה הכל..

Space Dementia

New member
ממממ..

לא יודעת אם מישהו שם לב אבל שכחתי לצבוע ריבוע קטן בשיער.. הנה שוב פעם -->

שלווווווווווווווווווווום../images/Emo70.gif

מההההההההה נשמעעעעעעעעעעע? אתן יודעות מי אני
כןןןןןןןןןןןן! איך לא יעדתן! זאת אני.. פי3פו3ית (שליי...ייי..) כן.. אתן בטח קצת ככה..
(אם אני לא טועה בסמיילי..) כי..כן.. אני הפושעת הזאת.. והבאתי את החברה הכי טובה שלי לפורום הפ33תי הזה! ולצערי.. נפל עליי גם התיק הכבד הזה בשםםםםםםם "להסביר בדיוק איך עושים דוליז..
" מההההההההההההה? איזה חרא.. לי לא הייתה חברה שישבה ליידי שעתיים והסבירה קו..קו.. טוב לא אקח את השם של נעם.. אעבור ישר לנושא העיקרי............
נחשו מה....
|תפוד| (אם אני לא טועה בסמיילי
) אזזזזז... נעם ~בקצת-צת-צת העזרה שליייי..~ עשתה דולייייי... קבלו אותה
..... ותגיייייייייייייייבוווווווווווווו
נונו & שלי..

למיייייייייייי ישששששש XP ../images/Emo35.gif

למה לנעם.. החכמה הזו.. יש XP.. ומאיפה לי לדעת איך משתמשים במחשבים המעפנים..האלה
והיא נראת ככה.......
אזזזז.. הצילווו אותנו בבקשה .. אזזזזז.. אפשר לעבור לבעיה.. אנחנו לא יודעות איך לשמור את זה נורמלי.. בBMP? כי במחשב "המיוחד" שלה זה הורס את הצבעים.....
גם כן.. מיוחד.....
.. הלו אמיגו...! עכשיו זו נונו מדברת... חבל שאתם לא רואים אותי עכשיו... אני הרוסה---
(כן..כן חזרתיי,שלי..) אלעק הרוסה.. פשוט עצובההההה... כי לא מצליח...
....... אהלן... זו שוב אני... (נונו)... שאנחנו ניסינו לשמור את זה בBMP המחשב הפליץ "השמירה עלולה לגרום לחלק מאובדן הצבעים. האם ברצונך להמשיך?" ומאז "נפלו פניי" לחצתי כן וכל הצבעים המהממים שלי הלכו לעולמם............ בבקשה אם למישהי מכן זה קרה מתישהו וגם אם לא... נסו לעזור לי...... פליייייזזזזזז...
תגוווובה..:
.. (אם לא יצליח בתפוז.. הוא יחטוף מכות
וייצא מזה ככה...:
.. אני ונעם.. חח.. סתם.. שלי & נונו

לפני שאת שומרת......

תעשי "בחר הכל" ו"גזור" ואז "הדבק" או בקיצור CTRL+A CTRL+X CTRL+V (במקלדת) ואז תשמרי, ואם לא יוצא טוב תפתחי חדש, תעשי-CTRL+V (במקלדת) ותנסי לשמור בסוג אחר.......אם יש לה XP (כמו לי) יש לה גם את הסוג PNG, וזה גם קל, וגם איכותי......אבל אני לא יודעת, כי אצלי אפשר לשמור ב-BMP....

BliNky

New member
נורא יפה!

והנה חדשה שלי
זה מה שקורה שנורא מתחשק לך לעשות דולי אבל ממש אין לך רעיונות...

הלוואי ואף פעם לא יהיו לך רעיונות..

אם זה מה שיוצא לך כשאין לך רעיון...
זה מהמם

BliNky

New member
תודה...

אניווי זה היה אמור להיות.... טוב לא משנה זה היה סתם רעיון דבילי... אני מתביישת ברעיון אבל לא כלכך במה שיצא... תודה לכם על התגובות

LipStiK

New member
*מקפיצה**מקנאה*....

למה שלי יוצאות כאלה מגעילות ושלכן כלכך יפות?
טוב בכל מקרה הנה החדשה שלי שהרגע סיימתי
לקח לי 5 דקות להכין אותה... השיער יצא קצת מוזר ואולי גם החולצה אבל היא די יפה... love you all גל

למעלה