שרשור חדש - שאלון

FreakOfNature

New member
שרשור חדש - שאלון

הכל לגבי אנסטסיה: 1. דיסק מועדף: 2. שיר אהוב מכל דיסק: 3. שיר אהוב בכלל: 4. קליפ אהוב: 5. עם או בלי משקפיים: 6. תמונה אהובה (נא לצרף) 7. העטיפה הטובה ביותר לדעתך, של אחד האלבומים. 8. ושל אחד הסינגלים 9. השיר שעושה לי שמח... 10. הבלדה הכי טובה: 11. הפספוס הכי גדול (השיר שהיה צריך לצאת כסינגל ולא יצא): 12. הסינגל הכי מיותר: 13. מהו האוסף שיש לי (פריטים של אנסטסיה שיש לך...): 14. ראש בראש: PMD או LOA ODIYL או IOL WGSTR או YNBA FON או NTK Boom או WYLTM אני מחכה לתשובות...

FreakOfNature

New member
התשובות שלי:

1. דיסק מועדף: >>> Anastacia 2. שיר אהוב מכל דיסק: >>> IOL >>> ODIYL >>> LOA 3. שיר אהוב בכלל: >>> 4. קליפ אהוב: >>> ODIYL 5. עם או בלי משקפיים: >>> בלי 6. תמונה אהובה (נא לצרף) >>> מצורפת 7. העטיפה הטובה ביותר לדעתך, של אחד האלבומים. >>> Anastacia 8. ושל אחד הסינגלים >>> ODIYL 9. השיר שעושה לי שמח... >>> IOL 10. הבלדה הכי טובה: >>> WGSTR 11. הפספוס הכי גדול (השיר שהיה צריך לצאת כסינגל ולא יצא): >>> WGSTR 12. הסינגל הכי מיותר: >>> M4LY 13. מהו האוסף שיש לי (פריטים של אנסטסיה שיש לך...): >>> דיסקים: NTK, FON, FON CE, Anastacia, Anastacia LE >>> סינגלים: LOA, LOA Pock-it >>> DVD: The Video Collection 14. ראש בראש: PMD או LOA ODIYL או IOL WGSTR או YNBA FON או NTK Boom או |הגדש|WYLTM עכשיו תורכם

FreakOfNature

New member
תיקונים:

3. שיר אהוב בכלל: תהרגו אותי אבל אני לא יכול לבחור בין LOA לבין ODIYL 6. תמונה אהובה: מצורפת (למרות שיש עוד כ"כ הרבה שאני ממש אוהב...) 14. בשאלה האחרונה WYLTM אמור להיות מודגש.

../images/Emo26.gif

הכל לגבי אנסטסיה: 1. דיסק מועדף:אנסטסיה 2. שיר אהוב מכל דיסק:קובוי אנד קיסס,יול נאור בי אלון,סיק אנד טיירד 3. שיר אהוב בכלל:סיק אנד טיירד 4. קליפ אהוב:לאפט האוטסייד אלון 5. עם או בלי משקפיים:לא אכפת לי 6. תמונה אהובה (נא לצרף)סידר 7. העטיפה הטובה ביותר לדעתך, של אחד האלבומים. פריק אוף נאוצ'ר 8. ושל אחד הסינגלים ואן די אין יור לייף 9. השיר שעושה לי שמח... 10. הבלדה הכי טובה:יול נאור בי אלון 11. הפספוס הכי גדול (השיר שהיה צריך לצאת כסינגל ולא יצא):פריק אוף נאוצ'ר 12. הסינגל הכי מיותר: נות דאט קינד 13. מהו האוסף שיש לי (פריטים של אנסטסיה שיש לך...):אה?! 14. ראש בראש: PMD או LOA - לאפט האוטסייד ODIYL או IOL -ואן די WGSTR או YNBA - יול נאור בי FON או NTK - פריק אוף יגאל Boom או WYLTM - בום בום אני מחכה לתשובות... ואני לא

mattttan

New member
התשובה שלי:

1. דיסק מועדף: Freak Of Nature 2. שיר אהוב מכל דיסק: Not That Kind - I'm Outta Love Freak Of Nature - You'll Never Be Alone Anastacia - Left Outside Alone 3. שיר אהוב בכלל: How Come The World Won't Stop 4. קליפ אהוב:You'll Never Be Alone (אפילו הקליפ הכי טוב שלה בעניי!) 5. עם או בלי משקפיים: עם! 6. בהזדמנות... 7. העטיפה של Freak Of Nature 8. לא יצא לי לראות את כל העטיפות של כל הסינגלים אז אני לא יגיד... 9. השיר שעושה לי שמח הוא ללא ספק Don'tcha Wanna 10. הבלדה הכי טובה: You'll Never Be Alone 11. חבל שהיא לא הוציאה כסינגל את Don'tcha Wanna 12. הכי מיותר: Cowboys n Kisses 13. יש לי רק שני דיסקים ואני יקנה בקרוב את החדש... 14.ראש בראש: PMD , ODIYL , YNBA , NTK, WYLTM

למעלה