שרשור חדש למשחק אירית...שימי
N netaK New member 30/11/02 #3 פרק 15 עונה 2 מייקל וג´סטין ציירו שם סופרהירו על תחתית לכוס, בריאן בא וראה מה הם עושים ואז טד בא ואמר שאמט מועמד לפרס הזה עם הזין...
פרק 15 עונה 2 מייקל וג´סטין ציירו שם סופרהירו על תחתית לכוס, בריאן בא וראה מה הם עושים ואז טד בא ואמר שאמט מועמד לפרס הזה עם הזין...
N netaK New member 30/11/02 #8 רמז זה מעונה אחת אם תסתכלו בצד יש חלק מפנים של מישהו רק תמצאו מי זה...
ר רינת4 New member 1/12/02 #13 נטע! החבר שלך-פבריציו- שיחק היום בסרט בסינמה פריים. אבל אני לא יודעת איך קוראים לו.
N netaK New member 1/12/02 #15 יאאאאאאא איזה סרט? הכל שידורים חוזרים שמה זה טוב.....אני הולכת לבדוק בפנאי פלוס מה היה היופ.....
N netaK New member 1/12/02 #18 אני הולכת להשיג את זה לא משנה מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני הולכת להשיג את זה לא משנה מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N netaK New member 1/12/02 #19 די אני רוצה לראות את זה!!!!!!!!!!!! השם האלוהי שלו כתוב בעיתון!!!!!!!!!11