אמ... מה המאכל שהכין ג´סטין בפרק עם הוטלנטה? מעיין <קליל?..כן...אבל אין לי שומדבר אחר בראש>
M maayan15 New member 14/11/02 #21 אמ... מה המאכל שהכין ג´סטין בפרק עם הוטלנטה? מעיין <קליל?..כן...אבל אין לי שומדבר אחר בראש>
L lolly1 New member 14/11/02 #24 למה אני עונה..? מאיפה אני אביא שאלה עכשיו..?... טוב נו.. בפרק 6 שבריאן וגסטין מליטים על החוקים.. באיזה שמלות הם לא יצעדו?
למה אני עונה..? מאיפה אני אביא שאלה עכשיו..?... טוב נו.. בפרק 6 שבריאן וגסטין מליטים על החוקים.. באיזה שמלות הם לא יצעדו?
N netaK New member 14/11/02 #32 כמובן שתורי....חחח... לא סתם..אממממ...רגע...שאלה שאלה שאלה... פרק 10 עונה 2, בסוף בריאן התבדח שהוא הולך הביתה עם "טומי...טימי...הזמין אותי הביתה _________" השלימו...
כמובן שתורי....חחח... לא סתם..אממממ...רגע...שאלה שאלה שאלה... פרק 10 עונה 2, בסוף בריאן התבדח שהוא הולך הביתה עם "טומי...טימי...הזמין אותי הביתה _________" השלימו...
L lolly1 New member 14/11/02 #35 תני לי לחפור....רגע..הנה.. פרק של מצעד הגאווה... איפה גסטין מנשק את בריאן בסוף הפרק?
N netaK New member 14/11/02 #36 תשובה... יד...במסך זה ימין אבל כעיקרון זה שמאל...לא משנה.... כאילו טיפה מתחת לכתף שמה....איזה מאמי =] או שהתכוונת בריקוד...אז זה נשיקה תשוקתית ונורמלית...בפה =] אממ...אני מנסה לחשוב על שאלה שתכשיל אתכם עד שאני אחדזור מהבייביסיטר...אבל בכלל לא עולה לי
תשובה... יד...במסך זה ימין אבל כעיקרון זה שמאל...לא משנה.... כאילו טיפה מתחת לכתף שמה....איזה מאמי =] או שהתכוונת בריקוד...אז זה נשיקה תשוקתית ונורמלית...בפה =] אממ...אני מנסה לחשוב על שאלה שתכשיל אתכם עד שאני אחדזור מהבייביסיטר...אבל בכלל לא עולה לי
N netaK New member 14/11/02 #38 טוב אני אוסיף לשאלה הקודמת של מעיין הוא עשה ג´מבלייה, יופי לו (מאמי קטן ומושלם ) אמממ....אבל הוא לא עשה אותו "אמיתית כאילו" במה הוא השתמש להכין את הג´מבליה?
טוב אני אוסיף לשאלה הקודמת של מעיין הוא עשה ג´מבלייה, יופי לו (מאמי קטן ומושלם ) אמממ....אבל הוא לא עשה אותו "אמיתית כאילו" במה הוא השתמש להכין את הג´מבליה?
M maayan15 New member 15/11/02 #40 אמ... אינסטינט אורז (יעני אורז שמכינים ב5 דקוצת או משו כזה..) וחסילונים קפואים...איך אני?