שרשור חדש- זוגות!

GinniePig

New member
שרשור חדש- זוגות!

מקווה שאתן סולחות לי על שאני פותחת נושאים כל הזמן... אבל רוב החברות שלי לא רואות את הסדרה ונורא בא לי לדבר על זה עם מישהו.... אז השאלה שלי עכשיו היא איזה זוג אתן הכי אוהבות ( בכל העונות ) ולמה? אני הכי אוהבת את בריאן וג'סטין... האמת? אין לי ממש מושג למה... אני מניחה שזה בגלל העוצמה של בריאן והנעורים של ג'סטין... זה איכשהו מתחבר לי טוב... וכמובן- שניהם נראים מצוין, מה שלא מזיק

Naughty Girl1

New member
ברור שבריאן וג'סטין..

כשהם ביחד יש לי מין צמרמורת בכל הגוף. הם פשוט מושלמים ביחד. הזוג הכי יפה שיצא לי לראות אי פעם.

wicked witch

New member
שוב מנסה לגוון את התשובה שלי...

התשובה הצפויה שלי היא בראין וג'סטין. זה הזוג שהתחברתי אליו מההתחלה. הם הזוג שהכי עיניין אותי, נהנתי מהתהליך שהם עברו מהפרק הראשון ועד עכשיו. ו.... הם מושלמים!
אבל דניאל החדשה בוחרת בזוג מייקל ובן! הם פשוט כל כך חמודים יחד! הם מבינים אחד את השני והם עברו כל כך הרבה, ולמרות כל המכשולים הם הצליחו להשאר יחד! אני גם כל כך אוהבת את בן ומייקל נהיה פחות מעצבן מאז שהם זוג.

justagirl182

New member
אני עונה בשמי וגם בשם הרצל

שנמצאת כרגע בפולין הקפואה ג'סטין ואית'ן (ניסיתי להוסיף תמונה אבל תפוז טיפש. תדמיינו)

GinniePig

New member
לא לא לא לא לא לא!!!!

ג'סטין ואית'ן נוראים יחד!!! מקומו של ג'סטין עם בריאן!!

Reutk

Active member
אני חולקת עליך

ג'סטין ואית'ן מושלמים ביחד הם כאלה מתוקים
ובריאן
הוא תמיד מושלם

ofrikit

New member
בראין וג'סטין כמובן

וכל דבר אפשרי שכתבו עליהן פה שהוא טוב זה בדיוק הסיבות שלי:) לקצר..

ofrikit

New member
ו....

אני יאהב אוהבת ואהבתי אותם תמיייייייד אבל הכי הכי הכי הכי בעונה שלוש מקווה שאני אפילו עוד יותר יאהב בעונה 4

GinniePig

New member
הם כל כך חמודים

בתמונות האלה שרואים אותם מחייכים אחד לשני! לאכול אותם!!

ofrikit

New member
אממ...לא לא נראה לי

אבל לפחות הוא הודה בזה שיש לא "חבר" (:)

הוא אף פעם לא הודה בזה

אבל הוא גם לא הכחיש אף פעם. זאת אומרת- פעם אחת הוא ניסה להכחיש אבל הוא די חזר בו אחרי זה: I never loved him. And even if I *did*...- הקיצר- כולנו יודעים שהוא אוהב אותו מאוד

i love randy

New member
הוא כן הודה בזה!!!!

בעונה השלישית שהאנטר שכב עם "הרוצח" של ג'ייסון קמפ ומייקל אמר לו שהוא עשה את זה כדי להרשים את בראין וגם ככה זה לא משנה כי יש לו חבר. ואז האנטר שאל את בראין אם זה נכון ובראין ענה כן

wicked witch

New member
המממ...

הוא הודה בזה שיש לו חבר (בערך...) אבל הוא אף פעם לא אמר בפירוש שהוא אוהב את ג'סטין. למרות שכולנו (כולל ג'סטין) יודעים את זה!

למעלה