שרשור חדש- המורדים

reutרעות

New member
שרשור חדש- המורדים

האם אתם בעד הערצה הנלהבת יותר מדי למורדים או שאתם נגד? אני רק יזכיר לכם שהיו מקרים לא יפים בבתי ספר שהעתיקו את מעשי המורדים בתוכנית, שחשפו נערה שנאנסה וילד שיצא מהארון... מחכה לתגובות

yair m

New member
כמה דברים....

1.היה כבר את השירשור הזה איפה שהוא כדאי לך לחפש. 2.הם בסך הכל בני אדם ואני חושב שמה שעשו להם ביד אליהו הבני עיקבא סתם לא היה שווה והיה דפוק גם ככה הם באים פעם ב5 שנים אורחים שרוב המדינה אוהבת אותם. סתם סתם הם בסך הכל בני אדם.

reutרעות

New member
תגובה...

1. לא ידעתי שהיה כבר שירשור- אני די חדשה פה... 2. מה עשו להם ביד אליהו???

אני אישית ממש נגד

אני נגד הסדרה הזו שנקראת המורדים אני לא מבינה מה ההערצה הרבה הזו כלפי הסדרה הזו... ומה כ"כ מעניין ושובה לב בה... אני לא מבינה את בני הנוער שרואים את הסדרה הזו. אני אישית ראיתי את זה בבית שלי לראות על מה כל המהומה....(יש לי חברות בכיתה שיש להן ת'חוברת הזו שאוספים בה מדבקות של המורדים....אויישש....) ושראיתי-החלטתי שזה ממש אבל ממש לא בשבילי, כל מה שרואים שם נוגד את כל מה שעליו התחנכתי. מראים שם מראות זוועה- סליחה על המילה. אני לא מבינה מה הקטע של הסדרה , ושהם באו לארץ וראיתי את כל המעריצים למיניהם הרגשתי עליהם ממש רחמים, איך הם יכולים??? הייתי מאמינה אם הם היו מקריבים את נפשם למענה.. היו כאלה שאמרו שלמען נטליה אוריירו הן יעשו זאת.....(אוי ואבוי!) ואני גם לא מבינה מה כל הפרסומים של לואיסנה לופליטו בעיר שלי..(ואני מאמינה בכל הארץ)....אם אני רק רוצה ללכת למרכז אני צריכה לראות את הפרסום שלה על המשביר?????? (והתמונה ממש לא לעניין) בכל אופן אני חושבת שהבהרתי את הנקודה שאני נגד-המורדים. כל מה שרואים

תורידו ת'שורה האחרונה של-"כל מה

שרואים". לא יודעת מאיפה היא צצה. יאיר הם בני אדם נכון...אבל יש גבול מסוים לכל דבר.

reutרעות

New member
אני איתך

אני מסכימה עם מה שאת אומרת, אני גם נגד. אפשר לראות את הסדרה ובכיף אבל הערצה הזאת ממש נוראית! איך שבני נוער מחקים אותם! וכל הצרחות כשהם מדברים! מה קרה? הם סה"כ בני אדם! ואסור לשכוח את זה!!!!!! נ.ב גם לי יש כלבה, קוראים לה שריקי- זה דומה לשוקה

מסכימה איתך בכל מילה

חוץ מאשר זאת שאפשר לראות את הסדרה בכיף, כי אני לא חושבת שיש מה משהו יפה. הכל שם לא חינוכי. אני אישית חושבת שהיא ממש ממכרת, ואני לא גזימה כי היא ממכרת חברות שלי לא יכלו לפספס פרק אחד....(ויש להן רמה!!!!) אבל מה? זו סדרה ממכרת.

טיפוסית

New member
הבעיה במורדים

שהכל שם מוצג באופן מוגזם מדי ולא אמיתי מה שגורם לבני נוער לחשוב שכך גם בחיים

טיפוסית

New member
לא נגד הערצה

אבל נגד הסדרה, ונגד עוד סדרות מסוימות בגלל התוכן אני יכולה איכשהו להבין הערצה, למרות שבמקרה של המורדים ההערצה אליהם עברה כל גבול.אפשר להעריץ את היצירה או מה שהאדם עושה אבל לא להעריץ את האדם עצמו. יש עוד מלא סדרות שלומדים מהם התנהגות לא נאה, פשוט המורדים פקח לאנשים את העיניים לראות מה הילדים שלהם באמת רואים בטלויזיה

asi0

New member
אתם צודקים בכל מילה שלכם

אבל מה לעשות זה מה שילדים ונערים בימינו רוצים וחברות הטלוויזיה החליטו להגשים להם את הרצון, ולא נראה שמשהו עומד בפני הרצון, ואין מה לעשות בנידון, כמה שהיא גסה ומלוכלכת.

נגד ../images/Emo31.gif מורדים ../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי צריך את כל הגסויות האלא ועוד ילדים קטנים......... זה הדור הבא שגדל היום במדינת ישראל לצערנו.

למעלה