שרשור חדש- אתרים

שרשור חדש- אתרים

אולי תתנו כמה אתרים טובים שיש בהם תמונות חדשות מדיה וכו´ ואני יודעת שיש מנוע חיפוש בשביל זה כמו BUFFYSEARCH אבל תמיד הקישורים הטובים שם לא פועלים ואלה שכ פועלים הם עמוד של איזה חנן מבנקוק שבנה עמוד שמספר את תשוקותיו הסודיות כלפי באף... אז יהיה נחמד אם אני יגלה כמה אתרים נחמדים על באפי ואנג´ל...

Buffy1

New member
אתרים

אני אוהבת את האתרים האלו:
באפיוורס בתרגום לאנגלית (צריך ללחוץ TRANSLATE. משום מה זה הפסיק להיות קישור ישיר) - יש כמה שגיאות עם התרגום אבל מבינים את הכוונה. האתר מעולה ויש בו ה-מ-ו-ן מולטימדיה, גלריות של תמונות, מוזיקה וכו´. במקרה שיש באתר קישורים שלא עובדים, ציך להכנס לכתובת המקורית: www.buffyverse.info
באפיגייד - מדריך פרקים מעולה עם תקצירי פרקים, ציטוטים, הערות, ניטפוקים, ביקורות וכו´. רק חבל שבינתיים מהפרק Tough Love בעונה החמישית אין עוד מדריכים הלאה. נוסף למדריכי הפרקים יש באתר מידע על הקאסט ועל השחקנים, תמונות וכו´.
באפיוורלד - עוד מדריך פרקים של באפי ואנג´ל (והפעם מלא) ובו יש טריילרים, תקצירים, טרנסקריפטים ותמונות. בנוסף יש באתר ספויילרים, מילון באפי, מוזיקה וכו´. אתרים ישראלים: (קישורים למטה)
- סאנידייל בישראל - אתר שאני מאוד אוהבת עם ביוגרפיות, חדשות, פינת מעריצים, פנפיקים, שאלות ותשובות, בחן את עצמך, פורום, תמונות, תחרות ציורים, מולטימדיה, אנג´ל - הסדרה, ספויילרים ועוד המון דברים.
יאללה דג - שער באפי ששייך לאתר www.tve.co.il ויש בו סכפ"שים מצויינים על באפי עונה חמישית ואנג´ל עונה שנייה, סקרים, כתבות, פורום, פרוייקט מיוחד על הפרק "רסטלס" וקישורים.

Cyber Cat

New member
בבאפיגייד אמנם אין את עונה 6

ואת סוף 5, אבל כן יש להם את עונה 7, עד פרק 5. Cyber Cat

nAm250

New member
אתר ממש טוב

http://www.pure-evilness.com/buffy/frameset2.htm מלא תמונות והוא גם מתעדכן בערך כל שבוע עם תמונות חדשות

Schnickelfritz

New member
עוד אתר טוב.

Much Ado About Buffy the Vampire Slayer - אל תשאלו אותי מה השם הזה אומר (אם אתם מבינים, אתם מוזמנים לחלוק). אתר יפה. יש שם מידע כמעט על כל הדמויות שהופיעו בבאפי, ואני ממש אוהבת את הגלריה שלהם. הערה: העיצוב של האתר מכיל כמה תמונות מעונות 6ו-7, אבל לא שום דבר ספוילרי לגמרי, אז זה לא נורא.

מינצו

New member
משמעות השם

המשמעות של שם האתר "much adoabout btvs" הוא "מהומה רבה על באפי..." זה בעצם שם של מחזה של שייקספיר- much ado about nothing- מהומה רבה על לא-דבר (סתם כתבתי כי בקשת ממי שיודע שיחלוק)

למעלה