שרשור חדשים

ח ל ו ן

New member
../images/Emo2.gifבוטלה ההופעה של רוג'ר ווטרס../images/Emo70.gif

סתם נו, אבל רק ככה אני יכול למשוך תשומת לב: אני חדש פה, וקוראים לי אלעד. נעים להכיר

Ivory Flower

New member
לא

יכלת פשוט לכתוב "שלום אני חדש פה" והיית מקבל את אותה תשומת הלב וברכות ההצטרפות וזה.

זו אינה הדרך ההולמת להציג את עצמך

לפחות בפורום שלנו. אין צורך למשוך תשומת לב - אנו מקבלים בברכה חדשים כמעט מדי יום. קרא בבקשה את תקנון הפורום, שנמצא בארכיון המאמרים (קישור נמצא בטאגליינס גם).

Cranberry Sauce

New member
חדשה^^

האמת שכבר הצגתי את עצמי בשרשור חדשים הקודם, אבל אף אחד לא הגיב
בכל אופן, אני שירה, עוד מעט בת 14. תמיד ידעתי שיש להקה בשם פינק פלויד, מאחר ודוד שלי סגד להם מאז ומעולם. כבר בגיל שבע רקדתי לצלילי another brick on thw wall, ובכלל השתגעתי כשתרגמו לי את המשפט we don't need no education. רק בחודש האחרון התחלתי לשמוע פינק פלויד באינטנסיביות [אם אפשר לקרוא לזה ככה], אבל אני די תקועה. ולכן, יש לי שאלה-אני רוצה לקנות את האלבומים ולא לצרוב, במטרה שיהיו לי את כולם. אז עם איזה אלבום מומלץ להתחיל? כדאי להתחיל בצורה כרונולוגית? תודה רבה, וסליחה על החפירה

אם הכרונולוגיה חשובה לך

אז מן הסתם תתחילי באלבום הראשון, לא?
האלבום נקרא The Piper At The Gates Of Dawn (או בעברית: החלילן בשערי השחר). האלבום לפי דעתי הוא אחד האלבומים הפסיכדליים הגדולים ביותר בתולדות הרוק, והוא האלבום הראשון והיחיד שנעשה תחת הנהגתו של סיד בארט. האלבום על כל מיני דברים מוזרים למדי, גמדים, דחלילים, אופניים... שירים הזויים לגמרי... מקווה שתאהבי

Cranberry Sauce

New member
תודה רבה:]

מן הסתם, כשאמרתי שאולי כדאי לי להתחיל בצורה כרונולוגית התכוונתי לאלבום הראשון. אבל האם זה באמת כדאי? אולי כדאי להתחיל לקנות את האלבומים הטובים יותר? או שישנה איזושהי המלצה לאלבום שאיתו כדאי להתחיל? ותודה

יש רבים שרואים באלבום הראשון

את האלבום הטוב יותר שלהם. זה עניין של טעם - זהו אלבום שונה באופיו מהאלבומים המפורסמים של הפלויד משנות השבעים, לא פחות טוב מהם. אפשר להתחיל מכל נקודה בהיסטוריה של הפלויד, כל עוד זוכרים שהם עברו תהפוכות גדולות-יחסית, ושהיצירה שלהם היתה שונה, מאלבום לאלבום. בסופו של דבר, מי שמתחברים ל"ראש" של הלהקה, ירצו לשמוע את כל מה שהם עשו, בכל כמעט-40 שנות קיומם. וברוכה הבאה לפורום

הכל בעיניי המתבונן

או במקרה שלנו, באוזניי המאזין... אל תקשיבי לסטריאוטיפ שהדארק סייד הוא הטוב ביותר, כל אלבום מביא משהו משלו. ולפי דעתי הדרך הכי טובה להאזין לאלבומים היא בסדרם הכרונולוגי, לעבור איתם את כל התקופות לפי איך שהן התרחשו. לחוות את החוויה המלאה בסדר הכרונולוגי שלה, בדיוק כמו שרכבת הרים מתחילה מלמטה ועולה למעלה (טוב, נו, לפחות בישראל
) הבחירה בידך...

אוי נו , באמת .

בסוף היא באמת תתבטל . שום דבר לא בטוח . אסור לקחת שום דבר כמובן מאליו. נחכה עד ה22 ליוני . עדיין לא טילפנתי לקסטל בקשר לאיפה זה בדיוק נווה שלום , ואם יש הסעות מסודרות לשם,לאנשים שאין להם רכבים פרטיים ותלויים בתחבורה ציבורית. אני לא רוצה לדון על זה כאן .

למעלה