שרשור חדשים

cutey baby

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifברוכים הבאים ליייי../images/Emo65.gif

טוב קודםם כללל סליחה עם יצבנתי לא רציתי לעצבן וגם לא רציתי להכעיס אף אחד פשוט אני אוהבת את מיכאל שלי ורציתי להגיד לכםם................אני חדשה פהה בת 10 וחציי מכפר סבא נשואה בעושר לאהובי מושלם שלי מיכאל אלוני חחחחחחחחחחחח וקוראים לי סיוון אלונייייייייייייייייייייייייי!!!! ושוב סליחהה על מה שעשיתי אני חדשה ואני מבטיחה לא להציף יותר מהיום אני רק יגיב להודעות
שלכם באהבהה סיוון אלוני
סיוון הלוי בנשמה

הייי

אני חדשה (בערך). חברה שלי עודדה אותי להרשם לתפוז ונראה לי שזה פורום ממש מגניב.... נ.ב-דון חולה עלייך.... מישהו מהשחקנים או מהעריכה יודע על הפורום הזה?

נעמקה19

New member
ברוכה הבאה!!

וכן, גיורא חמיצר כותב פה לפעמים ונותן תסריטים לפרקים שאהבנו. וגם תובל שפיר ומאיה קורן. אני נעם, אני בת 12 וחצי ואני אוהבת גם השמיניה ובמיוחד את דגנית
(ראי שירשור סגידות)

נעמקה19

New member
ברוכה הבאה

גם אני בת 12 וחצי
קוראים לי נעם ואני חולה על השמיניה ובמיוחד על דגנית. (אדית חצור)

נעמקה19

New member
והדגל הזה ששמת בכל מקום...

זה הדגל של הגאים והגאות... ההומואים והלסביות. ובגלל שלא שמת את זה כשאת כותבת משהו בנושא של ההומואים והלסביות, תיארתי לעצמי שאת לא יודעת מזה...אז עכשיו אני אומרת לך... חחח... אולי את ידעת ולא איכפת לך. סתם אני אומרת לך ליתר ביטחון בשבילך... ביי, נעם.

Super Chuly

New member
ברוכה הבאה הדס!

השתלבות מהירה וכיפית בפורום! בהצלחה! ליהי :)

esti 810

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

אני אסתי וזאת
קוקי!!! תהני בפורום!!!
-אסתי-

שמתי לב....

כמו שכתבתי(נראה לי) אני קוראת בפורום הרבה זמן פשוט אני רק עכשיו נרשמתי....

../images/Emo152.gif../images/Emo7.gif

אני בכיתה ו'... משמרות זה"ב.... אני מפקדת..... צריך להגיע לבית ספר... בשבע ועשרים.... בבוקר! לצאת מהשיעורים באמצע..... וכמה שאני שונאת להשלים
וזה מחר
ויש לי מבחן במדעים
אני כל כך מזדהה עם מירי מסיקה

נעמקה19

New member
חוחוי...היה לי את זה שנה שעברה ../images/Emo6.gif

נה נה בננה! אבל בשאר הדברים אני בערך כמוך...
גם אני שונאת להשלים
גם לי בקרוב יש מבחן במדעים
ואני כל כך מזדהה...טוב, לא עם מירי מסיקה, אבל עם אדית חצור. נחשב?

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifסתבי ..לא להיות עצובה

יש לך את סבתא שמכינה תה ועוגיות :] וגמלי זה היה וגמאנהי הייתי מפקדת.. מבאס האא? לא נורא.. הכי חשוב שסבתא פה מעודדת

למעלה