שרשור חדשים

gal love sims

New member
גם לי היה שנה שעברה..משתתפת בצערך!!

באיזה בצפר??סתם מעניין אותי

חחחחח גם לי../images/Emo3.gif

חזרנו קפואים ואדומים מהמשמרות
הדבר היחיד שהיה כיף (אם אפשר לקרוא לזה ככה
) זה שיצאנו מהשיעור 10 דקות לפני

Super Chuly

New member
היי נועה! ברוכה הבאה!

שתהיה לך השתלבות נעימה, מהירה ומדליקה, ואם כבר קולנוע, אז התחכמות קטנה: "נדמה לי שזו תחילתה של ידידות מופלאה"... תהני! ליהי :)

ברוכה הבאה..יש דבר אחד שמעניין אותי

איך את יודעת על מוטי?? חחחחחחחחחחח וואי מוטי הזה זה משהו שנראה לי כבר יותר מדי מכירים... בכל אופן תהני...

אני מכירה אותו מחברה שלי....

יש לי ילדה בכיתה שקוראים גם לה נעה (דון לני גבאי המושלמת) והיא עודדה אותי להרשם לתפוז.... היא ספרה לי על מוטי

chen010189

New member
ברוכה הבאה וכן

גיורא חמיצר, תובל, מאיה, ודרור כותבים פה דני לשמן ואבי קורניק קוראים פה כרגע אולי יש עוד...

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifברוכהבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אני אריאל.. ת ה נ י !

KiShKooSh

New member
סליחה איך את יודעת על ../images/Emo9.gifמוטי??????

עם כל הכבוד, יש לי זכויות(נמאס לי שגונבים לי רעיונות) אבקש להוריד את
מוטי מחתימתך, כי אייקון זה הוא בעלי(
) רעיון שלי(ומקורי שלי) ואני מנסה לשמור על מקוריותו, תודה רבה ויום טוב

מה את רוצה???

אני יודעת על מוטי כי אני כבר הרבה זמן קוראת בפורום ורק עכשיו נרשמתי ולא בא לי להוריד אותו מהחתימה....הוא חמוד

mikmikonet

New member
מותק... היא זו שהמציאה אותו../images/Emo45.gif

יום בהיר אחד היא התאהבה באייקון הזה ששמו הוא מוטי, כהמצאתה. את ידעת עליו מחברה שלך שידעה עליו בעקבות הפורום הזה, שידע עליו בעקבות הממציאה שלו. ו..היא די שומרת על הזכויות שלו
אין לי שום דבר נגדך, ברוכה הבאה ונקווה שיהיה לך כייף בפורום

KiShKooSh

New member
סליחה עם כל הכבוד זה גנבת זכויות!

אמ.. כן נעים מאוד אני ביקי אני המצאתי את
מוטי (כן,כן) וכל הזמן כל הזמן מחקים לי אותו (כואב להיות מקוריים או מה?) אז אני אבקש שאת הרעיון שלי תורידי מהחתימה שלך, אני מרשה לאנשים להשתמש בו פה בפורום כי הבנתי שזה חסר סיכוי, אז אני מבקשת להשתמש בו רק בפורום הזה(ואנשים מסכימים כי הם נחמדים) אבל חתימה? זה יותר מידי

למעלה