שרשור חדשים

שלום. חדשה כאן...

ערב טוב לכולם, אני חדשה בפורום הזה ושמחה שגיליתי אותו ממש במקרה:) האם יש למישהו מושג אם ישנם פאבים/בארים באזור ת"א שניתן לשמוע שם פינק פלויד? אחי הגדול מת עליהם(וגם אני) וחודש הבא יש לו יומולדת ורציתי ללכת איתו לפאב כזה שמנגנים בו פינק פלוייד. אם למישהו יש מושג אודה לו מאוד! שיהיה לכולם ערב טוב

Poogy In A Pita

New member
כמה דברים

1. שלום אני חדשה קוראים לי בר ואני בת 15 מהרצליה שומעת פינק פלויד כבר כמעט שנתיים ובבעלותי החומה, חיות, הצד האפל של הירח והלוואי והיית כאן :) 2. האם מישהו יודע איך ואיפה אוכל להשיג בוטלוג כלשהו שלהם? (יש לי אהבה לא מוסברת לבוטלוגים) יש לי את הדיוידי של רוטרס אבל אני רוצה הופעה שלהם 3. סיד באמת חושב שהוא
?

שלום פוגי בפיתה ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורומנו הקט.
כמו שפינוקיו אומר: קחי כסא ושבי על הארץ. אני רואה שאת בדרך הנכונה, אם יש לך כבר את האלבומים שמנית. לפלויד יש עוד הרבה חומר, כמובן, ולגלות אותו בפעם הראשונה זו חווייה יחודית. תקנון תפוז, ותקנון הפורום שלנו (הנמצא ב"מאמרים"), אוסר על מתן מידע בפורום לגבי השגת בוטלגים, הורדות קבצים בלתי חוקיים ושאר ירקות. לכן, לצערי, לא נוכל לעזור לך בזה. לעומת זאת, לפלויד יש הקלטות חוקיות של ההופעות שלהם, הן בוידאו ו-DVD והן בדיסקים. מדובר הן בהופעות משנות השמונים והתשעים, והן ב"פלויד בפומפיי" מתחילת שנות השבעים. כמו כן, האלבום "אומהגומה" משנת 1969 כולל ביצועים חיים של הפלויד לשירים שלהם. לדעתי, עדיף להתחיל ממקורות חוקיים אלו. אני ממליצה לך גם לקרוא את ה-FAQ ("שאלות נפוצות") ושרשורים בעמודים קודמים בפורום, בהם מדובר בהרחבה על סיד בארט. והתשובה לשאלה שלך לגביו היא "לא".

זהו, שלא הייתי בטוחה...

אם זה "רצפה" או "ארץ". משום מה חשבתי שהתנגדתה ל"רצפה" כי זה נראה
מדי...

edlessme

New member
פוגי פוגי פוגי..

איזה הצטרפות מקרים.. בדיוק היום השגתי את סיפורי פוגי מדוד שלי (בויניל...).. ואת פוגי בפיתה האמת פחות אהבתי.. אבל.. שניהם גדולים.. ן.. ברוכה הבאה.. אני רואה שאת כבר באמת על דרך המלך...

Poogy In A Pita

New member
../images/Emo140.gif שלום גם לכם

איזו קבלת פנים חמה יש פה בפורום :) (בררר הרצפה קרה:) אחח איזה כיף לפני כמה ימים בנדודי שינתי פתחתי את הטלוויזיה בערוץ יס פלוס ואיזה אושר היה על פני שראיתי את ההופעה המדהימה של רוג'ר ווטרס... זה התחיל בסביבות 4 ושזה נגמר היה כבר אור בחוץ אבל פשוט לא יכולתי לכבות את הטלוויזיה ויקפוץ הבצפר
ותודה רבה על העזרה יחי כוורת!! :p

FloyDviR

New member
ברוכה הבאה!

יש בתל אביב באר מועדון כזה שנקרא "בארבי". ויש להקה שנקראת שליחי הבלוז והם מבצעים גרסאות כיסוי לפינק פלויד (ולאגדות רוק נוספות...) מ-ו-מ-ל-ץ מאוד!!! הם אדירים !!!!!! על הרשימת הופעות של הלהקה תוכלי למצוא באתר שלהם - פה.

edlessme

New member
וכמו כן...

יש הרבה בארים שבהם המוזיקה.. היא דיי טובה... יש את הסאני באר... ו.. אני ראיתי פעם באר בדרום הטיילת בתל אביב שקוראים לו סגול עמוק.. אז אני מניח שיש בו מוזיקה טובה.. אבל אף פעם לא הייתי בו...

NIR Y

New member
אני חושב שאני מכיר את המקום

נדמה לי שפעם עברתי לידו ושמעתי שלהקת בית כזאת ניגנה דורס אבל חברי רצו מקום אחר לשבת אז אני לא בטוח איך המקום

נימרודל

New member
אייך המקום?

קצת כמו הבארבי רק שליש הגודל... יש שולחנות ומלצריות והכל. רק שזה די עדיף להזמין מקומות כי אז מקבלים מקומות טובים יותר... ובעיקרון המקום ממש נחמד. ואולי זאת אני אבל יחסית לבארבי מעשנים שם פחות... (למרות שיכול להיות שזה היה רק במקרה הפעם...)

אממ שלום

טוב שלום, אני לינוי, ואני חדשה כאן. אני פה תחת השם של אחותי שקשור לשיר של עברי לידר. אני לא אוהבת את עברי לידר, אני רק פה בשביל לשאול משו ואז ללכת...מישהו אמר ניצול? מה פתאום...:) בכל אופן, קניתי לפני שבוע את הDVD המעולה של the wall live in berlin של רוג'ר ווטרס, עכשיו, ההופעה הזו היא משנת 90, והיא סופר מושקעת ואני בספק אם מישהו עשה או יעשה משהו בסדר גודל שכזה..שאלתי היא איך אפשר לברר או האם מישו מכם, חכמי הפורום, יודע כמה עלה כרטיס להופעה שמה?

weird dust

New member
לי יש את הוידאו של ההופעה

ויש גם תרגום וקרינות והכי חשוב פס הקלטה מעצבן למטה אולי אמרו שם אבל אני יצטרך לראות את זה

למעלה