O_O הו לא, הפסיקו. בבקשה.
B BabyGirl 4 Ever New member 20/3/03 #11 וואלה- יופי ../images/Emo6.gif אין רכושניות של אייקנים זה טוב! אממ... תודה שרה
B BabyGirl 4 Ever New member 20/3/03 #29 אכן כן הייתי... הייתי בפורום הארי פוטר ויצאתי לפני המון זמן.... וכן אני גם סטרייטית
ק *קליאו* New member 20/3/03 #13 ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo105.gif מממ.. את נראית לי מוכרת מאיפשהו.
B BabyGirl 4 Ever New member 20/3/03 #14 חחח... היי מאיה ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif משום מה, גם את מוכרת לי מאיפה שהוא אולי מהשירותים?
חחח... היי מאיה ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif משום מה, גם את מוכרת לי מאיפה שהוא אולי מהשירותים?
ק *קליאו* New member 20/3/03 #15 באמת אולי!../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif אבל לא כולם צריכים לדעת..
B BabyGirl 4 Ever New member 20/3/03 #16 חחחח.... ../images/Emo6.gif מאיה זה היה בצחוק - שבבקיבב Princess shabab kibab in love
ק *קליאו* New member 20/3/03 #19 אבל זה גם די נכון.../images/Emo123.gif../images/Emo105.gif את ואני והשירותים.
ה הרמיוניDanger New member 20/3/03 #22 פוגשים את הארי פוטר...לא בהארי פוטר כל הארי פוטר לא סטרייטים המ.. לא.. אל תטרחי.. אני יודעת שסתם קפצת הנה לביקור או כל שאר השטויות שכולם מורחים אותנו בהן תמיד *רעיון לקונספירציה חדשה*
פוגשים את הארי פוטר...לא בהארי פוטר כל הארי פוטר לא סטרייטים המ.. לא.. אל תטרחי.. אני יודעת שסתם קפצת הנה לביקור או כל שאר השטויות שכולם מורחים אותנו בהן תמיד *רעיון לקונספירציה חדשה*
B BabyGirl 4 Ever New member 20/3/03 #28 מה? |פצוע| ../images/Emo34.gif אני סטרייטית אבל אני לא בהארי פוטר יש פה כמה שבאו לביקור כנראה אמממ... זהו!
מה? |פצוע| ../images/Emo34.gif אני סטרייטית אבל אני לא בהארי פוטר יש פה כמה שבאו לביקור כנראה אמממ... זהו!
מ מ י ש ה ו 16 New member 20/3/03 #18 ברוכה הבאה!! אני בעצמי חדש כאן, אז זה פעם ראשונה שאני מברך מישהו דרך אגב, איך קוראים לדרדס רוסי שאין לו חברים רוסים? ))
ברוכה הבאה!! אני בעצמי חדש כאן, אז זה פעם ראשונה שאני מברך מישהו דרך אגב, איך קוראים לדרדס רוסי שאין לו חברים רוסים? ))
R resputin New member 21/3/03 #52 שרשור חדשים! אנשים, אם אתם מופיעים ויש כבר שרשור, בבקשה תשתרשרו לשם... לשרשר זה עבודה קשה :\