שרשור חדשים

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

התמכרות ממכרת נעימה ונחמדה...!! (איזו חפרנית אני...)

JoHnYmYsTeR

New member
הפייבורטים שלי הם:

אנדרו,רופרט וסנדרה ( היא מקסיקנית או הודית? )

האגוש

New member
שלום אני חדשה...

אני כמו רובכם פשוט התמכרתי ליס ריל ... אבל הכי הכי הכי הכי התמכרתי זה להישרדות 7 איי הפנינה. הפייבוריט שלי [אם זה מעניין אתכם] הוא רופרט..הוא פשוט הכי הוגן , הכי חכם, ובעל האסרטגיה הכי טובה... והשבט שהכי אהבתי זה דרייק, מהדקה הראשונה בלי לראות אם הם מפסידים או מנצחים ישר ידעתי שזה שבט מאורגן...בקיצור, חשבתי שאולי כדי להכיר אתכם שמי שרוצה ישרשר את הסדרה הכי אהובה עליו,ואם הוא צופה בהשרדות 7 אז שישרשר מי הפייבוריט שלו,והשבט שהוא הכי אהב...בא לכם? אז תשרשרוווו... ולא להתייחס לחתימה פליס...

ברור ברוכה הבאה!!!!!../images/Emo24.gif

מה שלומך?? יופי שהצטרפת... אני בהתחלה רציתי את דרייק מפרק חמש זה עבר למורגן הם פשוט הרגו אותי מצחוק עם הצפור המוזרה שבאה למחנה שלהם.. הפייבורטים שלי הם :סנדרה ,ליל,ריאן ,ורופורט... מת על הישרדות בנשמה מת כבר שעונה 9 תתחיל!! ראיתי כבר את עונה שמינית עונה נדירה !!

האגוש

New member
תודה רבה

גם אותי נורא הצחיק הפרק עם הצפור, ומאוד אהבתי את אנדרו חבל שסילקו אותו במקום את ג'ון , הוא מעצבןןןןןןןןן.......איך שהוא רוקד בדרך לכתוב את הקול שלו בהצבעה......אוךךךך! זה היה כזה מצחיק שרופרט צרח עליו, סוף סוףף מישהו סתם לו ת'פה...אני יושבת בבית ומדברת לטלויזיה גו רופרט גו!! חחח...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי..... אני שונא את ג'ון יותר ממה שאת חושבת אם תיכנסי לשירשור של "מכתב מאנדרו" בהודעות לפי האחרונות אנחנו מבעים שם כעס ריציני עליו החיוך שלו מעצבן !!!!!!!!!!!!!! הפלליפר שלו מעצבן הכל אצלו מעצבן הלואי שיכחד שונא אותוווווווווווווו רופורט גדול מת עליו כזה רגיש.....איך הוא הזיל דמעה שהנחש שלו מת זה היה יפה!! אבל ליל אצלי תמיד היתה ותהיה וגם סנדרה וראין O

swordfish1515

New member
תהיה עונה 9?!!??

באתר של יסריל כתוב שהעונה השמינית היא גם האחרונה...מוזר...

חס וחסה...

העונה ה9 מצטלמת ברגעים אלה לידעתכם... כן כן ברגעים אלה הם אוכלים אורז או ישנים או בתחרות או בטרייבל קנסל.. העונה ה9 תעלה בארצות הברית בספטמר.. אני כבר מת לראות אות אני מת להוריד אותה כבר אין יל סבלנות

חחח אגב כבר התחילו המיונים להישרדות

10 ראיתי את הטופס להישרדות 10 ועוד שניה בכיתי למה אני לא מעל גיל 21... התוכנית לא תירד כל כך מהר !! חס ושלום לא יהיה לי חיים בלעדיה.. היא מצליחה מאוד למה להפסיק... וגם מתוכננת עונה 11

האגוש

New member
יוו איזו הקלה

אני לא היחידה ששונאת אותו, ועוד איך אתם שונאים אותו...שיאווו...צריך לשנות את השם של האתר לשונאי ג'ון..איזה קטע! העונה התשיעית עכשיו מצטלמת..שייאו..זה מגניב..ראין או חמוד, ליל מאוד חמודה היא כזאת תמימה..ורופרט..אין עליו!!!!!כמובן שכולם יפחדו ממנו,אז הוא צריך מאוד להתאמץ להשיג את החסינויות,ואיך הוא בכה שבלאבואה מת...מסכן...אתם יודעים שיש לו בת בת 4?איזה כיף לה! ושברטון ילך כבר, הוא מביא לי צמרמורת...
וואו כמה כתבתי, פשוט לא ידעתי שיש פורום כזה ולא יצא לי לדבר עם אף אחד על זה אז אני משחררת את כל דעותי...

אם את חושבת שזה לכתוב הרבה...

אז את משוגעת... 3 שורות זה הרבה אני כתבתי קרוב ל50 שורות במשחק הישרדות אם תסתכלי קצת תוכלי לראות אין מה להגיד הישרדות זה החיים שלי

swordfish1515

New member
חח..ואאלהה?! מגניב...

חשבתי שנמאס להם כבר לעשות תוכניות..או אולי למנחה נמאס..חח...לא יודע.. עדיין...מגניבבבבבQ!@#!!!!

מורנוש4

New member
שלום לכולם..

שלום לכולם.. אני חדשה כאן.. נעים מאוד מורן..(= כן גם אני מכורה לכל התוכניות החדשות ביס ריאלל.. בעיקר לרווקה.. איזה חתיכים יש שםםםם...(=

Boran

New member
שרשור חדשים ../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים לכולם!
בבקשה הקדישו דקה וחצי מזמנכם לקריאת כללי הכתיבה בפורום בקישור הירוק למעלה. זה יחסוך לכולנו הרבה בעיות
.

למעלה