שרשור חדשים

חדש פה 19

New member
שלום

שלום אני חדש פה רק שבניגוד אליכם אני שומע לעמיר מהדיסק הראשון שהוא הוציא ואני לא מפסיק לשמוע אותו מאז ורק אאותו כבר עשר שנים ..... ויש לי גם את כל השירים כולם כולם

שלום לכולם

שלום לכולם/ן. אני חדש בפורום זה. שמח אני להיות חלק קטן מעולמכם/ן. המשך יום טוב וגלישה נעימה.

itaysd1

New member
שלום שלום

גם אני חדש פה אני אוהב מאוד את עמיר בניון כול יום שאני נכנס לפה רק קורא תהודעות שלכם לדעת מה איתו ומה קורה שמחתי לשמוע על ההופעת נקווה ללכת פעם ראשונה ואם כבר כתבתי כול כך הרבה יש באמת למישהו תשיר "לא אני הוא האיש"?:)

ו ר ד ב

New member
בניגוד אליינו?../images/Emo12.gif

תנוח!
עצתי היא שאתה יכול ללמוד פה מהחבר'ה דבר או 2 על עמיר... (מעל הידע הרב שלך) ברוך הבא

גרציה פ

New member
שלום איתיי, שמחה שהחלטת גם לכתוב...

לגבי השיר... לא זכור לי שלמישהו מהפורום יש את השיר הזה, ובכלל לדעתי אין גירסה מלאה לשיר, רק חלק קטן שעמיר ואבי ביצעו בתוכנית "דו"ח אינטימי" בTV. {ואולי אני טועה}

חדש פה 19

New member
שלחי לי

שלחי לי בקשה את השיר של עמיר לא אני הוא האיש אם יש לך ............

A m i r D

New member
מהאלבום הראשון , הא?

אתה שומע את עמיר מהאלבום הראשון כבר עשר שנים... יפה יפה.... רגע... האלבום הראשון יצא ב99 שזה 7 שנים ואתה שומע את האלבום הראשון כבר 10 שנים...

roeibo1

New member
קבלת פנים חמה מאוד

אצלנו אוהבים אנשים צנועים. להוריד פרופיל וכולם יקבלו אותך בזרועות פתוחות. אפילו ורד.(בתנאי שאין מפזר חום בסביבבה) ברוך בואך.

nigger22

New member
בניגוד אלינו ....{כנס תקרא}...

אז אתה קנית את הדיסקים ולמדת את השירים ושומע רק אותו. אבל להקשיב בין השורות וללמוד את המסר של אהבה נתינה ובעיקר צניעות זה משהו שיש לך או אין לך ולך כנראה אין. לא מסלקים אותך ולא יוצאים נגדך אבל אני במקומך הייתי יוצא מקשיב שוב לכל השירים של עמיר וכשהייתי לומד את החלק של הצניעות הייתי חוזר ומתנצל מול כולם בהודעה חדשה שתינעץ בהתחלה. לילה טוב.

למעלה