שרשור חדשים!

לא אוהב את מופע הארנבות

וגם לא מת על משינה חחחחח לא אחיי...בכיף תבואו בהמוניכם..זה יעשה לי טוב על הלב אבל עדיין לא זכיתי למעמד של הנחות והכנסות מן הדלת האחורית! כשאני יגיע למעמד אני יפתח טופיק חדש וישאל מי רוצה כניסה חינם...סבבה? :):):):):):):):):)

ארר, בנאדם, איזה מן טעם יש לך במוזיקה?!

רגע, אנחנו בפורום אביתר בנאי, אז כנראה שלא כ"כ רע. XD בכל אופן, הם גאוניים לדעתי, אבל מי אני שאכריח אחד שמופיע בקק"ק לשמוע מוזיקה שהוא לא אוהב משום מה? O: מתי אתה מופיע בקרוב? אולי אני אגרור מישהו שיבוא איתי O:

אם כבר אנחנו בשוונג...

על עצמי?... אממ... אני דניאל, בן 19 ומשהו, בן אדם טוב ונחמד, שחי לו בשלווה (יחסית) איפה שהוא שם ליד מודיעין. מנגן על ג'סי (הגיטרה), אהובתי כליל השלמות היפה בנשים - איזה 4 שנים.. למען האמת (ווידוי חושפני בספירה ל3), אני כבר אולי שנתיים ממש בקביעות גולש פה בפורום, אבל לא יצא לי ממש להשתתף, יותר משהו כמו להנות מההגיגים המשעשעים של חברי הפורום שמתווכחים בלהט על המשמעויות העמוקות של כפכף לעומת נעל
. את אביתר הכרתי גם ככה לפני שנתים, כבר לא זוכר איך, אבל השיר הראשון ששמעתי שלו היה דווקא השיר שהוא הלחין בפרויקט של גלי צהל למילים של החייל הזה שנפל (כולם יורים עלי), וזהו. מאז אני ממש גרופי שלו... לצערי הרב מאוד, עוד לא הייתי בהופעה אחת שלו (חוץ מההופעה בבריכת הסולטן, אבל הוא שר שם את בר יוחאי, מה שהיה די מגניב, אבל לא את השירים שלו) כי פשוט אין לי עם מי ללכת
זהו. מקווה שיהיה כיף ומגניב אה, אסתי, אם את קוראת את זה, את גם מוזמנת לכתוב... (דניאל אח של מיטל... :) )

BecKiY

New member
וואי, דניאל,

לך יש את ג'סי, לי יש את רוקסי (הפסנתר), בוא נשיג איזה מתופף ונקים להקה! ואני ממש מזדהה בקטע שאין עם מי ללכת
הטעם המאותגר של החברים שלי גורם לי ללכת רק להופעות של אביב גפן ומשינה (למרות שגם הם פסדר). חייבים להקים איזו אגודה כזאת, שנוכל למצוא אנשים נחמדים שאוהבים את אביתר, ויש להם אוטו וריח נעים והמון רצונות טובים כדי שנמצא דרך ללכת להופעות.

תראי,

זה לא עובד ככה. קודם כל חושבים על שם ללהקה, ואז, אם וכאשר מוצאים שם מוצלח אז אפשר להתחיל לחשוב על מי גיטרה מי פסנתר :) (וסחטין על הפסנתר... כלי יפהפה... [ע"ע אביתר...?]). ולגבי האגודה, אני ממש בפנים, הטעם של החברים שלי די מזעזע (נע בין סאבלימיניל במקרה הרע לאביב במקרה היותר טוב). אולי צריך להיות איזה לוח כזה. משהו כמו "גרופים גלמודים"... ואנשים יוכלו לבחור עם מי ללכת להופעות וכאלה... :)

עכשיו חזרתי מהופעה!

של שחר חסון..הוא הופיע קרוב לעפולה ונתן לי שני כרטיסים חינם!!!! היה כול כך מצחיקקקקקק....הוא הופיע בערך שעתיים והיה הכי מצחיק בעולםם.... ממ....אני מופיע כול שלישי ואולי עכשיו אני יתחיל להופיע כאן בצפון

aryekes

New member
את מנגנת פסנתר קלאסי?

או רוק, ג'אז, בלוז, פיוז'ן, פאנק וכו'. סתם מעניין אותי לדעת מדוע פסנתרנית קלאסית מעוניינת בלהקה ואם כן איזה סוג של להקה זו תהיה... וחוץ מזה אני קלידן בלהקה ואני מתלבט האם לעבור ללמוד עכשיו קלאסי...

BecKiY

New member
קלאסי

ואני עוד רחוקה מלנגן ממש, כרגע אני בשלבי לימוד לא אינטנסיביים בכלל (אין זמןןןן
) ולא התכוונתי ברצינות להקים להקה, אין לנו שם טוב בכלל אז זה בכל מקרה לא יילך חחח ואתה קלידן??? דייי, איזה אטרקציות יש פה בפורום. תזמין אותנו להופעות!! נגיע עם חולצות של "אריה, תעשה לי ילד!!!111" ונזרוק עלייך חזיות מהקהל. תוך יומיומיים, אני עושה אתך היי-פייב, סמוך עליי

מנגנת או לא..

רוקסי זה אחלה שם לפסנתר בקי... אגב, מחר אני הולך לקנות לחבר שלי גיטרה (כאילו עם הכסף שלו), מה אתם אומרים על "שולה" לגיטרה? נכון שוס?

BecKiY

New member
תודה ../images/Emo9.gif

הוא נלקח מהדמות של רוקסן ב"שיקאגו", ושולה זה שם שווה לגיטרה מורתית-חרדית כזאת, אבל בהחלט שוס .. !

aryekes

New member
היי פייב??? זו לא ממש השאיפה..

ואם תעשי את האקט המטופש הזה אני בטוח לא אזמין אותך להופעה!! את מבינה איזו השפלה זו בשבילי לקבל חזייה לפנים??? ובקשר ללהקה, אנחנו עוד לא מופיעים עם החומר המקורי, אנחנו עובדים על החומר המקורי ועושים אירועים קטנים ובעיקר משפילים את עצמנו עד שנקבל קצת פז"מ... אבל יש המון פוטנציאל!! בכל אופן, אל תתייאשי מלימוד הפסנתר הוא מייגע ומתיש אבל חייבים להחזיק בשיניים, במיוחד קלאסי... אני אישית לא יודע כ"כ טוב תווים ואני מנגן בעיקר ליווי, יותר בסגנון של אביתר (כמובן לא ברמה)... אז אל תלמדי ממני!!

virgin mary

New member
וואו פעם הייתי כ-ל-כ-ך איתכם....

ואז הגעתי לפורום הזה ומצאתי פרטנר ו.. בקיצור תעשו מאמץ ותמצאו מישהו ללכת איתו כי זה פשוט שווה :)

BecKiY

New member
מוכרחה לשאול משהו

מה גורם לאנשים לגור במקומות כאלו?

BecKiY

New member
מהמרכז

חחח יצאתי "בועתית" ומאעפנה, אני מרגישה כמו ג'קו אייזנברג.

InfeCtedShesek

New member
דווקא מודיעין לא כ"כ רחוקה מהמרכז

באוטובוס זה חצי שעה לת"א, במכונית הרבה פחות. לא יודעת, בינתיים טוב לי המרחק הזה.. אני לא מתה על תל אביב

למעלה