שרשור חדשים!

TEENAGER1

New member
שרשור חדשים! ../images/Emo13.gif

עקב גל הצטרפות מבורך של המון אנשים חדשים לפורום, בואו נעשה את זה רשמי. כל מי שהגיע לכאן בזמן האחרון - השרשור הזה הוא בשבילכם! אתם מוזמנים לספר לנו קצת על עצמכם, על איך גיליתם את אביתר, על הופעות שהייתם בהן, על איך הגעתם לפורום, ובעצם - כל מה שמתחשק. וכמובן - ברוכים הבאים

יאללה, אני אתחיל P:

קצת על עצמי?.. אין המון מה לספר. אוהבת מוזיקה, מנגנת בגיטרה מזה שלוש שנים (באופן דיי צולע, אבל בואו נתעלם מזה), מציירת כשיוצא, מאלפת כלבים (מקצועית, לא לזלזל), צינית, אכזרית ולא אוהבת ילדים קטנים. מואהאהאה. את אביתר גיליתי.. ממ.. וואו, אני לא זוכרת איך. אבל אני זוכרת שבהתחלה הייתי נמצאת באתר שלו ושומעת שוב ושוב, עשרות פעמים, את השיר "ברוש". לאט לאט התאהבתי, והיום יש לי את הדיסק הראשון והאחרון שלו. את השירים בשני אני לא מכירה - אתם ממליצים עליו? עוד לא הייתי בהופעות, אבל אני מקווה שאני אזכה להיות באחת ביום מן הימים ;) לפורום הגעתי מרצוני החופשי, לאחר שנכנסתי לדיכאון עמוק בגלל "אבות ובנים" היום בצהריים. אל תשאלו. חשבתי שכאן אני יכולה למצוא עוד חבר'ה מתוסכלים כמוני ;) אגב, למי שזה מעניין אותו- המסנג'ר שלי [email protected] לילה (בוקר?) טוב, מיתר (שאגב נורא נבהלה בהתחלה מהשיר "מיתר" משום מה).

Saffron

New member
הדיסק השני מצוין.

אני מודה שלקח לי קצת זמן להתרגל אליו, אבל ברגע שזה קרה, התאהבתי בו לחלוטין. באתר של אביתר אפשר לצפות בקליפים של שניים מהשירים: "עדר של שוורים" ו"חלון". אני ממליצה לך לוותר על הקליפים ורק להאזין לשירים, כי הקליפים, ממ, קצת מוזרים. ובכלל זכור לי קליפ אחר לגמרי של "עדר של שוורים".
בכל מקרה, הדיסק לא יקר כל כך. אפילו ברשתות הגדולות לא מצאתי אותו ביותר מארבעים ש"ח. בהחלט מומלץ!

תמונע

New member
יו, מגניב

טוב, אז אני מור, אהלן, בת 18 ממש עוד מעט. אביתר, הכרנו בגלגל"צ, זאת אומרת, הם שמו את השיר שלו וזה, "כלום לא עצוב", התאהבתי בו מיד ונדהמתי לגלות את המילים הכואבות שחוברו ללחן השמח, בכלל, הכתיבה שלו עניינה אותי מאד, אז ככה הכל התחיל. ואגב, זה עדיין בחיתולים. אבל אין כמו לגלות מוזיקה שאוהבים ולהפתח אליה לאט-לאט, אני בדיוק בשלב הזה בקשר לאביתר. הגעתי לפורום דרך גוגל, שיהיה בריא. חוץ מאביתר אני אוהבת גם שלום חנוך, אריק איינשטיין, כוורת ויוצאיה, ביטלס, פינק פלויד, קווין ורוני סופרסטאר. סתם. מקווה שיהיה נחמד

היי

קובי,בן 17 וחצי (הא!) אני לומד תיאטרון ומופיע בקאמל..זה מה שאני יכול לספר על עצמי :) את אבירת זכיתי להכיר לפני שנתיים בערך...כששמו באחת ההפקות שלנו בתיאטרון את יש לי סיכוי...התאהבתי בשיר אך לא ייחסתי לא יותר מדי חשיבות! לאחר חודש שמתי את "מתנות" בערוץ 24....פה כבר לא יכלתי להישאר אדיש....ויומיים אחרי מצאתי את הדיסק הראשון של אביתר בחדר של אחי....מכאן ועד היום אני לא מפסיק לשמוע אותו ואת עומד על נייר! את שיר טיול לא זכיתי להכיר חוץ מחלוןן ומחשבות

BecKiY

New member
אוי, גם אני הכרתי את "יש לי סיכוי" דרך

התיאטרון. אהבת חיי

בנאדם, אתה מופיע בקאמל קומדי קלאב? :O

זה המקום הכי מגניב בעולם :O תזמין אותי להופעה שלך מתישהו ;)

aryekes

New member
קנה גם אותי...

אהלן, אני אריה עוד מעט 18. גם אני שמעתי לראשונה את "יש לי סיכוי" והתאהבתי. תמיד ידעתי על "מתי נתנשק" אבל חשבתי שזה סתם עוד להיט וכנ"ל לגבי אביתר. אך אחרי ששמעתי את "יש לי סיכוי", אני זוכר שזה היה ביום הזיכרון, וזה היה פשוט מדהים. הייתי עם חבר שלי ואמרתי לו "תשמע איזה שיר מדהים!!!" והוא לא כזה התלהב, היום הוא מכור לאביתר בנאי, הוא מאלה ששומעים את "אביתר בנאי" בדילגוים על "שמתי לי פודרה" ,"מתי נתנשק" ו"כלום לא עצוב" (בגללל שהמוזיקה שלו שמחה). היום אני חושב ש"מתי נתנשק" הוא שיר גאוני, בעיקר העיבוד והקולות של קורין אלאל, ובכלל "אביתר בנאי" הוא דיסק גאוני ודכאוני ו"עומד על נייר" הוא דיסק בוגר ואופטימי. אני יותר אוהב את "אביתר בנאי" ואני לא דכאוני... את "שיר טיול" אני לא מכיר. בקשר להופעות, היינו צריכים ללכת להופעה בים-המלח אבל התעוררנו רק ביום רביעי כדי לקנות כרטיסים... וכך גם הגעתי לפורום, רציתי לדעת מתי יש הופעות, וראיתי פורום של אנשים נחמדים וחכמים שכותבים על אביתר דברים דומים למה שאני חושב, אז אמרתי- למה לא? ועדיין לא גיליתי מתי יש הופעות... אגב, יש לי שאלה אלייך "המנהלת" (איך קוראים לך?), איך אני עושה חתימה להודעות?

TEENAGER1

New member
תיכנס לכרטיס האישי שלך

ל"עידכון העולם שלי", ואז ל"עוד על עצמי". וקוראים לי מיכל

B l a c k tears

New member
תגובה כללית לכולם

דבר ראשון- קובי ע"פ חוקי הפורום אתה מחוייב לקחת אותי להופעה שלך. P: דבר שני- אני בשוק שלכולם פה יש את הדיסק הראשון והאחרון של אביתר. אתם באמת לא יודעים כמה אתם מפסידים. כשקניתי את הדיסק הראשון של אביתר חרשתי עליו על ההתחלה,לא הייתי צריכה לשמוע שוב ושוב בשביל לאהוב אותו כי פשוט התחברתי אליו ישר. בדיסק השני אין את זה.. אני לא חושבת שהרבה אנשים שמעו את הדיסק השני ישר ואמרו "דיסק טוב" ושכחו אותו אפשהו בין כל הדיסקים. כשקניתי אותו שמעתי אותו פעם אחת והפסקתי באמצע,כמה חודשים הוא שכב בערמת דיסקים ואחרי ששמעתי אותו עוד כמה פעמים הבנתי איזה יצירת אומנות יש לי בידיים. זה פשוט דיסק טוב ולדעתי הוא הכי טוב של אביתר.. שירים שאתה צריך לפענח,לחשוב מה הם אומרים.. אני מתה על זה. דווקא מהדיסק האחרון לא התלהבתי במיוחד,לדעתי הוא דווקא הדיסק הפחות טוב של אביתר.. הראשון הוא פשוט באמצע. :) בקיצור,תקנו את הדיסק השני וקחו אותי להופעה בקאמל. להת'

לא כדאי קודם לקבל המלצה כזאת ורק אז לקנות? ;)

מקווה שאני אוכל להוציא עוד כמה גרושים על דיסק, הוצאתי עליהם מאות שקלים בחודשים האחרונים (לא משתמשת בקאזה או באימיול, זה מרגיש לי לא נחמד). הדיסק האחרון - כמו שאמרת - לא מתקרב לראשון מבחינתי בכלל, הדיסק הראשון פשוט עמוס בשירים מדהימים :O ואל תנסי לגנוב לי את המקום בקק"ק - אני בקשתי קודם! :mad:

BecKiY

New member
סליחה, אבל זה מרגיש לי ממש לא פיירי

<נראה לי שהנושא, מילולית, יצא עילג לגמרי> אם את כבר מנצלת את חוקי הפורום, לפחות אל תחשבי רק על התחת שלך
עפ"י חוקי הפורום הנ"ל מחוייב להכניס את כולנו בחינם (כן, כן) ולהזמין לנו שתייה מכיסו הפרטי, וגם להיות מצחיק. אה, ולעשות את זה בערב שרועי לוי נמצא גם (למרות שכמובןןן אנחנו לא נגיע בשבילו). ובקשר לדיסק השני- מודה, גם לי אין אותו, אבל את ממש צודקת!!! לא התחברתי כל כך בהתחלה, אז לא קניתי, אבל אחרי ששקעתי קצת, גיליתי כמה שהדיסק ממכר. הסאונד שלו פשוט לא יוצא מהראש... אז כמובןן שהזמנתי אותו ושילמתי עליו דרך האינטרנט, אבל מחוסר זמן כבר שבוע שהוא מתייבש בחנות (הרחוקה). אז אם למישהו בא לצאת ממש מניאק, שילך לשם ויגיד שהוא אני וייקבל אותו בחינם

אני אשמח לצאת מאנייק! :O

אגב, הייתי בהופעה של רועי לוי לפני כמה שבועות. הוא נסגד :) אבל ממש. הייתי במצב כפית כל ההופעה ><

רועי לוי הוא מלך אמיתי

אבללללללל אין על שחר חסון...סטאנדאפיסט אדיר ובנאדם עוד יותר אדיר! עדיין לא יצא לי לדבר עם רועי לוי...אבל שיהיה חחח

aryekes

New member
זה רק אני או ש...

אתה לא רוצה להזמין אנשים להופעה שלך? אנשים ירדו פה על ארבע בשביל זה, אני הייתי מזמין...

גם בהופעה של שחר חסון הייתי לפני כמה שבועות

היה ענק, ללא ספק :) כל ההופעה הוא ירד עליי כי הייתי הכי קטנה בקהל, על השכן שלי (בן ה-18) שלקח אותי איתו להופעה - משמע הוא פדופיל, ועל אמא שלי שהיא נותנת לי ללכת להופעות באחת בלילה עם פדופיל. הוא קרוע לאללה, אבל רועי לוי לא פחות - בדרכו שלו כמובן. הם שונים לגמרי בסגנון שלהם. זה כמו להגיד ש.. ממ.. מופע הארנבות של ד"ר קספר יותר טובים ממשינה. לא משנה >< בכל אופן נהניתי בשתי ההופעות :)

למעלה