זה ניקי בקיצר, ניקי מיקי זה לא משנה.. מה שמשנה זה שזאת הצגה מדהימה.. אז מתי את הולכת?
R RTur New member 29/4/06 #38 זה ניקי ../images/Emo6.gif בקיצר, ניקי מיקי זה לא משנה.. מה שמשנה זה שזאת הצגה מדהימה.. אז מתי את הולכת?
זה ניקי ../images/Emo6.gif בקיצר, ניקי מיקי זה לא משנה.. מה שמשנה זה שזאת הצגה מדהימה.. אז מתי את הולכת?
י ירדנדן New member 29/4/06 #39 מתי יש?../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif אני לומדת בבית ספר לאומנויות ולוקחים אותנו להצגות.. אולי יקחו אותנו להצגה הזאת.. לקחו אותנו לשלמה המלך ושלמי הסנדלר.. עם מירי מסיקה(המלכעע),אבי קושניר,גלית גיאת,יונתן רוזן ועוד ועוד ועוד..
מתי יש?../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif אני לומדת בבית ספר לאומנויות ולוקחים אותנו להצגות.. אולי יקחו אותנו להצגה הזאת.. לקחו אותנו לשלמה המלך ושלמי הסנדלר.. עם מירי מסיקה(המלכעע),אבי קושניר,גלית גיאת,יונתן רוזן ועוד ועוד ועוד..
ה הציורים של יובל New member 28/4/06 #9 לירוני../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif אני מקווה שלא תיכנס לדיכאון עמוק, שלא תחתוך לעצמך את הורידים, שלא תחסל חפיסת שוקולד ביום... אבל... *תופים* לירז נשואה וסתם שאלה, היא תחזיר לך תשובה בקשר למה? אהה ו... ברוך הבא חסרת נימוס שכמותי *אל תיקח אישית את כל מה שנכתב פה, התחרפנתי קצת *
לירוני../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif אני מקווה שלא תיכנס לדיכאון עמוק, שלא תחתוך לעצמך את הורידים, שלא תחסל חפיסת שוקולד ביום... אבל... *תופים* לירז נשואה וסתם שאלה, היא תחזיר לך תשובה בקשר למה? אהה ו... ברוך הבא חסרת נימוס שכמותי *אל תיקח אישית את כל מה שנכתב פה, התחרפנתי קצת *
R RTur New member 28/4/06 #11 חחח היי.. כמו שאמרו לך, לירז נשואה באושר לזיו.. אבל אתה עדיין מוזמן להישאר פה חח
א א ל ו נ ו ש י ת New member 27/4/06 #3 לא!!! רק לא לג'וסף.. ../images/Emo12.gif ../images/Emo41.gif גיל: 14 וחצי. מקום: שוהם. פורומים נוספים: וואו המון.. לא זוכרת את כולם.. הדיסק של לירז: ב' - רצה לקנות!
לא!!! רק לא לג'וסף.. ../images/Emo12.gif ../images/Emo41.gif גיל: 14 וחצי. מקום: שוהם. פורומים נוספים: וואו המון.. לא זוכרת את כולם.. הדיסק של לירז: ב' - רצה לקנות!
A A t z a New member 28/4/06 #5 ../images/Emo6.gifהיי בוס../images/Emo80.gif ברוכה הבאה אני דנה ואת מוזמנת להרגיש פה כמו ב