שרשור חדשים

lirondalal17

New member
לירון דלל

לירז מאז האלופה אני התאהבתי בך ! אני כל היום חושב עליך יא אלה מה עשית לי אה!!?! אני כולה בן 17 ותראי מה עשית לי ?! נוו נוו נוו! חחחח תתכתבי איתי תחזירי לי תשובה הכי דחוף בעולם חולה עליך לירון דלל רמת גן

ירדנדן

New member
שלום../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

קוראים לי ירדן ואני חדשה פה.. אני לא אגיד שאני מתה שרופה חולה על לירז. אבל אני מאוד אוהבת אותה ומעריכה אותה. היא שחקנית מעולה ומאוד אמינה..

שלום!!

חדשה פה! ואני מאוד אוהבת את לירז
(אגב, רק עכשיו שמתי לב שיש לה פורום...
) אז... קוראים לי ליזה, מנתניה ובעוד שבוע בערך אני בת 12. וכן, גמאני מפורום "האלופה", חחח. טוב, יאללה, כולכם מפוטרים

../images/Emo47.gifה-אלופה../images/Emo47.gifחדשההההה../images/Emo70.gif

שלום,קוראים לי שני,חדשה כאן בפורום אבל לא בתפוז[אפשר לנחש לפי החתימה
] לירז מדהימה...כישרון המשחק שלה הוא מדהים... בקיצור,מהממת
מקווה להנות
אם פתחתי הודעה ולא הייתי צריכה לעשות זאת...

RTur

New member
גם את! ../images/Emo6.gif

אנחנו נלשין עלייך לג'וזף
ברוכה הבאה.. מוזמנת לכתוב גיל, מאיפה את , פורומים נוספים שאת כותבת בהם.. וכמובן: יש לך את הדיסק של לירז? א. כן ב. לא אם בחרת א' --> מה השיר האהוב עלייך? אם בחרת ב' --> למה לא?! רוצי לקנות!

A t z a

New member
../images/Emo6.gifהיי לירון../images/Emo80.gif

אתה נורא חמוד אבל צר לי לאכזב אותך,לירז צ'רכי נשואה באושר לזיו קוז'ו
אני מאמינה שהרבה מאוד נערים התאהבו בה מאז האלופה,אבל באמת שאין מה לעשות
וגם לא נראהלי שהיא תחזיר תשובה כשהיא תראה את ההודעה כי היא לא נמצאת פה כלכך הרבה וגם לא נראה לי שיהיה לה ממש מה להגיד בקשר לזה
לא לקחת קשה
ברוך הבא ותהנה
דנה

RTur

New member
חח והנה עוד מ"האלופה".. ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה גם את
have fun

RTur

New member
היי שני ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני ארתור נעים מאוד.. תהני פה

RTur

New member
הווו שלום גם לך!!! ../images/Emo13.gif

גם אותך אני זוכר מהפורום של האלופה
אני רואה שלאט לאט כולם באים לפה
ברוכה הבאה ומקווה שתהני פה
את מוזמנת לספר קצת על עצמך.. (שם, גיל, מאיפה, אמנים נוספים שאת אוהבת, פורומים נוספים שאת כותבת בהם, קני את הדיסק של לירז, לכי לברנשים וחתיכות חח פרסומות סמויות פה רצות חופשי..)

ירדנדן

New member
חחח../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

כן..כולנו באים.. תזהרו אנחנו עוד נשתלט עליכם..מואהאהאאאאא
אממממ קוראים לי ירדן..כבר אמרתי..חח בת 13... אמנים נוספים...עברי לידר,אביב גפן,אהרון קרטר,גיימבויז,ג'סי מקרטני..עפר שכטר!!!! ו..ללכת לאן? מה זה ברנשים וחתיכות?חחח

RTur

New member
../images/Emo2.gif אבוי לך..

"ברנשים וחתיכות" - הצגה בתיאטרון בית לסין דיזינגוף בתל אביב.. בכיכובם של: צביקה הדר, גיא זוארץ, מיה דגן ו-לירז צ'רכי! (וגם ניקי גולדשטיין, ישראל גוריון, אסף אשתר וכו'..) אני הייתי שם כבר פעמיים.. הצגה פשוט מדהימה, משחק מדהים, כוריאוגרפיה מעולה, ובניגוד לכל ההפקות האחרונות שבהן הכל בפלייבק מלא (מי שחלם, כמו בסרט ועוד..) - ב"ברנשים וחתיכות" הכל לייב! עם תזמורת גדולה חיה על הבמה וכולם שרים באמת! מומלץ מאוד!!! ואין הרבה הופעות.. (למרות שאני מקווה שיוסיפו עוד..)

ירדנדן

New member
מיקי**../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

מיקי גולדשטיין?!? מיקי גולדשטיין??????? אני חולה עליו! לירז ומיקי כמה שלמות על במה אחת

RTur

New member
מה מיקי?

ניקי גולדשטיין.. נו השופט המצחיק מהאלופה.. מי זה מיקי גולדשטיין?

למעלה