שרשור חדשות.

BeN ShaDe

New member
שרשור חדשות.

בימים האחרונים אני נמצא בקושי בפורום בגלל שהתחיל לרדת לי קצת מהיאבקות וגם מפאת זמן. אולי שרשור החדשות הזה יחזיר עטרה ליושנה?

BeN ShaDe

New member
קארד ותוצאות לתוכנית סופרסטארס היום בלילה.

- קרב לא על החגורה : אלוף ה-WWE רנדי אורטון נגד פרימו. - ג'ון מוריסון נגד טייסון קיד. - וויליאם ריגל נגד יושי טאטסו. התוצאות למטה... עוד... - אורטון ניצח את פרימו ("קרב טוב"). - מוריסון ניצח את קיד ("אחד הקרבות היותר טובים השנה ב-WWE"). - ריגל ניצח את טאטסו.

Cry to the Sky

New member
...

פאק! בערך מאז שקיד הגיע לECW אחרי קרב או 2 שלו רציתי לראות קרב שלו עם מוריסון,מן פנטזיה כזאת כמו שהיתה לי עם ג'ף ופאנק בעבר... הולך לראות את התוכנית

milkshakit

New member
שני

הקרבות הראשונים נשמעים מעולה דווקא (טוב, אני משוחדת כי זה פרימו ומוריסון) אבל עם יריבים שהם אף פעם לא נפגשו איתם בעבר, זה נשמע קומבינציה מעניינת. אני אראה
זו אולי התוכנית השלישית רק שאני רואה :p

BeN ShaDe

New member
שתי חדשות על אליפות הזוגות המאוחדות. ../images/Emo58.gif

- וינס מקמהון לא היה מרוצה מהקרב על אליפות הזוגות המאוחדות שפתח את NOC. וינס הרגיש שהקרב לא הלך טוב והוא זרק את האוזניות שלו לרצפה כאשר הקרב הסתיים. - הסטוריליין של ולדימיר קוזלוב ואיזיקיאל ג'קסון אמור להסתיים בכך שהשניים יהיו זוג והם יתמודדו מול ג'ריקו וביג שואו על אליפות הזוגות המאוחדות.

milkshakit

New member
ממ.

וואלה? הוא לא היה מרוצה.. הוא היה צריך לחשוב על זה קודם! דולף היה המועמד המושלם לתפקיד הזה, הוא ממש דומה לג'ריקו מבחינת כל מיני דברים, זה יכל להיות מעולה. כרגיל, וינס מבזבז דברים טובים ואחר כך הוא נוטה להתלונן.. אז שימשיך להתלונן, הוא פשוט יצא אידיוט. ובקשר לדבר השני - לא רואה ECW, לא מעניין אותי מה שהולך שם (למעט כריסטיאן), ובטח שלא מעניין אותי שני אלה.

מסכים עם וינס

גם אני הרגשתי רגע של פספוס בסיום קרב הזוגות. בסיום הקרב קודי רודס עשה דרופ קיק לגבו של ביג שואו ואחרי זה השופט אומר לו להשאר שוכב מחוץ לזירה. במקום זה הוא נשאר מעולף בצד הזירה-בתוך הזירה כאילו הוא זה שנפגע מהמהלך ואין לו קשר לקרב. בפריים רואים כל הזמן את קודי בזמן שהוא יכול להציל את טד דיביאסי לפני שביג שואו מכניע אותו. הקרב היה טוב אבל יכול היה להסתיים יותר טוב מזה.

BeN ShaDe

New member
חדשות TNA : תכנונים ללשלי , סמואה ג'ו וטאז.

- בובי לשלי לא אמור לקחת חלק בקרבות קשים ב-TNA עד אוקטובר כדי לא לפגוע בגופו בגלל קרבות ה-MMA שלו. - התוכנית המקורית היא שג'ו וטאז יעשו פייס טרן ושכל הסטוריליין הזה הוא מלכודת ל-MEM ושניהם ייצאו למלחמה נגד המאפיה.

BeN ShaDe

New member
עדכון על ה-LAX של הומיסייד והרננדז ב-TNA.

הזוג לא אמור להתפרק בקרוב , אבל TNA הולכים להשתמש בשניהם בהרבה קרבות יחידים מעכשיו. הרננדז עומד בתור בשביל פוש גדול.

BeN ShaDe

New member
עדכון על חזרתו של שון מייקלס ל-WWE. ../images/Emo58.gif

מייקלס אמור לעשות את החזרה שלו בשבוע הבא בראו בקרב של טריפל אייץ' נגד טד דיביאסי וקודי רודס. אנחנו ככל הנראה הולכים ל-DX נגד הלגאסי בסאמרסלאם.

deathcaster

New member
../images/Emo58.gif זה בהחלט מסביר

את מה ש-HHH אמר ב-RAW האחרון, הוא בהחלט רמז על כך.

rshamir

New member
מה שאומר

שצמד הג'וברים רוד ודיביאסי יזכו להפסיד עוד קרב בפרופיל גבוה. לעזאזל, אפשר היה לשים בארי הורוויץ ורינו ריגינס במקום רודס ודיביאסי ושום דבר לא היה שונה.

Nurd4Life

New member
אבל בתכלס

אנחנו כבר רגילים לכך שטריפל אייץ' מנצח את קודי רודס וטד דיביאסי לבד.. למה הוא צריך את שון מייקלס גם כן?

שי מילר

New member
מנהל
בגלל שעכשיו ../images/Emo58.gif מרו

הם הגזימו לגמרי וגזלו מטריפל אייץ' את האפשרות להיות אלוף עולם בפעם ה-267, מעשה בל יתואר.

למעלה