שרשור חדשות

rapgamer4ever

New member
נייט מאוד מהיר, חזק ואתלטי

אבל שחקן לא חכם בלשון המעטה, הקליעה שלו בינונית, ההגנה שלו מוגבלת בגלל הגובה והאינטלגנציה. הוא לא יודע לנהל משחק וגם לא סקורר ברמה כל-כך גבוהה. בתור שחקן שישי-שביעי ברוטציה הוא מצוין... הוא לא מתאים ליותר מזה. לדעתי בתבנית של הלייקרס, פישר עדיף עליו בהתקפה. כי הוא יותר יעיל כשהכדור לא ביד שלו מאשר נייט.

carmelo

New member
אריזה בהחלט היה צריך להיות מוזכר

את שאנון בראון אתה ראית רק במסגרת המגבילה של הלייקרס. תן לו להחזיק בכדור כפי שנייט רוב עשה בניקס, והוא מככב. שים לב שאתה מזכיר רק את תכונותיו הפיזיות של נייט רוב...הבעיה היא שזה גם סגנון המשחק שלו - קופצני, מהיר ותלוי-אתלטיות. גם ככה לא יהיה פשוט לשלב את ארטסט לצד קובי, אז להוסיף את רובינסון למשולש? אני יודע שאתה לא מוותר על שאנון, זה רק מחזק את הטענה שלי - מיותר להביא קומבו גארד נוסף אם כבר יש לך אחד כזה. ארינאס בהחלט היה רכז שוט פירסט, אבל עדיין כזה שמסוגל לחלק אסיסטים כשהוא מכווץ את ההגנה בצורה עדיפה על פני נייט רוב; ומאז שהוא חזר מהפציעה, הוא החל להתתמקד קצת יותר במסירה.

go lakers go

New member
תן לי רק להבין דבר אחד

לדעתך הלייקרס עם נייט מינוס סאשה /פארמר/פישר פחות טובה או יותר טובה ? כי לדעתי נייט במקום כל אחד מה 3 זה שידרוג משמעותי ללייקרס . כמה שהוא נמוך הוא שומר פי כמה טוב מהם על רכזים יריבים ומהירים . וזה בדיוק התפקיד שייועד לו אם הוא יגיע ללייקרס . פלוס היכולת לחדור לטבעת ולהוציא כדור לשחקן פנוי .

carmelo

New member
יותר טובה...רק שיעלה מהספסל

שאנון בראון צריך לפתוח, גם הוא שומר מצויין על רכזים יריבים.

rapgamer4ever

New member
חחח "חובת ההוכחה"?

אתה אומר שנייט יותר טוב משחקן X ו-Y כי חובת ההוכחה עדיין על X ו-Y? סטאקי הספיק לעלות לפלייאוף עד היום. רובינסון לא. מה נייט בדיוק הוכיח שיכולה להיות חובת הוכחה על מישהו ועליו לא? הדבר היחיד שנייט הוכיח עד היום זה שהוא יודע לקפוץ. חוץ מזה הוא לא הוכיח את עצמו בשום דבר. חבל שאצלך ארינאס לא רכז כי הוא מרכז את ההתקפות של וושינגטון.

go lakers go

New member
ואם נייט היה משחק בדטרויט במקום סטאקי

אז הוא לא היה עושה פלייאוף ? לפי המשקל הזה פישר/פארר/שאנון הם הרכזים הכי טובים בליגה , כי לא רק שהם עשו פלייאוף הם גם זכו בטבעת העונה . נייט משחק יותר עונות מהם . גם הוא צריך עדיין להוכיח . הם קצת יותר .

rapgamer4ever

New member
אין פה שום משקל. נייט לא הוכיח כלום וזהו

בדיוק כמו שסטאקי, ווסטברוק וסשנס לא הוכיחו כלום. חובת ההוכחה עליהם לא גדולה במאום מאשר על נייט. שלושת אלה עד היום בעונות הרוקי והסופמור שלהם רשמו מספרים דומים לשל נייט בעונתו הרביעית. ההבדל היחיד הוא שהם לא משחקים תחת שיטת דאנטוני שמנפחת מספרים, זה הכל. אגב אני בכלל לא בטוח אם דטרויט הייתה מגיעה לפלייאוף בעונה האחרונה אם נייט היה פותח אצלה במקום סטאקי.

אז רובינסון עדיף על בילאפס?

אתה באמת מאמין לזה? הרשימה הזאת לא אומרת כלום...

go lakers go

New member
לא

לכן שם הוא מופיע מספר 8 ואני נותן לו מספר 10 . אבל הוא יותר טוב לדוגמה מנאש שהוא השחקן הגנה הכי גרוע בליגה BY FAR , ושפיניקס משחקים עם נאש בהגנה זה 4 מול 5 . הרשימה הזאת לא אומרת כלום , אה ? זה סתם אוסף מספרים ? לכן פול מספר 1 שם ? מי ישמע אני הכנתי אותה

אני יכול גם להכין נוסחא שתשים את פול מספר אחד

בין הרכזים, זה לא כזה קשה... לא אמרתי שהרשימה לא טובה כדי להעליב אותך, אני יודע שלא את הכנת אותה, אבל אתה הבאת את הרשימה בתור הוכחה ניצחת לעליונות של רובינסון על שחקנים אחרים, והרשימה לא מוכיחה כלום. לפי מדד יעילות כריס פול, לברון ג'יימס ודווין וויד כולם טובים מקובי בפער עצום (6 נקודות...) ובנוסף גם הווארד ודאנקן יותר טובים מקובי וברנדון רוי בערך ברמה שלו. לפי הרשיהמ שהבאת וויל ביינום (!) הוא הרכז ה14 בטיבו בליגה! הרשימה הזאת לא שווה יותר מידי לדעתי...

go lakers go

New member
תומר

איך הגעת בכלל למחשבה שהעלבת אותי ? אתה אחד הגולשים כאן הכי חביבים עלי אשר ניתן להתדיין איתו גם מבלי להסכים . המדד הזה הוא לא מדע מדוייק , אבל הוא נותן קנה מידה . אני יודע בדיוק איפה קובי נצא שם ברשימה וזה לא סותר ברגע את טיעוני . גם במצב של סטיית תקן הרשימה הזאת נותנת טווח מסויים . ולכן נייט יותר קרוב למספר 10 אשר למספר 25 . ויל ביינום נמצא שם ( בטעות ) במקום ה 14 כי יחסית למספר הדקות המועט שהוא שיחק הוא נתן מספרים מעולים .כמובן שהוא לא מספר 14 כמו שנאש לא מספר 6 , את הנזקים שנאש עושה בהגנה לא ניתן בכלל למספר . ולדיון עצמו , אם נייט יהיה בלייקרס הוא יתאים עצמו למציאות חדשה , כמו שארטסט יעשה , וכמו שהרבה אחרים עשו לפניו . בהתייחס לרכזים שיש כרגע הוא שדרוג משמעותי . הוא מהיר כשד ולמרות הגובה שלו הוא פיתרון מעולה לבעיית הלייקרס מול רכזים זריזים . הוא חודר מעולה ויכול לפתוח הרבה הגנות שסוגרות מול הלייקרס . ברור שיש רכזים הרבה יותר טובים ממנו , שיכולים להוריד באופן משמעותי את העומס מקובי .אבל אותם בלתי ניתן להביא ללייקרס , את נייט כן . זו בדיוק הנקודה . ואני בלייקרס לדוגמה מעדיף את נייט כרכז צעיר ומהיר מרכזים זקנים כמו נאש וקיד ועוד כמה . יאללה אני יורד לים . שיהיה שבוע טוב תומר .

rapgamer4ever

New member
להפך- צריך כשרון אדיר כדי שפול לא יצא ראשון

זה יכול היה להיות תקדים לכל אחד אחר חוץ מהולינג'ר. עליו לא הייתי מתפלא. המדד הספציפי הזה חסר משמעות בעליל. וממתי טרי רכז בכלל?

Orenseg

New member
טרי בהחלט מסוגל לרכז

אבל הוא לא רכז דומיננטי כמו פול-נאש-דרון-קיד...

rapgamer4ever

New member
הוא גם לא רכז לא-דומיננטי... הוא משחק שוטינג

יש הרבה שחקנים שמסוגלים לרכז והם לא רכזים. טרי לא יותר רכז מוויד או רוי.

carmelo

New member
אבל לפחות הוא יותר רכז מאשר נייט-רוב

אני מסכים על דבר אחד עם GO LAKERS GO - זה באמת היה משעשע :)

go lakers go

New member
כמה פעים ראית את נייט משחק כדורסל ?

ואני מתכוון משחק שלם , לא תקציר הייליט של 2 דקות ? גם אם הייתי מראה לך תמונה של נייט ואמר לך שהוא יטביע מעל הווארד היית משתעשע נכון ? תצחקו עד מחר . זה שהוא גמד כדורסל לא עושה אותו ללא שחקן . רק העתיד יוכיח על מי אפשר להשתעשע כאן :) ומנסיוני עם אריזה וקובי זה כנראה יהיה אני

עומר ו

New member
זה שהוא שחקן לא רע זה נכון

אבל רכז? זו אותה טעות שעושים עם אייברסון - זה שהוא נמוך לא הופך אותו מיידית לרכז, זה שיש לו כמות מסוימת של אסיסטים לא הופך אותו לרכז (עיין ערך לברון, וויד, קובי וכו'). בניקס הרכז הוא כריס דוהן כשרובינסון עולה מהספסל בתור שחקן אנרגיה שקולע הרבה נקודות כמו ג'ינובלי, אבל הוא ממש לא רכז ולכן אין כאן וויכוח...

go lakers go

New member
אצלך הוא לא רכז אצלי הוא כן

ואייברסון היה סופר רכז שנים על גבי שנים .לא רק רכז אלא הרכז הכי טוב ( בחלק מהעונות יחד עם קיד ) אין לי מושג מה גילך אבל לשפוט את איברסון לפי העונות האחרונות שלו זה פשע . אייברסון (היה )שחקן עילית ומקומו בהיכל התהילה מובטח . זה שהוא מבזה עצמו כרגע לא גורע ממה שנתן בעבר לפילדלפיה בתור רכז .

Or Amit

New member
אבל בעונות הטובות שלו בפילי הוא לא היה רכז

אריק סנואו היה הרכז. AI היה הSG בעונות האלו.

למעלה