שרשור חדשות

Or Amit

New member
../images/Emo45.gif אם ד'אנתוני היה רואה את נייט רוב כרכז

נייט כבר היה מקבל הצעה לכמה שנים על הMLE. אבל במקום הוא מעדיף לחפש במקומות אחרים (מילר, קיד, סשנס, השם האחרון שעלה זה טינסלי שוולש בחר בדראפט ומאד אוהב). ד'אנתוני ייעד את נייט רוב לתפקיד של בארבוסה בפיניקס, האנרג'ייזר שנותן הרבה נקודות בזמן קצר, וכנראה שהוא גם הסיבה שד'אנתוני ויתר בסופו של דבר על ביילס בשנה שעברה.

carmelo

New member
אני לא משועשע בגלל הגובה של רובינסון

ארל בויקינס ומאגסי בוגס היו אף נמוכים ממנו, אבל בעלי כישורי פוינט עדיפים. נייט רוב כבר 4 שנים בליגה, ראיתי אותו מספיק. הוא התחיל כ2 פותח בחלק מעשרות החמישיות שלארי בראון העלה, ומאז לא בדיוק הראה סיבה להפוך אותו לרכז פותח...אצל דאנטוני הוא התקבע כקומבו גארד מחליף.

הוא שומר על רכזים ככה שהוא מסוגל לשחק

לצד שוטינג גארד מוביל כדור, לעומת זאת וויד או רוי ייתקשו לשמור על רכזים זריזים אז קצת קשה לשים אותם לצד קלעי נוסף...

IvgenyIAS

New member
אם כבר מסתמכים על סטטיסטיקה

אז תבדוק את הסטטיסטיקה הכי חשובה לרכז - יחס אסיסטים/איבודים. אני אקל עליך, יש בליגה לפחות 35 רכזים שמשחקים למעלה מ-20 דקות למשחק שיש להם יחס טוב יותר מזה של רובינסון. בין השמות הברורים נמצאים גם לוק רידנאור, כריס דוהון, סבסטיאן טלפייר, מריו צ'אלמרס, קייל לאורי, אנטוני קארטר, דרק פישר, חוסה בראה ואפילו שמות מביכים כמו: סי ג'יי ווטסון ומייק ג'יימס. כל זה עוד מבלי שהתחשבתי בשחקנים גבוליים כמו אנטוניו דניאלס (שיש לו יחס מצוין לאורך הקריירה), סרג'יו רודריגז וכדומה. למעשה מהבחינה הזאת רובינסון נמצא קרוב דווקא לשחקנים כמו אלן אייברסון ולאנדרו ברבוסה. כל זה בתוספת ה-PER הגבוה וכמות האסיסטים הדי דלה שלו (יש לפחות 33 רכזים עם יותר אסיסטים למשחק) מראים שהוא ריבאונדר טוב לעמדה שלו ובעיקר סקורר.

somone44

New member
הלייקרס חייבת סקורר נוסף בחמישייה, ונייט הוא

פיתרון מושלם. פיש לא מייצר מספיק נק' מעמדת ה-PG, לכן גם אל.איי נתקלו בקשיים בפלייאוף - לא קיבלו מספיק מפיש, בראון, פארמר, סשה ושאר שחקני הקו האחורי. נייט מסוגל לקלוע כל ערב 20+, אז הוא יוריד עומס מקובי וגאסול, ימשוך תשומת לב חשובה ויפנה שטחים לאחרים, כי הוא סקורר נהדר, שחקן שאסור לבטל בשום שלב במשחק. מישו אמר סטופר הגנתי, אז גם סטופר הגנתי. עוד יתרון שהבנאדם מביא למשחק. שחקן ורסטילי נהדר, מבין ת'משחק, באל.איי אין שכונה כמו בניקס, הוא יתאים את עצמו לפיל מהר מאוד וישחק בשיטה הרצויה והנדרשת. שוב, על סשה אישית לא הייתי מוותר, קלעי נשאר קלעי, פארמר יכול ללכת, שחקן מוכשר אבל מבולגן במשחק שלו, ואפשר להוסיף את פיש ובחירת דראפט, אנערף, משו כזה. יש פלירטוטים עם הניקס, קראתי לא מזמן באל.איי טיימס. נקווה שזה יעבור למעשים מתישהו הקיץ. אחלה שחקן, אחלה חיזוק.

Or Amit

New member
למה שהניקס ירצו את זה?

כרגע נייט רוב מתכוון להשאר בניקס עבור הQO (עומד על 2.3 מיליון) ולהפוך להיות שחקן חופשי בלתי מוגבל בשנה הבאה. שמעתי גם דיבור על 10 מיליון ל-3 שנים, אבל זה כבר נשמע לי מופרך. ההצעה מיוון כבר לא על השולחן, אגב. הניקס לא ירצו לקחת את פארמר בחצי מיליון פחות לעונה הנוכחית אבל עם חוזה שנמשך ל-2011 ויגביל אותם בהחתמה של שחקנים ב-2010 (בטח עם תקרת השכר היורדת וזה שלי כנראה יישאר עם חוזה ארוך-טווח) בטח שלא את וויצ'יץ' (חוזה גבוה ו-0 תרומה) או את פישר (זקן ולא מתאים לשיטה של ד'אנתוני) אם תגיד 'אני רוצה שנה הבאה את נייט' כשהניקס יוכלו לקבל ערך אמיתי תמורתו, הלייקרס יאלצו לשלם.

Orenseg

New member
פארמר נבחר ב2006

וחתם על חוזה הרוקי (בן ארבע השנים) מיד לאחר הבחירה, כך שהחוזה שלו נגמר ב2010.

Or Amit

New member
יש לו QO ל-2010-2011

ואם הניקס יחליטו לא להגיש אותה אז הם מאבדים אותו? אני לא רואה תועלת כזו לניקס. פארמר לא טוב יותר מנייט רוב.

Orenseg

New member
הוא רכז עדיף, במיוחד לד'אנטוני

הbest case שלו לפי דראפטאקספרס זה סטיב נאש... אני דווקא לא הייתי דואג לגבי הQO של פארמר. 2,874,126$ לרכז פותח זו אחלה משכורת (בטח ביחס לדוהון), ובכל מקרה מתחילים לדבר על מעבר של לברון דווקא בקיץ 2011.

go lakers go

New member
למה ? כי ראיתי טריידים הרבה יותר הזויים מאלו

ואם הניקס קונים מהלייקרס את הבחירה ה29 בדראפט תמורת 3 מיליון $ הכל אפשרי .... הלייקרס גנבו את אריזה תמורת נזיד עדשים , את שאנון בראון , ואני לא אזכיר את גאסול ... אזי את נייט אי אפשר לגנוב ? זה כנראה לא יקרה , סתם רצון אישי שלי לראות את נייט בלייקרס .

carmelo

New member
מה הזוי בטרייד על הבחירה של הלייקרס?

כפי שהמו"מ המתיש עם אודום מראה, יש גבול לכמה שהלייקרס מוכנים להיות מעל מס המותרות. הדראפט האחרון היה חלש במיוחד, אז העדפתם למכור את הבחירה שלכם תמורת רווח של 3 מיליון דולר, מאשר לשלם עליה כמעט מיליון דולר במשכורת רוקי, ואת זה תכפיל בשתיים בגלל המס מותרות... את גאסול, אריזה ושאנון גנבתם בטריידים. נייט רוב הוא פרי אייג'נט מוגבל, הניקס יעדיפו כבר להשאיר אותו לעונה אחת אחרונה ולחפש עליו טריידים מוצלחים יותר. אין להם צורך באף אחד מהגארדים שלכם. הדרך היחידה שתשיגו את נייט רוב זה בסיין אנד טרייד יחד עם ג'פריס, תמורת כמה חוזים נגמרים - מוריסון ולא יודע מי עוד...

תום116

New member
מה מה מה

באיזה מובן בדיוק אתה מתכוון בכך ש"גנבנו" את אריזה ושאנון?

carmelo

New member
במובן שאני מצטט את GO LAKERS GO

גנבתם במובן הטוב, הם ככה התייבשו על הספסלים של הקבוצות שלהם. אני משער שגם הטרייד עבור קוק ואוואנס, וגם הטרייד עבור רדמן, היו קודם כל יוזמה של הצד השני.

תום116

New member
אוקיי, אז למה גאסול קשור אליהם בדיוק?

הטרייד עבור רדמן, היה ביוזמת מיצ', אגב. רדמן, לא התאים מבחינה מקצועית, ומבחינה כלכלית הוא היה מועקה...היו לו זמנים נחמדים אצלנו לרדמן.

carmelo

New member
שוב, תשאל את GO LAKERS GO

אכן אין קשר. בראון ואריזה נגנבו במובן הטוב, במקרה של גאסול זה היה שוד לאור יום...

go lakers go

New member
../images/Emo45.gif הבנתי אותי בדיוק

תום , את אריזה ושאנון הלייקרס גנבו במובן הטוב כמו שכרמלו רשם . אני מת שהלייקרס עושים את זה . בלגנוב מציאות כמו אריזה ובראון תמורת נזיד עדשים הם אלופים כל שנה :) הטרייד על גאסול היה שערורייתי . אבל גם אותו אני אוהב . הלוואי שיהיו עוד כמה כאלה . וזה בסדר גם סאן אנטוניו עשו טרייד כזה שערורייתי העונה . גפרסון ( סטופר הגנתי , ושחקן עם ממוצע קריירה של 20 נק' ) תמורת 3 שחקנים בני 108 יחדיו
. איפה קובי שושן אוהד סאן אנטוניו ?שידבר איתי עכשיו על טריידים שערורייתים וחצד צדדים :)

go lakers go

New member
אתה חושב שבחירה 29 שווה 3 מיליון $

כי אני לא . הזוי מכיוונה של הניקס . למה הלייקרס מכרו את הבחירה אני בטח מבין . למה הניקס קונים בחירה 29 ב3 מיליון אני כנראה לא אבין לעולם . אמרתי מלכתחילה שנייט יכול להגיע ללייקרס רק בS&T

carmelo

New member
זה המחיר הסטנדרטי

לך תדע איזה שחקן יהיה הטוני דאגלס הזה...גם טוני אחר, פארקר, נבחר 29 או 28... הניקס לקחו אותו על תקן תחליף לנייט רוב. בכל מקרה, ה3 מיליון זה ישירות מכיס הבעלים, לא סכום שמשפיע על קאפ ספייס או מס מותרות. לא יודע מתי ואיך זה נקבע, אבל לקנות בחירת סיבוב ראשון מאוחרת, עולה 3 מיליון. ככה הבלייזרס השיגו מההורנטס את בחירה 27 אשתקד, שהניבה להם את באטום בסופו של דבר.

Orenseg

New member
ולפי הדיווחים הרוקטס שילמו על 32# 2.5M$

פרופורציות... 3M$ זה הסכום שהגיע לכיס של סארבר ממכירת בחירות בכל דראפט בין 2004 ל2007, וב2005 בחירת הסיבוב השני (גורטאט) הוסיפה להכנסות.

תום116

New member
זה לא עד כדי כך לא ריאלי אור

פיל אוהב אותו, את סגנון המשחק שלו- והוא קושר אלינו כבר לא מעט פעמים. לא חושב שזה הולך לקרות הקיץ, אבל אולי בעתיד הוא יהיה לייקר. שחקן מוכשר.

למעלה