שרשור חדשות

somone44

New member
WOW, נייט בלייקרס....

אתה מקבל עוד סקורר נהדר בחמישיה שגם כך מפוצצת בכישרון קליעה - פאקינג WOW. הלוואי. אני אוהב את סשה, אמנם עונת קליעה פחות טובה שלו, אבל הוא שוטר נהדר, לא הייתי מוותר עליו, אלא על פישר יחד עם פארמר ואולי פאוול עם בחירת דראפט. אבל אנ'לא יודע איך זה ישתלם לניקס, אלא אם כן אלו חוזרים גמורים, מה שלא נראה לי. אם הסיטואציה תתאפשר, בכיף. נייט רובינסון תותח.

go lakers go

New member
לא צריך אותו בתור סקורר בכלל

למרות שהוא יהיה כזה בכל מקרה . לדעתי הוא רכז טופ 10 כרגע בליגה . לליקרס אין רכז שמתקרב לטופ 20 . שאנון הוא כישרון אבל עדיין צריך להוכיח עצמו . מעדיף את שאנון בתור גיבוי ל 2 . נייט מהיר כמו שד , בניגוד לפישר . הוא הסטופר ההגנתי המושלם בעמדה הזו חוץ ממשחקים מול רכזים גבוהים( וכמה כאלה יש ? בילאפס וזהו בערך ) . והלייקרס הבעיה שלה היא נגד רכזים מהירים( רונדו , פול , ברוקס ,נלסון ,פארקר ) , ככה שנייט תפור לבעיה הזו . חוץ מזה שנייט חודר מעולה ויש לו יכולת מסירה טובה . אפשר להביא אותו מהניקס . צריכים להיות רק יצירתים . סאשה + חוזים גמורים ושאנון עובר לעמדה 2 . פארמר שיש לו חוזה נמוך וחוזים גמורים . אם נייט חשב על אולימפיאקוס אזי שהלייקרס יכולים לגנוב אותו איכשהו . אמן .

rapgamer4ever

New member
נייט רוב רכז טופ 10 בליגה? אתה רציני?

אם אני מפרגן לו הוא נכנס ל-25.

go lakers go

New member
כן מאוד רציני . תתחל לספור לי 24 טובים ממנו

זה הולך להיות מצחיק . היתי גם רציני בעניין טרבור אריזה בחודש ינואר ושאלת אותי אם אני רציני , אפילו צחקת עלי ... :) נראה לי שקיבלת את התשובה לגבי אריזה במאי - יוני . אצלי נייט רכז מספר 10 בליגה , משמע טופ 10 . יאללה תתחיל להקליד לי 24 רכזים טובים ממנו . זה הולך להיות משעשע ... בהצלחה .

עומר ו

New member
בוא נספור

כריס פול, ג'ייסון קיד, דרון וויליאמס, בארון דייוויס, ראג'ון רונדו, כריס דוהון, ראמון סשנז, טוני פארקר, חוזה קלדרון, מייק ביבי, צ'ונסי בילאפס, ריימונד פלטון, דרק רוז, סטיב נאש, מוריס וויליאמס, אנדרה מילר, טי ג'יי פורד, סטיב בלייק, ראסל ווסטברוק, ג'אמיר נלסון, רייפר אלסטון ואני לא יכול לחשוב על עוד, 22 זה מספיק...? נייט רובינסון למרות הגודל שלו הוא לא רכז, הוא סקורר. הוא יודע למסור, אבל הוא לא עושה את זה יותר מדי...

ואם נייט נחשב רכז

אפשר להכניס גם את ברבוסה ו JO JO לרשימה ... ואני הייתי מוציא את בלייק ודוהון ומכניס את קירק היינריך ומונטה אליס

go lakers go

New member
בוא נביט

על זה . בערך חצי מהשחקנים שציינת לדעתי פחות טובים מנייט . אבל זו רק דעתי . וברשימה שהוספתי בהודעה הזו נייט הוא הרכז ה8 הכי יעיל בליגה עונה שעברה . נקודה .

go lakers go

New member
נו ברור . הרבה יותר קל לזרוק שמות בלי

משהו מוצק שעומד מאחוריהם . לא אני הכנתי את מדד היעילות של הרכזים .... ומה לעשות שבמדד היעילות הוא נמצא במקום 8 ... וגם אם אני אוריד אותו כה מקוומות זה עדיין לא 25 בפרגון . והכי הכי חשוב , בלי קשר לכל מה שנכתב כאן , לעומת הרכזים שיש כרגע ללייקרס , נייט הוא שדרוג משמעותי . זו דעתי , ואין עליה מקום לויכוח , לפחות מבחינתי .

המדד יעילות הזה הוא שטויות

הוא לא מודד מי רכז יותר טוב הוא מודד מי תורם יותר לקבוצה. התרומה של נייט היא בכך שהוא עושה נקודות. בלייקרס לא צריכים את הנקודות שלו. בין גאסול לקובי לארטסט לביינום (אולי לאודום) יש להם מספיק נקודות. הם צריכים רכז שעושה הגנה ואחד שיסדר להם את ההתקפה. אף אחד מהדברים האלה זה לא דבר שנייט מצטיין בו בצורה יוצאת דופן. זה שהוא נמוך לא אומר שהוא רכז. הוא משחק כשוטינג גארד, משחק הרבה דקות לצד פוינט גארד, וההתקפה לא עוברת דרכו, אלא הוא שם כדי לקלוע סלים. http://www.82games.com/0809/0809NYK2.HTM אתה יכול לראות פה את החמישיות (לא שפותחות את המשחק, אלא בכל רגע נתון) שניו יורק השתמשה בהם העונה לפי דקות. שים לב שמבין ה13 חמישיות שרובינסון נמצא בהן האו משחק ב9 מהן לצד דוהון (שהוא הרכז האמיתי), עוד 2 לצד יוז שחולק בנטל של הובלת הכדור ורק 101 דקות הוא משחק בתור המוביל כדור הדומיננטי. אז נכון, גם בלייקרס הוא ישחק המון לצד קובי שהוא בעצמו שולט הרבה בכדור, אבל כל הרעיון בלהביא רכז אמיתי זה שקובי יוכל להוריד מעצמו את העול הזה של ליצור לחברים שלו ויוכל להתרכז במה שהוא עושה הכי טוב בליגה, להיות סקורר.

go lakers go

New member
הוא לא עושה רק נקודות

כי ב29 דקות יש לו גם 4 אסיסטים ו4 ריבאונד . זה שהוא 1.73 גורם לכולכם לחשוב שהוא רק גימיק , והוא לא . \ אם וכאשר הוא יישחק בקבוצה כמו הלייקרס הוא גם יוכיח את זה . וברשימה שהוספת ב13 חמישיות שנייט משחק , הוא מפיע בתור הרכז ולא דוהון .

88nothing

Active member
אם הוא כלכך טוב

איך זה שאצל מאמן כמו דאנטוני, שכולנו זוכרים מה הוא הוציא מהרכז הקודם שלא, הוא לא הביא את הקבוצה לפלייאוף ואפילו לא הביא אותם למאזן פחות או יותר סביר. נאש היה מנפח סטטיסטיקות לכולם, גם נייט יכול??

go lakers go

New member
תגיד זו שאלה רצינית ?

ליד מי נייט משחק בניקס ? ליד מי נאש שיחק בפיניקס ? זה בר השוואה בכלל ? הניקס לא עשו פלייאוף כי הם לא קבוצה של פלייאוף . היה להם בעונה האחרונה 50 אחוז יותר נצחונות מעונה אחת לפני זה . ציפית שעם הסגל של הניקס מודל 2009 הם יעשו פלייאוף ? קלדרון והאריס ( שני רכזים הרבה יותר טובים מנייט ) עם קבוצות הרבה יותר טובות מהניקס לא עשו פלייאוף , אז אתה מצפה מנייט לעשות את זה ? ולא אמרתי שנייט מודל 2009 טוב מנאש מודל 2005/6/7. אבל נייט מודל 2009/10 הרבה יותר טוב מנאש אותו מודל . נאש עדיין יכול לעשות 15 , 8 ולגרום לקבוצה שלו לקלוע 115 , אבל לספוג 120 . נאש הוא השומר הכי גרוע בליגה ! פישר ליד נאש זה סטופר הגנתי .. :) ממה זה שווה ה15 , 8 שלו שבהגנה הקבוצה שלו משחקת 4 מול 5 ? להזכירך נאש 2005-2008 עם קבוצת טופ 3 במערב לפחות לא לקח אליפות קונפרס אפילו . אז אתם מדברים שאין לו טבעת אליפות ? אין לו אפילות אליפות קונפרס עם טופ טים ! שלא נדבר על העונה שחלפה , שנאש לא הצליח להביא קבוצת אולסטאר אפילו לפלייאוף . בשבילי נייט 2010 הרבה יותר טוב ויעיל מנאש 2010 .

88nothing

Active member
ובשבילי

דאנטוני מודל 2010 טוב יותר ממה שהולך לפיניקס על הקוים. וזה ההבדל

rapgamer4ever

New member
הולינג'ר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כשהוא בצד שלך בויכוח זה אומר שכנראה אתה טועה. הפוינט גארדים בליגה שטובים יותר מנייט (לא לפי סדר): 1. מו 2. רונדו 3. נלסון 4. ביבי 5. רוז 6. היינריך 7. אנדרה מילר 8. סטאקי 9. פורד 10. סשנס 11. האריס 12. קלדרון 13. ארינאס 14. אייברסון 15. בילאפס 16. פארקר 17. קיד 18. פול 19. דרון 20. נאש 21. אליס 22. ווסטברוק 23. בארון הם בעיני בטוח יותר טובים מנייט. יש עוד כאלה כמו פלטון, בלייק, ברוקס, קונלי, דיוהון... שאני חושב שאני מעדיף אותם אבל לא בטוח. נייט בהחלט צריך פרגון כדי להכנס ל-25, בקיצור.

go lakers go

New member
אז ככה

נאש קיד ואייברסון שייכים לעבר , כיום הם לא טובים מנייט . בארון על הנייר טוב ממנו , אבל מעשית הוא לא . כי בארון לא מחוייב לעצמו ולקבוצה שלו . הוא בקליפרס בגלל הוליווד . אליס ? הצחקת אותי ווסטברוק וסשנס וסטאקי ? מה עשו בליגה עד היום ? בהחלט כישרונות , אבל חובת ההוכחה עדיין עליהם .. ארינאס רכז ? כי אצלי הוא לא . פורד ? ח כבר הורדתי לך 10 מה 23 . ועם מו וביבי הוא באותה רמה בערך . זוהי דעתי . ואם הצלחתי להצחיק אותך , מה טוב :)

carmelo

New member
ארינאס לא רכז אצלך ונייט רוב כן?

עזוב, אני לא אכנס לויכוח הזה בכלל...אבל קבל עוד שם שעדיף לעמדת הרכז אצלכם מאשר רובינסון - שאנון בראון. כן, במקרה שלו ההייפ שזרעת סביבו היה מוצדק (ואין לי מושג מה אמרת על אריזה באמצע השנה, אבל בפלייאוף לא הוכח כלום מעבר לכך שהוא רול פלייר נהדר ומוכשר...אבל ממש לא בטופ 10 לעמדה שלו, אם זה היה הכיוון שלך). במקרה של נייט רוב - חוץ מההגנה הלא מושלמת שהוא מסוגל לספק (זריז, אתלטי ובנוי כמו שור - אבל עדיין נמוך מאוד בניגוד לשאנון), לא שמעתי נימוק מקצועי אחד, מה כל כך טוב בו - כרכז, לא כסקורר אנרגטי מהספסל, שזה מה שהוא צריך להיות כל הקריירה שלו.

go lakers go

New member
כן . ארינאס אצלי פיור שוטר ולא רכז .

זה לא ויכוח כרמלו , בסך הכל מחליפים דעות ... אם כולנו היו מסכימים לא היתה כאן הודעה אחת בפורום . אני את אריזה סימנתי כאן ראשון בפורום הזה ( כמו את שאנון בראון ) . לא כיוונתי בדיון בינואר שהוא טופ 10 בתפקיד שלו אלא שהוא צריך להיות מוזכר בדיון השחקן המשתפר של העונה . להזכירך בעונת 2008 שיחק אריזה 46 דקות בכל הפלייאוף ! ובעונת 2009 הפך לשחקן חמישיה בלייקרס ( אחרי ינואר ) ובדיעבד , גם לגורם סופר משמעותי בזכייתה באליפות של הלייקרס העונה .בדיון בינואר יובל גם שאל אותי אם אני רציני לגבי אריזה ואף ציין שאפילו הוא לא מאמין שאני באמת חושב ככה . אני מת על שאנון בראון , אבל לדעתי לנייט יש כשרון יותר ממנו . זה לא גורע אפילו בקצת ממה שאני מצפה משאנון לעתיד . מה טוב בו ? אני מדבר לפי מה שעיני רואות . וכמו שעיני ראו את אריזה ושאנון לפני כולם כאן ככה אני רואה גם את נייט . אני מת על שחקנים אתלטים , קפיצים ומהירים . זה הסגנון שחקנים שלי . ובתבנית הזו אצלי נייט אחלה שחקן . ואגב , הצעתי לעשות עליו טרייד תמורת סאשה/פארמר/פישר . את שאנון לא הכנסתי לשם . על שאנון אני לא מוותר בלייקרס . על כל ה3 האחרים כן .

למעלה