שרשור חדשות

talhorm

New member
זהו, אושר גם בשרדוג, קן שאמרוק נגד קימבו!

http://mmamania.com/2008/08/25/kimbo-slice-vs-ken-shamrock-elite-xc-main-event-fight-october-4/ ב4 לאוקטובר, קימבו לוקח אה?...

favor

New member
לצערי גם יהיה במיין אבנט הקקה הזה

כל הקארד הראשי נסגר, אחלה אירוע.

2המרפא

New member
וואו!!! תאמין לי אחרי שהוא מביס את טנק ושמרוק

הוא צריך ללכת להלחם בהליו גרייסי כי אני מבין שזה הולך ע"פ עקרון גיל עולה. הניהול של אליט פשוט מדהים

doom23

New member
חחח הם פשוט לא רוצים שהוא יפסיד

הוא עיקר הרייטינג שלהם

גיא ע

New member
בקצב הזה קימבו פורש בלתי מנוצח!

עם הרקורד הכי טוב בהיסטוריה של ה-MMA...
אני אחזיק אצבעות לשמרוק רק בגלל שמגיע לאליט איזה יריקה בפרצוף על כל הסיפור של האדרת אגדת קימבו סלייס, למרות שלא נראה לי שיש לשמרוק סיכוי, בהפסד שלו בקייג' רייג' הוא פשוט לא עשה כלום, לא ניסה להוריד לקרקע, כלום.

favor

New member
סאותוורת' נפצע, באבאלו לא יילחם על התואר

אנתוני רויז יחליפו. במילה אחת: אכזבה. מגיע לסטרייקפורס אלוף קצת יותר מכובד.. לפחות יהיה לו הכנה טובה לקראת טיטו, אם יקרה.

talhorm

New member
בעע. אנטוני רויז זה לא הבחור שהפסיד לבובי?

באסה כ"כ רציתי שבבאלו יפרק אותו...

tal7345

New member
כמה חדשות מאוד מעניינות..

קרו קאפ ואוברים יפגשו בדרים 6 על-פי MMA ON TAP-http://www.mmaontap.com/mma/entry/reports-cro-cop-vs-overeem-at-dream-6/ חייב להיות כאן תואר על כף המאזניים.. קרב מדהים הולך להיות..! ראמפייג' מלכלך על פורסט- ...Regarding that fight, he says: "I just want my fans to know, I was at my worst, he was at his best - and I still beat him." Jackson says that when he said [that he got his ass kicked], "I was being sarcastic, because I really could not believe that it went the way it did." "I'm not a sore loser, shit happens. But I was hoping that Forrest would be a man and come out and say 'you know what, I didn't win that fight,' especially after he watched it." "...But now, I don't respect him as a man. Because if it was me, I would have said, 'I have to give him a rematch right away, to remove all doubt.'" ג'אקסון אומר שהוא רוצה לידע את האוהדים שלו שבקרב מול פורסט הוא היה בערב גרוע, בעוד שגריפין היה בערב בטוב ביותר שלו. הוא קיווה שפורסט יגיע כמו גבר ויגיד לו: "אתה יודע מה.. לא ניצחתי את הקרב הזה" במיוחד אחרי שפורסט צפה בו. עכשיו ראמפייג' לא מכבד את פורסט כבאנדם ואומר שאם זה היה הוא, הוא היה מבקש קרב חוזר מידי כדי להסיר כל ספק. דעה-מה שראמפייג' אמר פשוט הגעיל אותי.. אהבתי אותו כל כך וסלחתי לו על התאונה שהייתה אבל עכשיו.. איך הוא יכל להגיד דבר כזה..? ובמיוחד אחרי מה שהוא עשה.. פורסט יצא גבר באותו ערב, כולם ציפו שיצעק ויקפוץ ואפילו יבכה משמחה אבל הדבר הראשון שהוא עשה זה לתת חיבוק לראמפייג' ולא לחגוג לו מול הפנים.. הMMA היפני בצרות: סדאהרו טניאקה, מנהל ה-Fighting Entertainment Group שהיא הפרטנרית של דרים, מודיע שהרייטינג באירוע האחרון לא היה גבוה והעתיד בסימן שאלה.. בעוד WVR Sengoku אפילו במצב יותר גרוע, כשבאירוע האחרון שנערך ביום ראשון האוהדים מילאו רק חצי מה-Saitama Super Arena.. סנגוקו לא משודרת בטלוויזיה ואפשר לצפות בה רק דרך PPV, אבל המספרים ממש חלשים בעוד האירועים עצמם יקרים מעוד לחברה..

favor

New member
מקוה שאוברים ינצח

הוא לוחם מושלם יותר, אבל קרו קאפ זה קרו קאפ. זה חייב להיות על התואר באמת. אולי הגיע הזמן שדרים ו-WVR יתאחדו.. אחרת שניהם יפלו.

favor

New member
אגב, ראמפייג' אידיוט ופתטי

כאילו פורסט מחליט מי נלחם במי. ה-UFC בחיים לא היו נותנים רימאץ' ישר (אפילו לא לצ'אק), עכשיו הם ממתינים לניצחון של צ'אק כדי לעשות פורסט-צ'אק בסוף השנה באחד הקרבות היותר מלהיבים ופופולרים. איפה אפשר לדחוף לראמפייג' קרב חוזר? שינצח 2 שמות ואז נדבר.

doom23

New member
דווקא שהם רוצים הם מסוגלים

ראה ערך ארלובסקי סילביה חח ג'קסון תמיד היה בכיין ... ("וואנדרליי לא ניצח אותי השופט מפסיק מהר מידי ") אבל יש משהו במה שהוא אומר ...בקשר לניצחון זה שפורסט היה צריך להגיד לו שמגיע לו קרב חוזר לא הגיוני חח פרוסט האמין שניצח ואין מבצ יוותר על התואר כזה מהר

favor

New member
הבעיה שהם לא רוצים

פורסט זה לא סילביה. והלייט הביווייט בשונה מההביווייט היא אחת המחלקות הצפופות והעמוסות שיש.

doom23

New member
צ'אק נגד גריפין בUFC 92

http://www.fightline.com/news/2008/827/chuck_the_iceman_liddell_340770.shtml אם צ'אק עובד את אוואנס רוב הסיכויים שיהיה קרב ב92 נגד גריפין

tal7345

New member
תאמינו או לא..

ג'ון קופנאהבר מהUFC שינה חוקית את שמו לWar Machine. כן כן, באמת.. War machine הוא הכינוי של קופנאהבר, שבו הוא לא השתמש שבקרב האחרון שאותו הוא הפסיד ליושידה בufc 84. הסיבה היא (אם הבנתי נכון..) בגלל שTNA רצו לתבוע אותו על כך שהשתמש בכינוי של ריינו.. אבל קופנאהבר לא וויתר, הוא נמצא עם הכינוי הזה כבר 6 שנים והספיק לקעקע אותו על גופו, כך שהוא שינה את שמו לכינוי שלו כדי להפוך את זה לחוקי.. הזוי.. כל כך הזוי.. http://mmamania.com/2008/08/28/jon-koppenhaver-legally-changes-name-to-war-machine/

למעלה