שרשור חדשות\שמועות חדש

Or Amit

New member
שרשור חדשות\שמועות חדש

אחרי שהקודם הפסיק לקפוץ קודם כל החדשות הסופיות (כי גם השרשור חדשות התבלגן)
ארטסט הגיע לסיכום עם הלייקרס על חוזה של 18 מיליון ל-3 עונות
טרבור אריזה סיכם עם הרוקטס
זאק ראנדולף נשלח לגריזליס עבור קוינטון ריצ'ארדסון
צ'ארלי וילנואבה ובן גורדון חתמו בפיסטונס ל-5 עונות.

Or Amit

New member
כמה דברים:

גורטאט קיבל, לפי הדיווחים, הצעה מהמאבס. המג'יק טוענים שהם ישוו כל הצעה עליו. נחכה ונראה.
לפי הדיווחים הניקס מוכנים להציע לג'ייסון קיד MLE מלא על 3 שנים. המאבס הציעו לו חוזה ל-3 שנים עבור 25 מיליון, כאשר במקרה כזה קיד ינטה לכיוון ניו יורק כיוון שהוא רוצה לשחק עבור ד'אנתוני וילדיו גרים בניו יורק.
דיווח נוסף (שקראתי בYNET ועוד לא הספקתי להצליב אותו מול חו"ל) הוא שהניקס פנו לגראנט היל.
ברנדון באס צפוי לקבל הצעה מההורנטס.
ההיט יצרו קשר עם אלן אייברסון בקשר לעונה הבאה.
הסלטיקס הציעו לראשיד MLE מלא לשתי עונות.
ג'וש צ'ילדרס שוקל לחזור לNBA ונפגש עם הבאקס. הבאקס יוכלו להציע לו MLE מלא, לאטלנטה יש אפשרות להשוות כל חוזה שהוא יקבל.
המאבס הגישו הצעה לקווינטון רוס
הבובקאטס יצרו קשר עם מקדייס וברנדון באס.
דיווחים שהראפטורס מעוניינים בS&T על טורקוגלו, כשבמסגרת הטרייד מאריון, פארקר ו\או דלפינו יעשו את הדרך לאורלנדו. הראפטורס גם מתכוונים להציע 8-10 מיליון דולר כפול 5 שנים לדיוויד לי.
הסאנס מחפשים לחזק את הקו הקדמי שלהם ויצרו קשר עם (קחו אוויר): כריס ווילקוקס, צ'אנינג פריי, ג'ו סמית', אנטוניו מקדייס ושון מיי.
אנדרה מילר מחפש חוזה ל-3 שנים עבור 30 מיליון.
בהנחה שהרוקטס לא יצליחו להנחית את גורטאט, הם צפויים לפנות לאוברטו ששוחרר מהפיסטונס.
הפייסרס הביעו עניין בד'אנתיי ג'ונס מהפייסרס.
והנאגטס גם הביעו עניין בפריי.
והנה כנראה החדשה הכי לא מעניינת מחוץ לישראל: ההורנטס הביעו עניין בג'ייק וושקול, מייקי מור ומייסיאו באסטון

STEVE NASH

New member
נחמד מאוד שהפייסרס הביעו עניין בשחקן שלהם ../images/Emo13.gif

עלה לבלוג: כל חדשות האוף-סיזן

כל העסקאות שסוכמו במהלך האוף-סיזן - טריידים, החתמות וטריידים בליל הדראפט - עלו לבלוג. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1506711 מציע לכם לשמור את זה במועדפים ולהתעדכן ככל שעוברת הפגרה. בנוסף - האם יש ביקוש לעשות מסמך דומה לפי קבוצות? (כלומר רשימת כל הקבוצות ועבור כל קבוצה את ההעברות שלה?

rapgamer4ever

New member
קשה לי לבקש ממך דבר כזה

אם אתה יכול לעשות את זה מאוד מהר (העניין של השינויים בכל קבוצה) לדעתי זה יתרום. אולי בהמשך, כשיהיו עוד שינויים ויהיה צריך סדר של ממש בבלגאן.

Orenseg

New member
../images/Emo45.gifאחלה רעיון, אבל יש לי פתרון אחר

הטבלה הזו מפרטת על השחקנים שהצטרפו לכל קבוצה (לצד השחקנים שעזבו/הועזבו ממנה), השחקנים שמועמדים לחתום, שחקנים חופשיים שסיימו חוזה, מועמדים לטרייד (על הבלוק) וצרכים כלליים של כל קבוצה. ברגע שקבוצות הNBA יוכלו להודיע רשמית על החתמת שחקנים, הטבלה תתעדכן במהירות יחסית. לכן אני לא חושב שיש טעם לכתוב את כל העל כל סיכום, החתמה או טרייד. זה יהיה קיץ ארוך, וחבל על המאמץ... אם אתם מחפשים פשוט דף שמתעד את כל המהלכים בקיץ, אפשר למצוא את זה פה.

Or Amit

New member
אמור להיות לינק?

בכל מקרה, פורטלים של NBA יש באנגלית מהמון סוגים. המטרה שלנו היא להביא את זה בעברית ובצורה נוחה. כבר עכשיו זה נמצא בעמוד הראשי של תפוז, ואני מקווה שיהיה לי יותר זמן ומקום לדחוף את זה כשאסיים את המבחנים והמילואים. כמובן שבינתיים אתם מוזמנים להפיץ את זה בכל דרך אפשרית.

Or Amit

New member
אני אכניס את זה ללינקים של הבלוג בערב

באמת לינק יפה. עדיין אני רוצה מעקב אחרי תנועות השחקנים בעברית

ynvgi

New member
לאאאאאאאאאאאא!!!!!

למה אריזה? למה ארסטסט? כנראה זה הכסף. ארטסט זה 18 ל 3 עונות. כלומר 6 מיל' לעונה. אריזה במידה ורק יילך וישתפר כבר יעלה בין 6 ל 10. ת'אמת מעניין לראות אותו מצליח במקום אחר מלייקרס, כי באורלנדו לא ספרו אותו יותר מדי. הוא עדיין שחקן משלים שעשה קפיצה משמעותית השנה. כנראה לייקרס סומכים על ארטסט שיספק את היכולות ההגנתיות (במקרה הזה הוא עדיין יותר טוב מאריזה). גם שלשות הוא יודע לתת וחדירות. אבל העובדה שאריזה ידע את מקומו, ואני לא בטוח שארטסט בכלל יודע מה זה מקום. או מה זה לדעת. הוא היה די טוב בסידרה מול LA. מצב כזה יעמיד את לייקרס במצב טוב ל 3 שנים הקרובות. אבל בשורה התחתונה כל כך התרגלתי לאריזה, שהיה ענק ואחד השחקנים שהכי כיף היה לראות בפלייאוף, שאני לא יודע איך להתרגל לדבר חדש ועוד בדמות ארטסט. יהיה מעניין בכל מקרה, ואין בכלל עוררין שארטסט שחקן הרבה יותר טוב (אולי יותר מפותח) מאריזה בשלב הנוכחי.

King LBJ

New member
ארסטסט וקובי ביחד?

אחרי מה שהלך ביניהם בפלייאוף האחרון? זה יהיה מעניין... איזב מעצבן זה, עוד חיזוק ללייקרס ובכזה מחיר מוזל, אני כבר בניתי על ארטסט בקליבלנד והוא במקום זה הולך ליריבה הכי גדולה שלה =\ הלייקרס מסודרים לעונה הקרובה, אם הם משאירים את אודום יש להם קבוצה מצויינת שתגיע שוב לגמר וסיכוי גבוהה שתיקח אותו.

EizoTop

New member
מה שלום אלן אייברסון?

שחקן ששנה שעברה היה מקבל כיסוי תקשורתי גבוה מאוד, ירד השנה מאוד, ואני מרגיש אפילו שהוא 'נעלם' לקבוצות... הוא מעדיף ללכת לקבוצה עם סיכוי לאליפות או ללכת ולקבל חוזה אחד אחרון גדול?

rapgamer4ever

New member
הוא יעדיף אלופה אבל אלופה לא תעדיף אותו

לדעתי אין הרבה לשחקנים כמוהו מה לעשות בליגה שעובדת בשיטה כמו ה-NBA. אייברסון מומחה בלקחת קבוצה גרועה ולהפוך אותה לפחות גרועה, וזה לא דבר שממש מתוגמל בליגה הזאת. בתוך קבוצה מנצחת הוא לא יצליח להשתלב, רק לעלות מהספסל.

somone4

New member
אייברסון לא יכול להשתלב בקבוצה כמו דאלאס?

בטח יכול. SG ליד טרי, כשהווארד, נוביצקי וסנטר טוב יותר מדמפייר שיביאו (או באס) זו אחלה חמישיה. אני בטוח שאייברסון מודע לטעויות שעשה, יסיק מסקנות ויתנהג כמו בנאדם חדש. גם ישחק בהתאם. כי הוא יודע היכן הוא נמצא וכמה ההזדמנות הזו של לשחק בקונטנדרית היא אולי האחרונה שלו בקריירה. ברור שבקטע המקצועי יש לו עדיין מה לתרום, וכל קבוצה שתלך עליו תרוויח, בשלב הזה של הקריירה שלו.

rapgamer4ever

New member
לדעתי ממש ממש לא

הוא גם לא מתאים לשחק עם הרבה כשרון לידו באופן כללי, על אחת כמה וכמה בדאלאס. יש לך את טרי שחי על רכז פלימייקר. יש לך את נוביצקי שטוב כשהכדור אצלו ביד. ויש לך את אייברסון שטוב רק כשהכדור אצלו ביד. דאלאס בלעדיו טובה יותר מאשר דאלאס איתו.

somone4

New member
אז אני אומר, הוא יקריב

למען ההצלחה הקבוצתית בדאלאס. הוא הקריב כשכרמלו שיחק איתו, הוא יודע להקריב כשצריך (בדטרויט כמות הזריקות שלו ירדו משמעותית). אין שום בעיה עם זה שנוביצקי הוא הכוכב של הקבוצה ולוקח את רוב הזריקות. לאייברסון לא יהיה איכפת לקחת 15 זריקות למשחק, שזה מעט לשחקן במעמדו, אבל שוב, הוא יקריב. טרי יכול לשחק כ-PG, שיחק כבר באטלנטה, כך שאייברסון יוכל לחזור לעמדתו הטבעת כקלעי ויוסיף למאבס עוד אופציה רצינית להספקת נק' כשצריך. גם מיאמי אופציה טובה עבורו.

rapgamer4ever

New member
זה בכלל לא תלוי בו

כשהכדור לא ביד שלו הוא לא טוב. הוא לא רגיל ולא יודע לשחק ככה. אני לא בא אליו בטענות שהוא לא מנסה לשתף אחרים, כי הוא כן מנסה. אבל קשה לשנות את כל סגנון המשחק שלך בגיל 33, אפילו בלתי אפשרי. אני לא יודע מה ראית בדנבר... אייברסון זרק פחות מאשר בפילדלפיה אבל הקבוצה נראתה רע. חוץ מזה שגם מקצועית, שחקן עם היכולות של אייברסון זה לא מה שהקבוצה צריכה. הוא כבר לא הסקורר של פעם.

למעלה