שרשור חדשות, פרומואים וספויילרים מישהו?

miaBaby

New member
../images/Emo41.gifהפתיח החדש של עונה 7- נטול ספויילרים

http://www.youtube.com/watch?v=cGvENehHKow&feature=channel וסופסוף השמות של פיטר ג'ייקובסון ואולביה ווילד נמצאים בפתיח, הגיע הזמן! לא נראה לי הפתיח הזה טוב למי שיש לו אפילפסיה
זה די פסיכי

../images/Emo97.gifטואווווווווווב

סופסוף! הפתיח שהאוס הולך עם קמרון וצ'ייס ופורמן כ"כ לא רלוונטי. הגיע הזמן :)

באמת הגיע הזמן../images/Emo58.gif../images/Emo77.gif

אז ניתן להבין שג'ניפר מוריסון עזבה לתמיד.. ושאין לה מחליפה... מישו יודע למה היא עזבה?

miaBaby

New member
היי תודה על ההשלמה! ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

שחכתי לשים את הפרומו הזה כי יש לי בעיות קשות איתו!
לא סובלת את הפרומואים שגובלים על פורנו, יאללה שימו קצת עלילה! ממתי האוס נהייתה סדרה אירוטית??
וזה ברור שהסצנת "סקס" של האדי תהיה קצרה ועדינה ונוגעת ללב ולא "פורנואית" כמו שזה נראה בפרסומת, כי בכל זאת, זו רשת FOX שמשדרת את הסדרה הזו, לא HBO, יש גבולות למה מותר להם להראות

חחחחחחחחחחחחחחחח זה נכון../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

בכל פרומו וגם בתמונה שהראו בתוכנית של ג'יי לנו... יש רמיזות פורנוגרפיות.... משעשע
אבלללללללללללללללל אחרי 6 עונות של יובש, מגיע לנו קצת..... מעניין אם זה ישתלט על כל הפרק הראשון

miaBaby

New member
../images/Emo58.gif זה רוב הנושא...

של הפרק הראשון, כמו שכתוב בתקציר הפרק ששמתי איפשהו כאן למעלה בנושא הזה. אבל יהיה גם משבר רפואי שנשמע מגניב ומעניין לגמרי, והאוס ינסה להסתיר אותו מקאדי כמה שאפשר על מנת שהוא יוכל "להנות" ממנה
בפרק השני של העונה כבר נכנסים לקצב הרגיל של הפרקים ו"האדי" נהיה סיפור משני. בעייניי, אני מקווה לפחות, זו תהיה עונה מצויינת... בעונה שש היה חסר הצחוקים כי האוס היה די אומלל ומבולבל, אבל עכשיו יש לו קאדי במקום ויקודין, החוש הומור שלו יחזור אליו וזה האוס שאנחנו מכירים ואוהבים

נכון צודקת../images/Emo77.gif

עונה 6 הייתה מלנכולית כזאת... האוס לא היה סרקסטי מספיק... הסיטואציות שכתבו עבורו היו יותר מצחיקות מאשר המילים שהוא הוציא מהפה (ע"ע הצעת הנישואין שלל וילסון
) מאוד מקווה שבעונה 7 תחזור הציניות הקורעת מצחוק שכה כבשה אותי על הפרק הראשון של הסדרה... וכמובן- כמה שיותר האדי הרי זה משובח

miaBaby

New member
../images/Emo58.gif עוד פרומו קווורעע לעונה שבע

האוס...אתה גאון דוחה....

miaBaby

New member
המבט הזה ../images/Emo9.gif

כזה שוווובב.... שייה היום עונה שבע מתחילה! הגיע הזמן! כל הקיץ חיכיתי לזה!

naama59

New member
גם אני

ואני ממש מתפללת שהיא לא תהיה גרועה. כי חיכיתי לזה כל כך

miaBaby

New member
לא לא אין מצב!

כל הסדרה הזו היא כמו סיפור, אז יש עונות בפני עצמם (עונה חמש ושש) שיותר מלנקוליות לצורך הסיפור ולכן הן עונות שרבים חושבים שהן פחות טובות. אבל בעונה שבע הולך להיות צחוקים!!! צריך המון כשרון בשביל להרוס את החומר שיש להם לעונה הזו. זה צריך להיות מצויין, אני מקווה לפחות. הפרומואים קורעים בכל מקרה...

naama59

New member
מסכימה עם הטיעון הזה

אהבתי במקומות מסויימים שהיא שינתה כיוון (סוף עונה 5, תחילת עונה 6) אבל היו פרקים בעונה 5 שפשוט נראה שהם איבדו את זה, והיו פרקים מאוד סתמיים ונמרחים. גם בעונה 6 קצת חיפפו. אבל בגלל שזו תחילת עונה, אני אופטימית, כי לרוב הם משקיעים בפתיחת עונה :) וגם אני מקווה לקצת חוש הומור, או משהו שקצת יזכיר את העונות הראשונות (קצת יותר מידי לבקש, אבל..)

כן עונה 6 הייתה חובבנית למדי../images/Emo77.gif

זה נראה כאילו הם רק ניסו להעביר את הזמן בפרקים בלי יותר מדי עלילה ושעשוע כדי להגיע לסוף (אני יכולה להבין אותם
)... אבלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל צריך גם באמצע להשקיע, לא רק בתחילת עונות ובסוף עונות!! וגמני מקווה כמוך, שזו תהיה עונה בסטייל העונות הראשונות המעולות! לו יהי

למעלה