שרשור חדשות חדש

שרשור חדשות חדש

סלחו לי אם פספסתי איפשהו, אבל לא ראיתי אחד פעיל (קופץ)... המאמן של מינסוטה, רנדי ויטמן, פוטר...קווין מקהייל יחליף אותו. הוולבס היו 105-38 תחת ויטמן, ו12-19 תחת מקהייל כשהחליף זמנית את סאונדרס ב2005.

Orenseg

New member
חדשות מצוינות לאוהדי הוולבס

לפי ESPN מקהייל יתמקד באימון הקבוצה, שתמנה בקרוב GM חדש
וויטמן המאמן השני העונה שהולך הביתה אחרי תבוסה ביתית לקליפרס (הקודם היה PJ קרליסימו, הראשון העונה).

טוב, כל קבוצה שמפסידה לקליפרס צריכה לשקול

את עתידה, ככה שזה לא מפתיעה...

Orenseg

New member
גם הגריזליס כמעט עשו את זה ביום שישי,

אבל מארק אייברוני ניצח את הקליפרס בבית והחזיק מעמד עוד כמה ימים. כריס שרידן העלה העלה סקירה של "הכיסאות החמים" בליגה, ושיער במספרים מה הסיכויים של אייברוני, רג'י ת'יאוס, מו צ'יקס, מייק דאנליבי, מייקל קרי וטרי פורטר להיות המאמנים הבאים שיזרקו הביתה. הליגה הזו יורדת מהפסים...

rapgamer4ever

New member
כיף לאוהד וולבס לחזור הביתה עם חדשות כאלה

וויטמן היה מאמן של טאנקינג. קייסי עשה עבודה טובה ופוטר כדי שנפסיד. עכשיו מקהייל מאמן וזה סביר כי לדעתי הוא יוכל לעזור ללאב למצות את עצמו ויותר חשוב- זה אומר שהוא לא יהיה הג'נרל מנג'ר, תפקיד שמילא יותר גרוע מכמעט כל אחד אחר.

Or Amit

New member
מסכים בעיקר בקשר ללאב

אני לא בהכרח בטוח שזה אומר שימנו GM אחר, סה"כ גם ריילי וגם תומאס תפקדו כGMים בנוסף לתפקיד המאמן.

Orenseg

New member
גם מייק ד'אנטוני היה GM-מאמן בסאנס

בשנה וחצי שבין העזיבה של קולאנג'לו למינוי של קר, וגם מייק דאנליבי מתפקד כGM-מאמן בקליפרס אחרי הפיטורים של ביילור בתחילת העונה. לפי ESPN, גלן טיילור (הבעלים) הוריד את מקהייל מהתפקידים הניהוליים כדי שיתרכז באימון במשרה מלאה (לא כממלא מקום). ג'ים סטאק, פרד הויברג ורוב בבקוק ימלאו את תפקידיו הקודמים בפרונט אופיס ויחזיקו במילה האחרונה, אבל מקהייל ישאר מעורב בקבלת ההחלטות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דירק רוז חתך תפוח ועל הדרך הוריד לעצמו חצי יד

השחקן נזקק ל-10 תפרים כדי לאחות את החתך שהוא גרם לעצמו והפסיד את האימון של הבולס אתמול. למרות זאת הוא צפוי לשחק הלילה מול סקרמנטו.

זה רק מראה עד כמה

המילים של KG חשובות לצעירים והם לוקחים כל מילה ללב.. השחקן שגלן ישב לידו בספסל קרע אותי הוא גרם לו להשתין שם במכנסיים

Orenseg

New member
גארנט פסיכי.

הליגה באמת צריכה להתחיל לטפל בו, הוא מקבל יותר מדי כותרות בזמן האחרון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אחד הדברים הגאוניים שראיתי!!!

א. אתה צודק, הוא באמת קצת לא בסדר ומי שראה ראיונות איתו בזמן האחרון בטוח שם לב שלבן אדם יש בעית היפראקטיביות מטורפת. ב. הקטע הזה פשוט מטורף, הבן אדם זחל שם כמו איזה בולדוג וביילס כמעט חיברבן במכנסיים מפחד
באופן אישי אני לא זוכר שחקן שמסוגל להטיף את עצמו כמו שגארנט עושה, הוא פשוט עושה פתאום איזה משהו לא ברור שמטריף אותו לגמרי ומאותו הרגע הוא נהיה דורסני לחלוטין וחשוב לא פחות, הקהל נכנס לאקסטזה.

Orenseg

New member
האמת שהוא עדיין מצחיק אותי, אבל זה כבר מטריד.

יותר מדי תלונות מאז פתיחת העונה, גם אחרי שהשעו אותו ממשחק אחד (בגלל שהכה את אנדרו בוגוט). הוא מאבד את הראש הרבה יותר מדי, כאילו הילד הקטן שבו החליט לצאת לסיבוב הופעות על שם הטבעת החדשה. אולי הוא צריך לדבר עם הפסיכולוג של סטיבן ג'קסון ולהרגע קצת, הוא אמנם נהנה ממעמד של סופרסטאר כרגע אבל לפי הדיווחים אפילו ליצן החצר של דייויד סטרן כבר עוקב אחריו. __ ביילס לא מחרבן במכנסיים כ"כ מהר, הוא באמת חסר פחד. הבלייזרס צריכים להכניס אותו לרוטציה.

הכה?רואים בבירור שהוא העיף אותו

לא מבין למה השעו אותו בכלל..בסרטון שהבאת רואים שבוגוט שם על גארנט ידיים והוא כרפלקס העיף אותו ממנו..

יש שם מספיק הילוכים חוזרים כדי לראות שזה לא

היה משהו מוגזם מצד גארנט... השריקה של טכנית לשניהם לגיטימית לדעתי, אולי היה אפשר לתת רק טכנית לגארנט אבל סה"כ לא היה משהו ממש לא בסדר מצד השופטים, במיוחד שאחר כך הוחלט שגארנט גם מושעה למשחק אחד...

../images/Emo45.gif בקשר לביילס

לא ברור למה ביילס מקבל כל כך מעט דקות הוא קצת יותר שוטינג מרכז וגם בתור רכז הוא רכז שחושב קודם כל זריקה ואחר כך מסירה מה שלא רצוי בקבוצה כמו פורטלנד עם כל כך הרבה עומק אבל בכל זאת הוא צריך לקבל הרבה יותר מדקה פה ושם... מול בוסטון הוא היה ממש סבבה ב2 הדקות שהוא שיחק בשלהי המשחק, קלע ג'אמפר ועוד איזה כמה עונשין לא זוכר בדיוק...

למעלה