שרשור חדרים:] נו, אז איך החדש שלכם?
S Snow fairy New member 29/3/07 #5 המיטה והציור של אחותי שאגב, לידו הולך להיות הפוסטר של קורפס ברייד.
S Snow fairy New member 29/3/07 #7 הקיר הכי מגניב^^ זה האחרון^^ אה, ועל הדלת שלי מבפנים יש פוסטר של ויקטוריה פרנסס אבל שכחתי לצלם אותו
N noyy New member 29/3/07 #8 ../images/Emo28.gifתמונה מהרגע סתם לא אל תסתכלו על זה ככה, עכשיו הוא הולך להיות מצוחצח ויפה עוד מעט
M MoonyAvFreak New member 29/3/07 #11 שלי פשוט חדר עם פוסטרים בכל מקום XD אין לי כח לתמונות P: מיטה כזאתי גבוהה ומעל זה קילה כזה של יטושים... ו..פוסטרים..ו..מחשב...ו...דיסקים..ו..סתם כאלה. אבל פוסטרים פוסטרים פוסטרים.
שלי פשוט חדר עם פוסטרים בכל מקום XD אין לי כח לתמונות P: מיטה כזאתי גבוהה ומעל זה קילה כזה של יטושים... ו..פוסטרים..ו..מחשב...ו...דיסקים..ו..סתם כאלה. אבל פוסטרים פוסטרים פוסטרים.
A Aline In Chains New member 30/3/07 #59 אני לא מבינה, למה נראה לך שנעיר לך על הפוסטרים? כאילו, את מודעת לזה שאת שומעת חרא מוזיקה ואת עדיין שומעת ועכשיו את לא רוצה שנעיר לך?!
אני לא מבינה, למה נראה לך שנעיר לך על הפוסטרים? כאילו, את מודעת לזה שאת שומעת חרא מוזיקה ואת עדיין שומעת ועכשיו את לא רוצה שנעיר לך?!
M MoonyAvFreak New member 31/3/07 #61 אני יודעת שהרבה אנשים חושבים שאני שומעת חרא מוסיקה... אבל זאת המוסיקה שאני אוהבת. ואני פשוט מבקשת שלא יעירו כי תמיד אני מקבלת הערות. המממ. כן מוסיקה זה קטע רגיש אצלי.
אני יודעת שהרבה אנשים חושבים שאני שומעת חרא מוסיקה... אבל זאת המוסיקה שאני אוהבת. ואני פשוט מבקשת שלא יעירו כי תמיד אני מקבלת הערות. המממ. כן מוסיקה זה קטע רגיש אצלי.