*שרשור חג שמח*

../images/Emo41.gifלפורום פלוריסיינטה../images/Emo171.gif

חג שבועות שמח וטעים מפורום השמינייה

toolyr

New member
היא לא נעלמה

עדיין לפחות. ולא ידוע אם פדה יחזור

toolyr

New member
רואים אותה בהלוויה

רק ביום שלישי נראה אם היא עזבה כבר.

נ"ש נראה לכם ש../images/Emo4.gif

שחואן יחזור לסוף של העונה השניה לחתונה עם פלור???? או שאני פשוט חיה באשליות לראות אותו עוד פעם כפדריקו...? עדיין לא עיכלתי את המוות....

LOVE AGUS

New member
חשבתי על זה שאם

פלור ןמקסימו ייתחתנו אז בטח ייראו את פדריקו כאילו הוא גם מתחתן עם פלור.. כי הרי הנשמה של פדריקו כאילו בתוך מקסימו, לא?! משו כזה! לא קראתי הרבה תקצריים כי לא רציתי להרוס לעצמי, אבל הבנתי משו כזה..

כמו שכתבתי..../images/Emo185.gif

הסוף של הסדרה יהיה הכי טוב,אם אלוהים יתחרט או משהו כזה ויחזיר את פדה והם יתחתנו..אבל חואן אמר שמעולם לא יופיע יותר בפלור..אז..

LemonLimeLilach

New member
לא נראה לי שהוא יחזור

אולי לפרק אחד? ורק אם יתחננו אליו. ומשום מה אני לא רואה את כריס מורנה מתחננת אליו

Skaat Girl

New member
*שרשור חג שמח*

טוב אז במקום לפתוח 100 הודעות כל דקה אז הנה אשכול חג שמח מסוגר כאן תאחלו לכל מי שאתם רוצים חג שמח.... אז אני רוצה לאחל לכוווווווווווווווולם שיהיה לכם את החג הכי שמייח בעולם... תשתו הרבה חלב ותאכלו הרבה עוגות(לא הרבה כדיי לא להשמין) ממני באהבה שחר... (הכנתי לכל הפורום משהו קטן)

איזה מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההה איזה תמונה מהממת!!!!
!!!!
וחג שמח!!!

JULI4561

New member
../images/Emo172.gifלכל פורום פלוריסיינטה ../images/Emo172.gif

חג שבועות שמח
מפורום הטופ מודל הבאה 1103

חחחח../images/Emo12.gif../images/Emo51.gif

הגבתי לך גם בפורום טב"ע...חג שמח לכולם!!!!!!!!
תהנו!!

למעלה