שרשור חבר הכי טוב!

שרשור חבר הכי טוב!

מכיוון שהפורום צולע......זה היה רעיון עלוב לשרשור אבל......whatever! כל אחד יגיד מי החבר הכי טוב שלו....יספר עליו קצת....על ההיסטוריה שלהם כחברים טובים ומה הם הכי אוהבים לעשות בהווה.... טוף אז החברה הכי טובה שלי היא טלוש הכוסית.....נהיינו חברות לא מזמן אבל אנחנו נראות כמו חברות ותיקות...החלטתי לכתוב עליה כי בזמן האחרון מצאנו דברים משותפים למרות שכבר ממזן שמנו לב לזה אבל עכשיו הקשר התהדק....היא ממש אחלה חברה...היא אשת העצות שלי.....היא חברה גם של רוב החברים שלי....אנחנו אהבנו להסתובב תמיד בבצפר בהפסקות ולדבר כמו שתי זקנות ובזמן האחרון אנחנו הולכות לעיר ואחת לשנייה...אני לא אספר עליה כדי לשמור על פרטיותה...

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifהחבר הכי טוב שלי:

דניאל,ילד שממש דומה לי באופי ובמראה חוץ מזה שלי יש תלתלים ולו יש שיער חלק. חכם מאוד,אוהב לדבר איתו,לבוא אליו,לצחוק איתו (בעיקר), וכמובן התחביב הידוע שלנו,להציק לאנשים מסכנים וכשהם אח"כ מקללים/מרביצים לנו אנחנו אומרים:"זה בגלל שאנחנו יותר קטנים וחלושים ממכם,לכן אתם מרביצים לנו!!"ואז הולכים להגיד למורה
!! תיאור חיצוני:נמוך,רזה(אבל אני יותר!!),שיער שחור,עיניים מלוכסנות קצת (אבל אין לו קשר לסינים/יפאנים/קוריאניים,ככה הוא נולד) וזהו.

למעלה