שרשור חברתי!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
שרשור חברתי!

1. איך נראה שולחן העבודה שלך? - יש ללחוץ על PRTSCR, להיכנס לצייר ולבחור בPASTE. את הקובץ לשמור כJPG ולהעלות לפורום. 2. איזה סרט טוב ראית לאחרונה? 3. איזה סרט לא תמליץ לאנשים להתקרב אליו? 4. צבע אהוב? 5. ממתק אהוב? 6. דמות אהובה ב"ארץ נהדרת"? 6. אם היית חי בימים בהם מתרחשים משחקי מו"ד, איזה אורח חיים היית מנהל? 8. בעל חיים אהוב? 9. ציטוט שחוזר על עצמו? 10. אם תלחץ על BACK בדפדפן, לאן אתה מגיע?

DDN

New member
שלי

1. מצורף - תמונות של קייט בקינסייל מהסרט "מלחמות האופל" 2. מלחמת הכוכבים: נקמת הסית' 3. סרט שהוא מאוד אוברייטד לדעתי זה "ארמגדון", מצאתי את עצמי ממליץ נגדו בשבוע האחרון. 4. כחול כהה. 5. מוס שוקולד. 6. צדי צרפתי (אתה ליד, אתה פשוט מרפרפף, אתה מדבר, אבל לא אומר) 7. סביר שהייתי בעל מלאכה כלשהי, נגר כנראה, ולא מוצלח במיוחד. הרפתקנות זה לא בשבילי. הייתי נועץ מסמרים ביום, ושותה עם החבר'ה בפאב בערב, חולם על חיי הרפתקנות. 8. כלב. 9. "אתה ליד" (צדי צרפתי, אלי פיניש, ארץ נהדרת) 10. פורום מלחמת הכוכבים (477), כאן בתפוז.

The Evil Rabbit

New member
אני...

1. מצורף... 2. "מבצע סבתא"- הסרט הישראלי מספר אחת. נקודה. 3. אממממ... 4. ירוק. 5. טים-טם. 6. מיקי בוגנים. "סה! אטיטיוד!" 7. שקט ושלו, במהלכו אני חוקר את הקסם בעולם. 8. ג'ירפה. 9. "What do you need, besides a miracle? Guns. alots of guns". 10. יצורי רשת.

DIDGIN

New member
מצטער, הייתי חייב

1. צילום של שבלול זכוכית על פנס 2. מדריך הטרמפיטסט 3. אלכסנדר, למרות שזה כבר לא ממש רלוונטי, זה הראשון שנזכרתי בו 4. אדום 5. עכשיו קיץ עכשיו גלידה 6. יש יותר מדי 7. הייתי הומלס תמהוני עם כובע שרלוק הולמס, שכל הזמן היה צועק על ההרפתקנים שעוברים ברחוב שהם חיים בעולם מושחת וצבוע ושהאל מביא הסערות היה עושה את זה יותר טוב. 8. בצילוס 9. "בדיוק עכשיו אני לא מצליח להזכר באחד" 10. בחזרה לפורום

JuffoWup

New member
סבבה

1. שיווה, הכלבה שלי. 2. עיר החטאים. 3. הטינה. נוראי. 4. אדום או שחור. 5. באונטי. 6. מרגלית צנעני. 7. ראש כפר. 8. כלב. 9. no thank you. i choose life 10. לאי מייל שלי.

DDN

New member
חמודה! בת כמה?

תמונה מעולה לדעתי. 6. מרגלית צנעני = חוקים. בכלל מריאנו חוקים. למה אתה משתמש באקספלורר ולא במוזילה פיירפוקס?

JuffoWup

New member
חוקים?

היא בת עוד מעט 3. לא יודע, למה לעבור מאקספלורר?

DDN

New member
חוץ מהעובדה שהוא נחשב מאובטח יותר,

יש את האופציה של התיקיות, זה ה-דבר (שמועות מספרות שהאפשרות תהיי כלולה גם באקספלורר 7) הוא רץ בצורה חלקה יותר (לרוב)

JuffoWup

New member
הבנתי את זה...

אבל לא הבנתי למה התכוונת שאמרת: "6. מרגלית צנעני = חוקים. בכלל מריאנו חוקים." ?????

ננסק

New member
ירוק ואולי סגול לשלטון

1. תמונת רקע בלעדית שהכינה לי אביב בפוטושופ, לסידור שולחן העבודה לפי נושאים. עדיין בתהליכי tweaking. (שימו לב למעגל הסידריאלי ברקע... הם תמיד ברקע) 2. עיר החטאים. 3. דוני דארקו. זיבול שכל פלספני שמעליב את האינטלגנציה במספר רמות. 4. ירוק. יש חשד שגם סגול. 5. משפחת טוויקס\מארס\סניקרס\באונטי, והדבר הורוד הזה שעשוי מקוקוס. 6. קיציס. 6א'. איך הייתי *רוצה* לחיות: הרפתקן חסר בית שנודד בעולם עם מינימום חפצים, סט או שניים של בגדים, מיי טרסטי סורד, היכרות עם טריק קסום אחד או שניים, אבל בעיקר בעל ניסיון וכישורים שונים. 8. חתולים. 9. כמו כן, מוות. 10. הוובקומיק Ctrl-alt-del זה חמוד, יש עוד שאלות?

DDN

New member
שכחת את התמונה.

והאמת היו עוד שאלות, שנשכחו ובסוף ויתרתי עליהם. ד.א, אתה היחיד עד כה ששם לב לכפילות ה6ית (לא טעות כתיב מצידי)

למעלה